Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meksikada bulunan yaratik uzaylimis (%99)

delimanyakcapkin

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

hem cüce, hem de fare kapanına yakalanmış. ulan bu uzaylı ile intergalaktik savaş tatbikatı bile yapılmaz

yani şey diycem, belki de uzaylıların varlıklarına en çok inananlardan biriyim,
ama böyle "çiftçi gördü, döverek öldürdü, sonra kendisi de yandı" tarzı haberlerin %99 yalan olduğuna inanıyorum.

diyelim ki uzaylısın, insanları görünmez bir şekilde gözetliyorsun,
sonra dikkatsiz bir şekilde dolaşıyorsun, çiftçi görüyor seni ve öldürüyor.
hayır madem seni öldürüyor, öldükten sonra bir de adamı niye yakarsın ki birader. ne saçma bi mantıktır.

Roswell olayıyla da çelişiyor bu. (Bu haberi doğru sayıyorsak Roswell'i de doğru saymadan olmaz)

Farinal said:

olm düşünsenize lan bizmişiz en gelişmiş medeniyet evrendeki. evrenin geldiği son nokta facebook

ShadowFury said:

bütün yaşama isteğimi kaybettim bi anda.
çok sağol.

hahahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır bir de uzaylıların kendilerini gizleme sebebi olarak, insanların buna hazır olmadığı falan gibi tezler öne sürüyor ufocular. Üstüne de Amerika'da 51. bölgede devamlı etkileşim içinde olduklarını, conilere teknoloji verdiklerini yazıp çiziyorlar.
Şimdi sormak gerek, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Sen insanları düşün kendini gizle, sonra git dünyanın en şeytani gücü Amerika'ya yardım et, onun yüzünden tonla insan ölsün, sürünsün.
Veya insanlığa yardım etmiyor da sadece Truman Show gibi izliyorlarsa, bu ufolara yine hayvan derim. Zira sadece izleyen ne uzaylıyı ne tanrıyı kabul etmem, saygı duymam.
Uzayda yaşam büyük olasılıkla vardır, bu kadar milyar gezegen arasında illa yaşam formları oluşmuştur. Ama gelişmiş olanlarının bile kalkıp bizim ufacık güneşimizi ve etrafındaki bir avuç gezegeni inceleyip, "Abii ahanda şu mavi olanında iki ayaklı tipler var, gel gidip bakak" diyeceklerini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yakında o "İspanya'nın en ünlü bilim adamı" lakaplı Antonio hakkında yalan haberler çıkar, bilmem kaç sene önce küçük kıza tecavüz etmişmiş veya sübyancıymış veya bi kere yalan söylemiş falan diye. (bknz. debunking)

Sizin gibi hala konuyla dalga geçen arkadaşlar da buna inanır, bu haber akıllardan silinir.

Kasım'daki basın toplantısını beklemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Yaratık 2007 de bulundu.
Yaklaşık 3 yıl geçti şimdimi akıllarına geliyo dna testi falan filan.

Ayrıca yıne O cıvarlarda buyuk bır amerıkan ılac şirketi varmış.Labarutuvardan kaçmıs Genlerıyle oynanmıs bır denek olma ıhtımalı daha yuksek.

Ama Uzay diyince işte insanın içi gıcıklanıo,gerçekleri gormek gelmıo kımsenin işine (devrik cümle)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...