Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 kız gibi fiziği olmasa bişiler olacaktı ondan.neyse daha genç bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ahah :D Benim umudum kalmadı ondan ya.. inamoto gibi antremanda yapar artistik hareketleri anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 LOLOLOLOL Gs ve Fb Premier Lig'de küme düşmemeye oynarmış. LOLOLOOLOOLOL. Made my day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 küme düşmezler ama öyle şampiyonluk yarışında falanda olmazlar. orta düzeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 inamoto ne topçuydu arkadaş.tribüne 3 tane japon getircek diye adamı koyduk takıma töbe töbe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Reksa said: küme düşmezler ama öyle şampiyonluk yarışında falanda olmazlar. orta düzeyde.Tabi şampiyonluk diyene de LOL derim. 6-12 arasına oynarlar şu halleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Hah yürü be masq! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Abi ne içtiniz siz, neyin pazarlığını ediyosunuz böyle ciddi ciddi? Almazlar bizi oraya damsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 dam olarak gideriz zaten öperler bol bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 delinin biri bir kuyuya taş atmış, hala niye çıkarmaya çalışıyosunuz olm manyak mısınız hepiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 gs nin şu anki kadrosu iyi. ilk 10 a girer premierde bence. tabi o lige alışık olmamaları taktiksel açıdan bilmem ne açıdan falan değerlendirmiyorum. bodoslama kalite farkı olarak yaklaşıyorum. hani barçayıda premiere koysan şimdi pat diye ilk sezon tökezleyebilir adamlar. ama kalite farkı olarak barça hepsini ezer premier ligdeki takımların bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 manu çok iyi takım. mancity yenerse üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 fener bizim damımız olur gireriz premier'e lige her şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Man utdyi hiç sevmiyorum. Man cityyi aslında seviyo gibiyim ama arapları hiç sevmiyorum. Bastır beraberlik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 maci herhangi bir kanal vericek mi? manu'yu sevmiyorum. city'de de roobinho'yu sevmiyorum. robinho oynamazsa city kazansin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Spormax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 saat 15:30 da başlasada izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ferguson o kadar dırdır yaptıktan sonra yenemezse yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 vazgeçtim önceki maç hakkında yorumumdan ingiltereden bi telefon aldım az gollü ve beraberlik bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 city ilk golü atıp üstüne yatar 1-0 kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 dk 2 rooney yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 tevezden asist 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Manu - Arsenal maçı için digi salonlarda maç satın alma açılmıştı. Bu maç için de var mı? İkinci yarıya yetişeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 m.city son 15 dk tek kale oynadı tevezinde o topu nası direkten döner içim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kermit said: m.city son 15 dk tek kale oynadı tevezinde o topu nası direkten döner içim gitti çok inceydi çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar