Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 günde 233k honor 0.o


ohyeah

Öne çıkan mesajlar

http://img27.imageshack.us/img27/1116/51679446.jpg

Bir ara oyunda bug vardı, bu benim 4-5 günde aldığım honor aslında. Ama hep today diye kaydetti. 1 hafta sonra mı ne yesterday'e 300k civarı bir honorla düşmüştü. Tamam FoK'la çok fazla kill alır da, etraftan geçenler de alıyor o kadar kill'i. Orada kestiği zaten 10 kişi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

hk ayrı son vuruş ayrı bonus honor değişiyo olması lazım


Öyle birşey varsa çok saçma, healer oynayan adam hayrına mı oynuyor? Zamanında healerlar honor alamıyor diye sistemi değiştirdi adamlar şimdi böyle penalty verdilerse hakkatten yazık.

Şimdi adam 4096 kill almış; av başı 3k honor alsa bu adam 80 tane falan av yapmış olması ve hepsinde kazanması gerekiyor. Yani av başına 50 kill falan düşüyor kabaca.

1-AV'den 3k honor almak için adamın 300 400kb falan alması lazım sanırım.
2-Öyle olmuş olsa adamın 300kb aldığını düşünsek 80av'de 24k kill alması gerekir.
3-50'şer kill almış olsa 80 AV'yi hiç kaybetmedi diyelim, ortalama 1.6k honordan 140k falan honor gelir.
4-Her AV 15dk sürse queoue'siyle, hazırlanma dönemiyle falan saatte 4 AV yapar, yani günde 20 saat oynamış olması, slacklememesi sürekli fightta olması, hiç AV kaybetmemiş olması ve her fight'ın kısa sürmüş olması gerekir. Ki yok böyle bir battlegroup.

O yüzden 1 günlük skor değil bu. Ben yukarıdaki SS'i aldıktan bir süre sonra 300k honorlu bir SS daha alıp pati'ye topic açacaktım geyik olsun diye; ama herkesin başına gelmiştir diye açmamıştım. O SS o olaydan başka birşey değil. Video da FoK'un ne kadar hayvani dmg verdiğini ve dengesizliğini göstermek için sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

btw
30 Stonekeeper's Shard = 2k Honor ve cillop gibi de o tabloya geçiyor + token halinde alınıyor + account bound. Yani hiç bug olmasa da, böyle oturup hayvanlar gibi bir gününü battlegrounda heba etmese de yapabilir 1 gün içinde o kadar honor. ha 75k cap var, arada gidip cillop gibi de gem alır satar bitti :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...