Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 baglantınızdan verim alıyomusunuz tamam biliyorum 8mbit e bilere geçmedim alt yapı yetersiz oldugundan da 4 e ne diyosunuz? tam performans alabilen varım? dl nin dibine vuran* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 modemin sayfasından db'ye bakıcaksın santrale uzaklığını + hattının kalitesini gösterir 10'lu değerlerdeyse 16mbit'e kadar alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Attenuation (dB): 25.0 downstream'e bakıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 valla santral hmm aramıza dümdüz hat olarak baksan uçak rotası gibi 600 700 metre falan vardır. ama yol böyle alengirleşiyo. 1km deriz. kalitelidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 telekomu arayıp sorarsan söylüyorlar aslında şu hıza kadar verim alabilirsiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben 8den tam verim alıyorum santralle aramda 3km rahat vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Yukarda belirtmişler modem (dB)'^ye bakacaksan ideal 24 idir. Upstream önemli tabiki oda farklı bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 rapid torrent yatarken bi bırakıyorm 420 ı bulduğu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben şöle gösterim mesela 8mbte kadar tarifem var. 7.1 alıyorum. interetimi çok seviorum cnmss bebeğimsss edit: hattım 21mbt desteklio yuhara ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 zyxel modemlerde bunu nereden görücez? Bi SS rica etsem, çok zahmet vermezsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ya arkadaşlar belki yeri değil ama ben 3 ay önce 8mbit netlimitsiz pakete geçtim hani şu aylık 15gb'ı geçince göya 512k ya düşücekti netin ben 3 aydır kullanıyorum 1 gün bile 512kya düşmedi netim sorun nedir kurcalim mi yoksa sömürim gitsin mi ? http://img200.imageshack.us/img200/9783/adszji.jpg Birde dip not: Airties modemlerde arkadasın yukarda gösterdiği DB seviyelerine hangi menüden ulaşılıyor ?? Bende öyle bir seçenek yokda (Airties 2+1 wirelesmodem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Yazıyor ya, ADSL durum ve istatistikleri diye. Ona göre bulmaya çalış, yada Diagnose da olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Aynen nereden bakıyoruz Airties rt 211 var bende de. 4 ya da 8 yapasım var bağlantıyı. 1 yetmiyor. psn demo indir, diziler vs çile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 stormeagle said: Ya arkadaşlar belki yeri değil ama ben 3 ay önce 8mbit netlimitsiz pakete geçtim hani şu aylık 15gb'ı geçince göya 512k ya düşücekti netin ben 3 aydır kullanıyorum 1 gün bile 512kya düşmedi netim sorun nedir kurcalim mi yoksa sömürim gitsin mi ? http://img200.imageshack.us/img200/9783/adszji.jpg Birde dip not: Airties modemlerde arkadasın yukarda gösterdiği DB seviyelerine hangi menüden ulaşılıyor ?? Bende öyle bir seçenek yokda (Airties 2+1 wirelesmodem) aynı durum bende de var. ilk ay, ay sonunu bekleyip son bir kaç gün sömürmüştüm, düşerse nasılsa düzelcek hemen diye. sonra baktım düşmüyor, hiç acımadım.. sorun mu değil mi bilmiyorum ama bazı yerlerde düşüyor, bazı yerlerde düşmüyor. yoğunluğa bağlı bir şey sanırım. zaten o uygulamanın sebebi de yoğunluğun önüne geçmekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bir buçuk senedir kullanıyorum 4mbps i. Ara ara sapıtıyor ama genel olarak verimli bence. Downloadda falan sorun yaşamıyorum, 390-420kb arasında takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben anlamasınlar diye yavaş yavaş sömürdüm 82gb dc ye bağladımmı 220gb çekerim 1 ayda acımicam o zaman :D birda airties modemde öle bişey yok ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 1 yıldan fazladır 4mbit kullanıyorum ve idm ile rapid'den 470'in altına düşmedi hiç, yani düşmüşse de çok nadir. Memnunum yani ama merkezi bir yerde oturuyo sayılırım ama santrale ne kadar yakınım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 snr margin 27.3 attenuation 7.0 output power 13.0 kapasitem 8miş bende 4 var zati temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 8 mbit 700 800 arası çekiyoruz ama internet yavaşlarsa 10klarda sürünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Airties modemdekiler "Rapor" kısmına tıklayıp beklesinler 5 sn kadar açılıyor sayfa. Bu arada downstream sınırı: 12 upstream sınırı: 11 yani bu demek oluyorki bağlantım 12mbit e kadar destekli doğrumudur ? Downstream Hat Zayıflaması: 18 Upstream Hat Zayıflaması:10 bu değerler fazlamadır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hızlı ya işte boşverin bu kadar küçük hesapların adamı olmayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 acaba ne zaman internet bedava olucak türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bir buçuk senedir kullanıyorum 4mbps'i pek sorun yaşamadım. Yani ara ara sapıtıyor ttnet'den dolayı ama nadir downloadda sorun yaşıyorum. 390-420kb arası download yapıyorum. Tabi arada bir ttnet kafasına göre bağlantının 4mbps e uygun olmadığını düşünüp hızını 1mbps e çekebiliyor kafasına göre. Alışıyorsun ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kapasiten 8mbit'ten çok aslında.. 7.0 çok yakın olduğunu gösteriyor santrale, VDSL2'den 32mbit net alırsın... Sintisyzr said: snr margin 27.3 attenuation 7.0 output power 13.0 kapasitem 8miş bende 4 var zati temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 @stormeagle direk mbit eklemiyosun sonuna, o sadece mesafe+hat kaliteni gösteriyo 20 dB'ye kadar 8mbit rahat alınır zaten 10'lu değerler ve altındaysa VDSL2'den 32mbit alabiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar