Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlaka oynanması gereken PS3 oyunları

Mumu

Öne çıkan mesajlar

mgs4 biraz fanservice olsada bilen bilmeyen herkesi eğlendirir. Sinematik oyun. Çok çabuk bitiyor ama

infamous bayağı bayağı eğlenceli. Ben goodla bitirdim, hikaye çok güzeldi. Evil için güçlerin daha eğlenceli ama hikaye daha fıs diyorlar. Güzel tps

valkyria chronicles da çok güzel. İkinci dünya savaşı sırasındaki iki büyük güce katılmayan küçük bir ülkeni hikayesini küçük bir birliğin gözünden görüyorsun. tur bazlı strateji + tps + fps enteresan bir motoru var

heavenly sword bir arkadaşından bulursan al oyna. Poor man's god of war gibi bişey. Teknik olarak yerlerde oyun ama eğlendiriyor baya. Yoksa god of war 1-2 çıkıcak 720p olarak 40-45 dolar civarı bu kış. Onu alırsın

uncharted bunu ya arkadaşından ya takasla alıp oyna. Güzel, eğlenceli, film gibi oyun. Çok çabuk bitiyor gerçi
Sosyal ağlarda paylaş

mgs 4 zaten kesin oynanacak o allahın emri. serinin gerisini tamamen bitirmiş bir insan için oynanmaması saçma zaten.

infamous ps le birlikte geldi, dandirik gibi duruyodu hiç ellemedim ama öyle diyosanız oynarım.

gta4 pc de bitirdim ondan istemem onu.

neyse burtdakilerden bi başlayalım bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

ortalama bir pc sahibi olduğunu varsayarsak yazıyorum,

bence ps3 te oynanılması gereken oyunlar(eskiden yeniye doğru)

resistance1
heavenly sword
uncharted
ratchet and clank:TOD
mgs4
little big planet
motorstorm2(arkadaşıyla arcade yarış oyunu oynamak isteyenler için çok iyi bir seçenek)
valkyria chronicles(japon oyunudur ama gerçekten inanılmaz birşey ps3 ü olup oynamayan çok büyük bir hata yapmış olur)
killzone2
infamous(çok kaliteli oyun değil ama bedavada gelmiş iyi vakit geçirtir oyuna başlarsın sıkılmadan oynar bitirirsin)

çok oyun yazdım ama yazdığım oyunların hepsi plat. olmuş oyunlardır shopto gibi yerlerden çok düşük fiyatlara alınabilir.

psn oyunlarından da flower ve fat princess çok kaliteli oyunlardır.verdiğin paranın hakkını %1000 olarak geri alırsın :)

son olarak sonbahar döneminde çıkacak olan uncharted2 ve ratchet and clank2 bence her ps3 sahibinin alması gereken oyunlar.şimdilik bu kadar yeter heralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

asiri kotu oyun sayisi baya az

firmalar kotu olucagini kendi bildikleri oyunlari ps3 e maliyet ve zaman yuzunden cikarmiyor. blueraylerin elinde patlamasi kotu oyun yapip genede 3-5 kazanmaktan daha kotu

o yuzden zaten oyun kitligi var reziller cikmadigindan

bu jenerasyonun cop konsolu Wii oldu, zibilyon tane kalitesiz oyun cikiyor ayda nintendo nun yapmadigi oyunlara bakmiyorum bile artik eheh, ubisoft hele direk cop doldurdu konsolu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...