Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 başarız troll mulgear, sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Biz yenildiğimizde de burdayızda,fenerli arkadaşlar olmuyor genelde yenildikleri maçlar sonrasında... Aralarında ne adam gibi yorum yapan,maç analizi yapan var,ne objektif olabilen,varsa yoksa troll.. Kalite farkı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gol atmadan maç topiclerini bile açmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bazen ayıp olmasın diye benim açtığım görüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hakem zaten atmadı bilicayı. reröre yaparım topic bi açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 umut hala var mı arkadaşlar? maç başına 6.00 lık bi ortalama da zor degil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Sotto said: Biz yenildiğimizde de burdayızda,fenerli arkadaşlar olmuyor genelde yenildikleri maçlar sonrasında... Aralarında ne adam gibi yorum yapan,maç analizi yapan var,ne objektif olabilen,varsa yoksa troll.. Kalite farkı (tu) ahahah gs li kim var super maç yorumu yapan? asdadasd ayrıca gorduk dun aksam antalyaya elenince. gerçi göremedik. yoktunuz hiçbiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Sotto said: Biz yenildiğimizde de burdayızda,fenerli arkadaşlar olmuyor genelde yenildikleri maçlar sonrasında... Aralarında ne adam gibi yorum yapan,maç analizi yapan var,ne objektif olabilen,varsa yoksa troll.. Kalite farkı (tu) "bi uyandım rüyaymış" diye bitirsen cümleni tam olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Sotto said: Biz yenildiğimizde de burdayızda,fenerli arkadaşlar olmuyor genelde yenildikleri maçlar sonrasında... Aralarında ne adam gibi yorum yapan,maç analizi yapan var,ne objektif olabilen,varsa yoksa troll.. Kalite farkı (tu) buyur her zaman buradayım şahsen gerçi şu adam gibi laflarını size döndürmek lazım malum kendi trollemeleriniz ortada geçen diyarbakır topicini açtım maç sonra malum şahıs "ZAAAAAAAAAAAAAA" yazmış direk gördüğüm bu hadi "fb oynamayadı kötü oynadı diyarbakır iyi oynadı" bunu geçtim "diyarbakır fbyi kötü haraşladı ezdi cartı curtuda" bu tür bi lafda görebilirimde "ZAAAA" ne ya resident evil'deki beyinsiz zombiler ancak böyle tepki verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Zaaa'nın amacı sinir bozmak zaten, yani amacına ulaşıyor.Ben kullanmam, ama her taraftar kullanıyor, problem etmeyin böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben şahsen yakıştırmamı gayet açık bi şekilde yazıyorum bunda sinirlenecek bişeyde yok benim kızdığım nokta şuradaki tartışma ortamı it dalaşına dönmeye başlayacak yakında gereksiz forumun kalitesi düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Fistan said: Sotto said: Biz yenildiğimizde de burdayızda,fenerli arkadaşlar olmuyor genelde yenildikleri maçlar sonrasında... Aralarında ne adam gibi yorum yapan,maç analizi yapan var,ne objektif olabilen,varsa yoksa troll.. Kalite farkı (tu) "bi uyandım rüyaymış" diye bitirsen cümleni tam olurmuş. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Diyarbakır maçının olayı tamamen,bir önceki kayseri maçının bir tepkisiydi,fikstür geyiği fln öyle çıktı,gülme komşuna durumu oldu biraz... Ayrıca evet,bu forumda adam gibi yazı yazan fenerli yok kimse kusura bakmasın,ama objektif olabilen,adam gibi yorum yapan,trollemeyen 7-8 tane GS'li rahat yazarım,bir tane fenerli belki yazabilirim.. ZAAAA'dan devam,baş troll Fistan'a selam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yaz bakalım görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 misal ben sizlere uyup ZAA lar resimler falan koysamda arada. objektifimdir.yenilincede gelirim yazarım.gerçekleri konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bende objektifim. gleirim yazarım. mağlubiyetten sorada burdayım. ee?? adama yaz bakalım dedik "ben" dedi. asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sotto said: Diyarbakır maçının olayı tamamen,bir önceki kayseri maçının bir tepkisiydi,fikstür geyiği fln öyle çıktı,gülme komşuna durumu oldu biraz... Ayrıca evet,bu forumda adam gibi yazı yazan fenerli yok kimse kusura bakmasın,ama objektif olabilen,adam gibi yorum yapan,trollemeyen 7-8 tane GS'li rahat yazarım,bir tane fenerli belki yazabilirim.. ZAAAA'dan devam,baş troll Fistan'a selam... çok biliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mokoko said: bende objektifim. gleirim yazarım. mağlubiyetten sorada burdayım. ee?? adama yaz bakalım dedik "ben" dedi. asdsadasen objektifsen ben fotoğraf makinesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bok gibi bi espri lna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 espri amacıyla yapmamıştım ama beğenmediğine de sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben de sebindn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 PrudenT said: Sotto said: Diyarbakır maçının olayı tamamen,bir önceki kayseri maçının bir tepkisiydi,fikstür geyiği fln öyle çıktı,gülme komşuna durumu oldu biraz... Ayrıca evet,bu forumda adam gibi yazı yazan fenerli yok kimse kusura bakmasın,ama objektif olabilen,adam gibi yorum yapan,trollemeyen 7-8 tane GS'li rahat yazarım,bir tane fenerli belki yazabilirim.. ZAAAA'dan devam,baş troll Fistan'a selam... çok biliyon. Ben bilirim.. Ayrıca niye gücünüze gitti ki,paso trollerken iyiydi:) (Lafım sana değil,genel)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi harry kewell 50 adam akıllı yorum yapan adamı tek başına dengeleyecek güçte zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Fenerbahçeliler'in yazdığı gerçekleri ifade edişleri yoğun önyargı yüzünden abuklaşıyor. insan ister istemez ulan çoluk çocuk okuyup egosunca yorumda bulunuyor, keyif alayım, şeklen önemli değil bu mesajlar diyerek yazıyor ne yazıyorsa. ki dikkatli gözler farkedicektir daha en başından sahip olunan aşağılık kompleksiyle Fenerbahçe'nin alakadar olduğu bir konuda diğer takım taraftarları alenen Fenerbahçeli yazarları tahrik edicek, hakaret düzeyinde entriler giriyorlar. sonra ben yapmadım miki yaptı, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar