Karahanli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Theme Hospital zamanlarına denk geliyor... otel işletmeciliği gibi birşey. Katları tek tek çıkıyorsun, müşteri geliyor para kazanıyorsun falan da filan... gökdelen haline getirebiliyorsun işi büyütüp... eğlenceli basit ama zor bir oyundu... adını bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 simtower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 çok sağolasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ben de bu başlıktan sorayım. Böyle nypd de polis olarak başladığımız bi oyun vardı. siyahi bi polis oluyoduk babamız falan da polismiş galiba hikayeye göre. hikaye üzerinden ilerliyodu. tam olarak hatırlamıyorum detayları. bilen hatırlayan var mı bu oyunu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 urban chaos mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ya bilmiyorum baktım urban chaos vidyolarına o kadar atraksiyonlu bi oyun değildi. araba kullanabiliyoduk falan. kafayı yicem ya, kafelerde falan oluyodu bu oyun:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 true crime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 he yav true crime saolasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 siyahi polis oldugumuz true crime new york city idi yalnız, 2 .oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hıhı tamam biliyorum zaten ny city olduğunu. bakalım indiriyorum. bi ağız tadıyla oynayamamıştım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 valla ben de ilk oyun olan streets of la'i çok begenmiştim, ben de o konuya bir egileyim aslında :) iyi eglenceler efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bir oyun daha vardı sene 94-95 civarları,çok küçük oldugum için hayam mayal hatırlıyorum, iki boyutlu bır oyundu korkardım oynarken oyunun başında hapis gibi bi yerden cıkıyorduk puzzle larla doluydu. hatırlayan varmı acaba. oyunun başları beyaz bi alanda geçıyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 sanitarium gibi ama o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 iki boyutlu derken mario gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 hayır görüntüsü sanitarium gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Sanitarium gibi izometrik ise, Little Big Adventure olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ben de buradan sorayim, Bir adventure oyunu vardi yasli bir kadini yonetiyorduk, kadinin evi uzaya gidiyordu bir sekilde ve yanlis hatirlamiyorsam evin icinde uzayli yaratiklardan kurtulmaya, dunyaya geri donmeye calisiyorduk. Sanki oyunun isminde Dangerous vardi ama atmayayim hatirlamiyorum hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Riddler said: bir oyun daha vardı sene 94-95 civarları,çok küçük oldugum için hayam mayal hatırlıyorum, iki boyutlu bır oyundu korkardım oynarken oyunun başında hapis gibi bi yerden cıkıyorduk puzzle larla doluydu. hatırlayan varmı acaba. oyunun başları beyaz bi alanda geçıyordu sanırım Little Big Adventure 1 olabilirmi? (LBA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 DiadanLocke said: Ben de buradan sorayim, Bir adventure oyunu vardi yasli bir kadini yonetiyorduk, kadinin evi uzaya gidiyordu bir sekilde ve yanlis hatirlamiyorsam evin icinde uzayli yaratiklardan kurtulmaya, dunyaya geri donmeye calisiyorduk. Sanki oyunun isminde Dangerous vardi ama atmayayim hatirlamiyorum hic. budur heralde :) komik oyundu ben uzaylı tavşan hatırlıyorum sanki bi tane ama unuttum bayaa, pinball lu bi kısmı vardı sanki kıl olmuştum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 HEH BUYDU!! Cok sagol ya diyorum adinda dangerous mu vardi delirious mus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bende şu oyunun windows vista'da çalışan versiyonunu arıyorum http://www.dosgamesarchive.com/download/alleycat.gif http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8d/Alleycat.gif http://www.dosgamesarchive.com/images/screenshots/alleycat5.gif hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama, çoook eski bi oyundu bi kediyi kontrol ediyorduk aşkına kavuşturmak için türlü atraksiyonlara giriyorduk, tam paticik oyunu :) ismini yazmayı unutmuşum löl. Alley Cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 DareJedi said: Riddler said: bir oyun daha vardı sene 94-95 civarları,çok küçük oldugum için hayam mayal hatırlıyorum, iki boyutlu bır oyundu korkardım oynarken oyunun başında hapis gibi bi yerden cıkıyorduk puzzle larla doluydu. hatırlayan varmı acaba. oyunun başları beyaz bi alanda geçıyordu sanırım Little Big Adventure 1 olabilirmi? (LBA) aha bu evet oha anılarım canlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 şu oyunu oynamış olan bir pati var mıdır acep nerden bulup indirebilirim. yardım lütfen (çogeğlenceli olmasada maksat tatlı flashbackler yaşamak falan fıstık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yerleri maviymiş beyaz hatırlıyorum sanirim 16 renk gösteren ekran kartımdan kaynaklanabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 http://img3.immage.de/20105076wynetycoon.jpg bunu oynayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar