The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ha yok yaw nasıl olsa suanki gearda sorun yok hic kastıran eden bisi olmadı diye pek sallamadım gear ı , bazı +20 Hp gemler var bazı slotlarda magic boost falan duruyo, bazı itemlar lvl 14 falan, bizim server yeni oldugu icin daha gank vs pek yok, olmaya baslayınca el atarım gear a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aftiel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sonuç olarak hp soketli clothlar mace ve shield takılıcaz yani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 cloth değil, chain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 lvl ilerledikce charı oynamak daha zor oluyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bana da daha kolay geliyor. Şimdi 25 de, divine spark ıda alınca, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 The_Delucian said: lvl 19 da gelen mana veren bisi var, her saniye 86 vurup 86 mana veren 10 sn boyunca 860 Hp loss = 860 mana gained, magic boosttan etkileniyor, 860 mana verirken 1600 falan vuruyor :S ona basıp rest yapmayı denedin mi hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Rest + Light of Rejuvenation.Canın da gitmez oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 37 yim 38 e 26m istiyor seri ve solo dönücek spot sayısı az.. ve bayıyor 25'lerde keyifli abys te büyük adada balluar mı ne wardi onları solo donebilirsin 10-13k ciwari seri droplu bol parali spot... 35 ten sonra istenilen exp artiyor.. 40+ yi düşünmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ins. ler nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 walla daha suana kadar öle aman aman zor ins görmedim...2 tank oldumu tek healer olarak götürebiliyorsuun partyiyi... diğer türlü agro aliyorsun sıkıntı yaşanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Zorluk olarak değilde, lvl progress e yardım açısından sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 25 den 28 e kadar girdiğin Abbys Dungeon'da %50 alıyordum bütün instance ı temizleyerek.Ama 16 saatte bir girebiliyorsun.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Günde bir iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 eet banada 30 oldumda sölediler orayi biraz geçti ama yapcak bişi yok :) Dungeonların güzel yanı item ile birlikte exp ide iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bakariz said: 37 yim 38 e 26m istiyor seri ve solo dönücek spot sayısı az.. ve bayıyor 25'lerde keyifli abys te büyük adada balluar mı ne wardi onları solo donebilirsin 10-13k ciwari seri droplu bol parali spot... 35 ten sonra istenilen exp artiyor.. 40+ yi düşünmek istemiyorum Quest yok mu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Quest var olmasına var...Ama gidip quest i aliyorsun 250k exp veriyor iyi bi rakam diye bakıyorsun ama quest senı map te keşfe çıkartıyor ordan ordaya ordan oraya... en az bi 15 dak gezdikten sonra alabiliyorsun exp i yada 30 tane mob kesip içinden quest item dropladiğinda alabiliyorsun( e tabi her kestindende düşmüyor ) Ne kazandın ? 15 dak da 250k... Solo grindde 1 dak da 2 mob kesiyorsun(en azından ben kesiorum ) tanesınden 20k geliyor 15 dak'da 600k + droplar var.. Hangisi daha karli :) 500k + exp veren questleri yapiyoruz sadece oda grindden yoruldumuzda lag olduğunda vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 mouse Click ine spell yada Macro assign etmenin yolu varmı ? edit : demek istedigim Shift + Sol click Ctrl + Sol Click gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Scroll up falan vardir. Maximum spam oyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 mouse düğmesine varda, varyasyonları yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 conc conc conc cleric icin hayati oldugunu tecrube ile sabitledim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 de hangi lvlda ne kadar conc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 cleric için en önemlisi hp, lvl larken. Ins. lerde zaten agro sorunu olmuyor genelde, dolayısıyla conc. gereksiz. Ama pvp için illaki lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ilerde olmuyor o zaman? multi packlerde garanti tepemde bir mob oluyor NTC den abska bisi yapmadim gerci ama kafama kafama mob vururken heallamak zor oluyor conc suz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 lvl/hp ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ben level 18'e kadar 1 kere oldum. O da heallerimin interrupt edilmesinden dolayi oldu, 1 tane +12 conc ring aldim, o zamandan beri olmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar