roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ahahahahaha böyle bir no lifer olamaz. yuh bana hakkaten. paticiği bırakma vaktim gelmiş de geçiyor. gözlerime inanamıyorum, 5 bin mesaj. ulan ben buraya darkrider'ın topiclerini trollemeye gelmiştim, şimdi şu an yazdığım kızların derdini paticikten tanıdığım adamlara anlatır oldum. NESİNİZ LAN SİZ ŞEBEKE MİSİNİZ ALLAHSIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 örgütüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hşş derin pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WCMBkgHLrTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 abi tebrikler de 2008 de üye olmussun saglam kasmıssın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 TAM GÖRMEMİŞ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bunun sebebi nedir diye düşündüm biraz da. üniversiteyi kazandım, ilk senemde tanıştım patiyle. ilk senemde yurttaydım, biraz sardım tabii. ama ikinci senemde yurtta çok sıkıldım, öyle böyle değil. her zaman dışarı çıkacak biri de olmuyor tabii. asosyale bağladım bi ara, bunalımda gibiydim resmen. dakikada yüzlerce güncel başlıklar refresh'i düşünün. işte o 2. sene beni paticik bağımlısı yaptı. sonuç: erkek yurdunda kalmayın abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 la kız yurduna alsalar gitmez miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yok abi. hiç yurtta kalmasın insanlar. insanlar boğulmasın. en büyük eğlencesi testis kokusu sinmiş 52 desteleri olan yeni yetmelerin arkadaşı olmasın. en dandiğinden tütün sarıp içmesin. gece gündüz forum spamlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Günde ortalama 9 mesaj... Her mesaj 5 dk alsa, günde 45 dk. mesaj yazmak için. Okuduğun 5 mesajın birine cevap yazıyor olsan ve her okuma için 3dk harcıyor olsan; +135dk. Toplam 180dk. Günlük. 3 saat. 3 kocaman saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 her mesajım 5 dk almıyor. 3 saniye falan. düşünmüyorum pek yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 tam rakam günde 14 mesaj. garbage dahil. hepsi 1 dakika tutsa 15 dakika yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 paticikte günde 15dk geçirdiğine inandın mı peki onu yazarken? edit: şu kısım gözümden kaçmış; "roket adam" said: düşünmüyorum pek yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bu istatistiki bir rakam zaten, net doğru olacak diye bir şey yok. yeri geldi can sıkıntısından 100 sayfa okudum eski bir konuyu, yeri geldi 15 konu trolleyip çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 xaty said: Günde ortalama 9 mesaj... Her mesaj 5 dk alsa, günde 45 dk. mesaj yazmak için. Okuduğun 5 mesajın birine cevap yazıyor olsan ve her okuma için 3dk harcıyor olsan; +135dk. Toplam 180dk. Günlük. 3 saat. 3 kocaman saat. sen bu mesajı 5dk da yazdıysan yazık valla sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 düşünmüyorum derken, 5 dk düşünmüyorum yani. böyle düz bir postu atmak 5 saniyemi falan almaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 troll 1 senede5 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 dayı fena troll müşün ama haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ilk zamanlar bildiğin trolldüm de, şimdi fazla trollemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 troll postları normal posttan daha çok zaman alır yalnız. atılan her alakasız post troll değildir provoke etmektir troll. huehefhjdfhd diyip troll yaptım diye dolaşmayın yani. roket için demedim bunu no ofens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bana mı dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "roket adam" said: sonuç: erkek yurdunda kalmayın abicim. Laraken said: la kız yurduna alsalar gitmez miyiz. =/ kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar