Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın Semih misillemesi!

delimanyakcapkin

Öne çıkan mesajlar

Haber klasik masa başı uydurması tabiki o ayrı bir konu da.
Semih ve Arda iyi arkadaşlar diye biliyorum ben. Hatta milli takımda oda arkadaşıydılar diye kalmış aklımda. Birisiyle yumruk yumruğa kavga etmenizde o kişiyle arkadaş olmanızı engellemez çoğu zaman. Ki özellikle saha içi ve saha dışı kavramlarının olduğu profesyonel futbolda sahada kavga edenlerin akşam beraber yemek yedikleri görülmemiş şeyler değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Holy said:

Semih'in yakın arkadaşı Arda mı?

LoL

geçen sene birbirlerini yumruklayan adamlar, şimdi yakın arkadaş olmuş. dünya çok acayip.

Bilen de bilmeyen de konuşuyor. İyi de oluyor.
Gülüyoruz. :)
Biz sana çok güldük bu forumda, hala da gülmeye devam ediyoruz. Ha birbirini yumruklayan arkasından da "semih bana yamuk yaptı" "arda yamuk yaptı" vs. diye konuşan adamın arkadaşlığının dürüstlüğü kendilerine kalmış o zaman. Ha buna inananların da yakın arkadaşları böyle ise acırım halinize.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy kusura bakma da. Hiç mi herhangi bir profesyonel sporla ilgin alakan olmadı. Defalarca olmuştur mesela benim yakın arkadaşlarımla oyun içinde kavga ettiğim. Bunlar genel arkadaşlığı etkilemez. Anlık olaylardır,hele ki o derbide olan apayrı bi olaydır. Ortam elektriklendiğinde ne yaptığını bilmez şekilde yumruk atarken "Aaa bu benim arkadaşım buna vurmiyim şuna vuruyim şeklinde bi düşünceye giremez insan." Zaten o kadar düşünebilse kimseye vurmaz sonuçlarının ağır olucağını bildiğinden.
O yüzden sahada kavga ettiler kih kih onlar arkadaş olamaz yorumu saçmalıktan öte değil. Tabi bu benim fikrim. Herkes yalan söylüyor siz doğruyu söylüyor da olabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

Holy kusura bakma da. Hiç mi herhangi bir profesyonel sporla ilgin alakan olmadı. Defalarca olmuştur mesela benim yakın arkadaşlarımla oyun içinde kavga ettiğim. Bunlar genel arkadaşlığı etkilemez. Anlık olaylardır,hele ki o derbide olan apayrı bi olaydır. Ortam elektriklendiğinde ne yaptığını bilmez şekilde yumruk atarken "Aaa bu benim arkadaşım buna vurmiyim şuna vuruyim şeklinde bi düşünceye giremez insan." Zaten o kadar düşünebilse kimseye vurmaz sonuçlarının ağır olucağını bildiğinden.
O yüzden sahada kavga ettiler kih kih onlar arkadaş olamaz yorumu saçmalıktan öte değil. Tabi bu benim fikrim. Herkes yalan söylüyor siz doğruyu söylüyor da olabilirsiniz.
onlar iş arkadaşıdır diyorum ben de. yakın arkadaş olup da "ay ben burda rahatsızım arda aldır beni gs'ye" diyecek bir durum olduğunu düşünmeniz bile komik yani.
ha ayrıca profesyonel sporlarla alakam olmadı evet. amatör branşlarda oynadım ama bilmem yeterli olur mu? şahsen hiç kimseye yumruk atmadım, takım arkadaşlarımdan veya rakipten de atan olmadı. atan olsaydı eğer maç sonu kusura bakma deneceğini de hiç sanmıyorum. ha mahalle maçında arkadaşınla kavga edersin ertesi gün barışırsın o apayrı bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben başta demişim ki haberin yalan olduğu çok belli. Semih'in böyle bi cümle kurduğuna inanan yok.
Ama; bu iki adam milli takım kamplarında aynı odada kalıyorlar, görüşüyorlar,beraber eğleniyorlar, biz çok iyi arkadaşız cümlesini kuruyorlar.
İki insanın bir futbol maçında o kadar gerilmiş bi durumda yumruklaşmış olması o iki insanın birbiriyle arkadaş olmadığını göstermez.

Sen yaşamamış olabilirsin ama benim başıma çok geldi,yada takım arkadaşlarımın. Maç içinde aklına gelmiyecek şeyleri yapan insanlar maçtan sonra gelip pardon abi kendimi kaybetmişim diyebiliyorlar.

Burda kimse haber doğrudur diye savunmadı yani. Sadece o ikisinin yakın arkadaş olduğunu söyledik ki, Arda ve Semih bunun böyle olduğunu söylerken bize çok da bişey söylemek düşmez yani...
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

Holy kusura bakma da. Hiç mi herhangi bir profesyonel sporla ilgin alakan olmadı. Defalarca olmuştur mesela benim yakın arkadaşlarımla oyun içinde kavga ettiğim.

ya bu herkesin yaşadığı bir şey zaten, insanın psikolojisi günden güne değişiyor, insan en yakın arkadaşı elinden eşyayı çekti aldı diye tekme tokat kavga edecek duruma bile gelebiliyor zaman zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...