Mumu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 açıldıysa kusura bakmayın. ne diye aratsam bilemedim. ps3' ünü dün alan birisi için oyun tavsiyeleri yapsanız, ben de oynasam. japon rpgleri hariç her oyunu oynarım ona göre yağdırın. liste falan yapın ilk 3ten seçeyim heah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 uncharted gta 4 mgs rub a dub ( :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 infamous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 killzone 2 mirror's edge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi sony entertainment yaziyosa kutusunda tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 mgs uncharted gta 4 mirrors edge dead space infamous wolverine 007 quantum of solace da güzeldi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 mgs4 biraz fanservice olsada bilen bilmeyen herkesi eğlendirir. Sinematik oyun. Çok çabuk bitiyor ama infamous bayağı bayağı eğlenceli. Ben goodla bitirdim, hikaye çok güzeldi. Evil için güçlerin daha eğlenceli ama hikaye daha fıs diyorlar. Güzel tps valkyria chronicles da çok güzel. İkinci dünya savaşı sırasındaki iki büyük güce katılmayan küçük bir ülkeni hikayesini küçük bir birliğin gözünden görüyorsun. tur bazlı strateji + tps + fps enteresan bir motoru var heavenly sword bir arkadaşından bulursan al oyna. Poor man's god of war gibi bişey. Teknik olarak yerlerde oyun ama eğlendiriyor baya. Yoksa god of war 1-2 çıkıcak 720p olarak 40-45 dolar civarı bu kış. Onu alırsın uncharted bunu ya arkadaşından ya takasla alıp oyna. Güzel, eğlenceli, film gibi oyun. Çok çabuk bitiyor gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 mgs 4 zaten kesin oynanacak o allahın emri. serinin gerisini tamamen bitirmiş bir insan için oynanmaması saçma zaten. infamous ps le birlikte geldi, dandirik gibi duruyodu hiç ellemedim ama öyle diyosanız oynarım. gta4 pc de bitirdim ondan istemem onu. neyse burtdakilerden bi başlayalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ortalama bir pc sahibi olduğunu varsayarsak yazıyorum, bence ps3 te oynanılması gereken oyunlar(eskiden yeniye doğru) resistance1 heavenly sword uncharted ratchet and clank:TOD mgs4 little big planet motorstorm2(arkadaşıyla arcade yarış oyunu oynamak isteyenler için çok iyi bir seçenek) valkyria chronicles(japon oyunudur ama gerçekten inanılmaz birşey ps3 ü olup oynamayan çok büyük bir hata yapmış olur) killzone2 infamous(çok kaliteli oyun değil ama bedavada gelmiş iyi vakit geçirtir oyuna başlarsın sıkılmadan oynar bitirirsin) çok oyun yazdım ama yazdığım oyunların hepsi plat. olmuş oyunlardır shopto gibi yerlerden çok düşük fiyatlara alınabilir. psn oyunlarından da flower ve fat princess çok kaliteli oyunlardır.verdiğin paranın hakkını %1000 olarak geri alırsın :) son olarak sonbahar döneminde çıkacak olan uncharted2 ve ratchet and clank2 bence her ps3 sahibinin alması gereken oyunlar.şimdilik bu kadar yeter heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 eğer değişik birşeyler istiyosan, survival horror da seviyosan siren: blood curse öneririm http://forum.paticik.com/read.php?37,3612273,3714813#msg-3714813 burada birşeyler yazmıştım oyun hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Batman ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Anelor said: abi sony entertainment yaziyosa kutusunda tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 PES 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 mgs4 ltb uncharted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 star wars:force unleashed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ps3e çıkmış böyle hakkaten kötü oyun var mı lan böyle küçük oyun değil ama harbi harbi kötü oyun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 var bi ton lair falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ps3'e çıkmış bir sürü kötü oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 asiri kotu oyun sayisi baya az firmalar kotu olucagini kendi bildikleri oyunlari ps3 e maliyet ve zaman yuzunden cikarmiyor. blueraylerin elinde patlamasi kotu oyun yapip genede 3-5 kazanmaktan daha kotu o yuzden zaten oyun kitligi var reziller cikmadigindan bu jenerasyonun cop konsolu Wii oldu, zibilyon tane kalitesiz oyun cikiyor ayda nintendo nun yapmadigi oyunlara bakmiyorum bile artik eheh, ubisoft hele direk cop doldurdu konsolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 evet lair baya kötü.5 pound diye almıstım takas ederim biriyle diye ama mesela shopto yorumlarında adamlar lairi baya övüyor :).çok bğeendim süper falan die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Wii berbat oyunlara sahip hakikaten. Ama çok satıyor feci satıyor, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 uncharted fifa prototype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 mgs fifa 10 gta iv kz ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Masquerade said: fifa 10 fifa10 u ne zmn oynadın be abi :D dur bi oyun cıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 çıktı fifa10,malum yerlerden gayet indirilip oynanabiliyor bikaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar