ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Kusura bakmayın baska bi sitenin linki http://www.wow-turk.com/genel/1-gunde-223k-honor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yapayım ben de bunu benim rogue'a. rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bunu 2-3 defa yiyen adam bulması sacma lol. direk abanırlar akıllılarsa cıktıgın an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 o kadar gelir mi ki hönör ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 fotoşok olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 gz lan herife. ben üşenirdim böyle bişey aklıma gelse bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 valla ilk olarak pratik zekasına helal olsun. ama aklım yatmadı o kadar honor kill ile gelir mi. gerçi adamların full hp yi alıyo ama. ortalama 50 kişi kesse bi av de günde bi sürü av yapar ama kaç honor gelir. oracles kasayım da deniyim bi bakalım nerflenmeden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tmm kill yap ok de 200k honor falan yapılmaz yani mantıklı gelmedi valla acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Reset zamanı oynamaya devam ettiyse ertesi günden kalmış olabilir görüntüsel bir bug oluyor orada sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/1116/51679446.jpg Bir ara oyunda bug vardı, bu benim 4-5 günde aldığım honor aslında. Ama hep today diye kaydetti. 1 hafta sonra mı ne yesterday'e 300k civarı bir honorla düşmüştü. Tamam FoK'la çok fazla kill alır da, etraftan geçenler de alıyor o kadar kill'i. Orada kestiği zaten 10 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hk ayrı son vuruş ayrı bonus honor değişiyo olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Longshanks said: hk ayrı son vuruş ayrı bonus honor değişiyo olması lazım Öyle birşey varsa çok saçma, healer oynayan adam hayrına mı oynuyor? Zamanında healerlar honor alamıyor diye sistemi değiştirdi adamlar şimdi böyle penalty verdilerse hakkatten yazık. Şimdi adam 4096 kill almış; av başı 3k honor alsa bu adam 80 tane falan av yapmış olması ve hepsinde kazanması gerekiyor. Yani av başına 50 kill falan düşüyor kabaca. 1-AV'den 3k honor almak için adamın 300 400kb falan alması lazım sanırım. 2-Öyle olmuş olsa adamın 300kb aldığını düşünsek 80av'de 24k kill alması gerekir. 3-50'şer kill almış olsa 80 AV'yi hiç kaybetmedi diyelim, ortalama 1.6k honordan 140k falan honor gelir. 4-Her AV 15dk sürse queoue'siyle, hazırlanma dönemiyle falan saatte 4 AV yapar, yani günde 20 saat oynamış olması, slacklememesi sürekli fightta olması, hiç AV kaybetmemiş olması ve her fight'ın kısa sürmüş olması gerekir. Ki yok böyle bir battlegroup. O yüzden 1 günlük skor değil bu. Ben yukarıdaki SS'i aldıktan bir süre sonra 300k honorlu bir SS daha alıp pati'ye topic açacaktım geyik olsun diye; ama herkesin başına gelmiştir diye açmamıştım. O SS o olaydan başka birşey değil. Video da FoK'un ne kadar hayvani dmg verdiğini ve dengesizliğini göstermek için sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 evet öyle olmuyomuş ama yine de adam orda tek başına öldürdüyse bişeyler olabilir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 btw 30 Stonekeeper's Shard = 2k Honor ve cillop gibi de o tabloya geçiyor + token halinde alınıyor + account bound. Yani hiç bug olmasa da, böyle oturup hayvanlar gibi bir gününü battlegrounda heba etmese de yapabilir 1 gün içinde o kadar honor. ha 75k cap var, arada gidip cillop gibi de gem alır satar bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 adam bide harcamış onları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 4 ay evvel felan honorlarlar 1 hafta resetlenmemişti yanlış hatırlamıyosam.o zamana ait bu yada tokenler le de yapılabilir.yoksa bi günde bu kadar honor adam keserek kazanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 NEEERRRRFFF ROUGESSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yeni bişey deil ki bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 götü dümdüz olmştr adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ben birsey sormak istiyorum. Tokenle ya da stonekeeper's shardla nasil honor point yapiliyor biri bana aciklayabilir mi bunu acaba, Sade bir duller. Cok wow Dili kullanirsaniz anlamayabiliri . Simdiden cok tesekkurler Ayrica iyi honor point kasmis adam 1 gunde, gercekse eger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sezon 7 geldiği gün 220k gibi bi istatistiğim olmuştu. bunun içinde "bg mark of honorları , stone keepers shard X 30 = 2k honor , 9 X wg mark = 2k honor ve 100 arena point = 2k honor var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yahu bisey mi bunlar biz araliksiz gunlerce oynardik arkadaslarimizi rank 14 yapabilmek icin yeni oyuncular da boyle mutlu oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Yahu iyi güzel de adamın honor gained 1900 falan görünüyor skor tablosunda. 2k desen günde 100 av yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ben&Jerry's said: yahu bisey mi bunlar biz araliksiz gunlerce oynardik arkadaslarimizi rank 14 yapabilmek icin yeni oyuncular da boyle mutlu oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar