Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oralarda hizmet yok ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bu arada elektrik özelleşmemiş miydi? Şirketler binsin bunların tepesine kaçak kullandıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bu ne bicim grafik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Valeron said: gene bütün güneydoğu pkk'lı hain olmuş ne güzel iş lan Kullanılan kaçak elektrik %70 DTP'nin o bölgelerde aldığı oy %70 DTPnin PKK ile bağlantısını da açıklamam gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ginaly said: Benim anamın adının geçtiği postu alıntılayamazsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Efrasiyab said: Valeron said: gene bütün güneydoğu pkk'lı hain olmuş ne güzel iş lan Kullanılan kaçak elektrik %70 DTP'nin o bölgelerde aldığı oy %70 DTPnin PKK ile bağlantısını da açıklamam gerekiyor mu? win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Yani %70 pkk lı , vallaha fena winmiş. Allah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ee bütün güneydoğu diilmiş neticesinde dimi ? artı o %70'in o %70 olduğunu nerden biliyosunuz ? siz böle yapmaya devam ettiğiniz sürece hiç bi bokta çözülmez bu ülkede yesin herkes birbirni anasını satiim ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ya abi madem kaçak elektrik bu kadar önemli gidin Mardin'de yaşayın elektriği kaçak kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Zarar ziyan yapan bu insanlar yüzünden elektrik faturası vergi vs bize biniyo adamların elektriğini biz ödüyoruz işte, ister istanbulda izmirde olsun ister diyarbakırda mardinde. Tutup da bu insanları savunmak saçmalık. Sizin ananızın babanızın cebinden çıkıyor o kaçak elektriğin parası vergilerle zamlarla. Bu arada konu PKK falan değil hemen oraya bağlayan arkadaş da çok bir zekiymiş. Ama illa tartışılacaksa o %70in bunla aynı olup olmadığı farketmez, DTP'ye oy veren %70 genelleme yapmaya yetecek kadar yüksek bir oran zaten. Tutup da bu oranı görmezden gelen ya aptallık derecesinde saftır ya da art niyetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ASker'i olsun, öğretmeni olsun, herhangi bir devlet memurunun yemez orda kaçak kullanmak, Ana arterden kaçak çekmek vs. Zaten devlet kurumları, Hastahaneler okullar, askeri tesisler vs hesaplanırsa %20-25'e yaklaşır, oralarda tüketilen elektrik miktarı. VE nedense, 4 bir yanda ana yollarda vs mayın patlar sadece bizim askerimiz ölür, hiç güneydoğulu bir sivil mayına denk gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ama arkadaşlar b.ku unutuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 "hiç güneydoğulu sivil mayına denk gelmez" hahah yapma ya?vay anasını, böyle sağlam verilere nerenizle ulaşıyosunuz çok merak ediyorum. sg-1 tamam sana da vericeklermiş b.k, sonrasında sen de c/p açılımı istersin. edit: pardon topiğe bişey yazmayı unutmuşum polemiğe girmişim. kürtler kaçakçı, pis, suçlu, cahil, tembel, hain, hırsız, arsız, bölücü, sapık, maganda ve diğer herşey. türkler değil. tamam topik bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 iki yüzde yetmiş arasında minimum %40 lık bir ortak paydadan bahsedebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 3 tüketiyorum ben evde kendi imkanlarımla da 2 üretiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 "midye dolma" said: adamlar sırtımıza yükten başka birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 gitim gördüm. doğuda elektrik faturası ödemek diye bişey kesinlikle yok kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Kaçak elektrik kullanımına göre yöresel ayrımcılığı yaptık hayırlısı ile , paticik şahane. İşlenen diğer suçları da haritada oranlasak , acaba ne olucak onu merak ediyorum. Doğulu veya kürt olmayanlara nasıl bir pislik atacağız ? Batılı = temiz insan , doğulu = boktan , işe yaramaz , hatta çöp ? Hakatten buraya şu mesajları yazanların yaşadıkları ortamlardan ve aldıkları eğitimlerden büyük şüphe duymaya başladım. Hangi yüzyılda yaşıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 halbuki kacak elektrik kullandiklari icin onlari tebrik etmeli, sol testislerini opmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kaçak elektirik tüketmenin olayı tam olarak nedir, herhalde nerdeyse hepsi devletin getirdiği elektirikten para vermeden yararlanmak mı oluyor? Bunun %70lere varması ilginç yani doğudan devletin kendi kaynaklarını denetleyemecek kadar kopuk olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bu grafikleri neden böyle ortaya sürerler durduk yerde anlamam. hayır senin yararına olacak tek şey gidip bunu engellemektir, şu şehirdeki herifler beleş elektrik kullanıyor, sizin şehrinizde çok az valla siz enayisiniz bunlar beleşçi diyerek milleti birbirinden nefret ettirme çabası var bence. zaten her bokta bi doğuludan soğutma çabası göze çarpıyor, sonunda "aman bırak verelim şu güneydoğuyu kurtulalım alsın başına çalsın" dedirtmek istiyorlar sanırım. ama hep bi ikiye bölme olayı var dinli-dinsiz, sağcı-solcu, türk-kürt, aydın-cahil, beleşçi-enayi vs. vs. sıktı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 geçen doğudan bahsediyodum olayın pkk ile alakası da yoktu. cinali'nin falan karın agrısı belli oldu. bize hayrı varsa dogunun ne oliim. doguda bir süre çalışın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aquila said: halbuki kacak elektrik kullandiklari icin onlari tebrik etmeli, sol testislerini opmeliyiz. (tu)(tu) HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bunların kaçakçılığının bedelini bize ödetiyolar bi de üstüne. Biz enayiler olarak elektriğe her ay zam yiyoruz herifler kafalarına göre beleş elektrik harcarken. Bunu dile getirmek te ayrımcılık oluyo, oh ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oraların %70i ile istanbulun %8i aynı miktara geliyor ama onu da göz önünde bulundurmak lazım. yani elektrik fiyatlarına doğudaki kaçakçılığın ne kadar etkisi varsa istanbuldakinin de o kadar var. burda oranların yanıltıcı bir etkisi var. istanbulun %70i elektirik kaçırsa kesinlikle fark edilir bu ama hem doğu olması hem de nüfusun daha az olması ve %70in bile normal bir miktara denk gelmesi zorlaştırıyor herhalde işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar