Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Müjde millet,artık reklamlar Max. 8 dakika olacakmış.Ayrıca minimum 15 dk arayla koyacaklarmış. Çoğu TV kanalı aralarında anlaşıp RTUKe sunmuşlar ve kabul edilmiş. oh be artık gelsin diziler,filmler :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 kurtulduk 30 dakikalık reklam arası dizilerden hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bazen hakketen .oku cıkıyodu ya neydi abi öle iyi olmus iyi[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ne zaman girecekse 4 gözlebekliyoz valla 5dk arayla 15 dk reklam veriyolar sade reklan iziliyo olduk tv de[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Valla ne yalan soyliyeyim bugün aldığım en güzel haberdi denebilir (: Bu bence show tvyi vuracak en çok Kurtlar vadisinde felan neydi oyle arada bir izlerdim de bu filmi sadece reklam vardı film toplasan 35dk etmez ya neyse.. 8 dakikada çok bence düz hesap 5 dakika felan yapsalarmış ya birde 15dk'da bir reklam aralığıda az 20 30 arası olmalıydı şimdi kanallarda gıcıklık olsun diye tam 15dk. dolunca 8 dk reklam basarlar arından yine boyle ohoho olmaz bence bu iş.. :-([signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 1 temmuzdan itibaren geçerliymiş :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 lol neyse ii bir haber yinede[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Güzel.. Ozellikle akademi turkiye, avrupa yakasi falan resmen suyu cikiyordu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ozaman her 15 dakıkada bır 8dakıka reklama koyar bunlar[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Her 5 dakkada bir 25 dakka reklamdan iyidir?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ben pek fark goremiyom. Fazla etkilemez sanırsam[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 min 15dk olmaz ya min 30 felan olmali bi dizi max 2 bolum olmali[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Belli şartları var benim bildiğim, mesela başladıktan sonra ilk 30dk ondan sonra min 15dk da bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 60 dk lık dizilerde 68 dk reklam veriyolardı, dizi başlıyo daha ilk sahne girmeden reklam, dizi bitmeden son sahneye geçmeden bi daha reklam. Kusura bakmayın ama iyice boku çıkmıştı. Lanet olsun deyip kaç diziyi yarısında kapadığımı bilirim bu yüzden. Hele bi ara NTV deydi galiba bi spor programı vardı Hıncal Uluç da çıkmıştı. Programı kapatacaklarını söylemişler heralde konuklara, spiker "şimdi bi reklam arası veriyoruz." derken hıncal atladı "Bi dakka, ne de olsa reklamdan sonra hemen program bitecek, bu sefer de izleyicilere reklamlar değil biz veda edelim." diye de çok takdir etmiştim adamı. Gerçi bulurlar yine bi yolunu açığını...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 max 8 dakika olayı gelirse çok sevinicem dün ekmek teknesi izlerken reklamlar sanırım 10 dakika falan sürdü başka işler yaptım reklamda bilgisayara baktım yemek yaptım falan.. yuh yani.[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 süper olmuş oh oh ...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 pardon bişeyi anlamadım, toplam 8dk reklam mı olucak, yoksa reklam girdiğinde en fazla mı 8 dk olucak? gene fazlaymış ya. ama öbür halinden daha iyi tabi.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 8dk boyunca reklam yayınlama şansı olacak tv kanallarının 8dk'yı aşamayacak...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 dizi başlamadan önce 15 dakika reklam. dizi başlar jeneriği başlar biter, hemen bi 10 dakika reklam. ilk başta şöyle konu bi anlatılır tekrar 10 dakika reklam. konuya giriş yapılır tekrar bi 10 dakika reklam. konu ilerler, hemen bi 10 dakika reklam. sonuca doğru gideriz gene 10 dakika reklam. artık dizinin sonu, tam biticek, 10 dakika reklam reklam biter son 1 dakika diziyi gösterirler dizi biter sonra gene reklam... valla x-files, angel&buffy dışında dizi izlemez oldum, özellikle özel kanallarda adamlar işin bokunu çıkarmıştı. hele popüler bi diziyse, tam yukardaki gibi paso reklam.. Bence bir program boyunca min 20 dakikada bir max 5 dakika reklam izni olması lazım. program bittikten sonra bir sonraki programa kadar istedikleri kadar reklam koysunlar, isterlerse 1-2 saat reklam oynatsınlar.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Reklam arası dizi izliyoruz srrfsizim...İzlediğim diziyi unutuyorum bazen...Reklam bitince diyom ana bunu mu izliyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar