Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Demirören futbolcu , aldık,yolladık,aldık ,yolladık diye diye klubü olmadık borcun altına soktu.Hem karpuz seçer gibi futbolcu al sonra kısa sürede yolla.Beşiktaşı bu borcun altına sokan kendi ,borç aldığı kişi kendi.Gitmek içinde sürekli bu çok yüksek borcun kendisine ödenmesini şart koşuyor.Şimdi bu adamın yaptığı nitelikli dolandırıcılık değil mi?Resmen dolandırmış klubü.Şunu önleyecek bir kural yoksa bile çıkarılmalı böyle kötü niyetli adamlar için. Yazık yani sadece bjk için değil diğer klupler için de.O ne hem şirketi yöneteceksin hem kendine borçlu göstereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 abi tabata, sivok, zapo nun bonservislerini alsın, çeksin gitsin. bu kadar basit. üstü neyse de verelim yahu her geçen gün daha da borcun altına sokuyor bu adam bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Yuh, levent erdoğandan hiç öyle açıklamalar beklemezdim, nihayet birileri istifa kelimesini ağzına aldı. Yönetim olarak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bi bakıyorum beşiktaş yöneticilerine açıklamalarına bi bakıorum Gs nin yöneticilerine açıklamalarına sonra da şaşırmıyorum yani ligdeki durumlara... böle konuşma bilmez yöntem bilmez adamın "as başkan" olduu bi yönetimden ne bekliosunuz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Başkan kendi alt seviye olunca çıkıp programlarda küçük ahmet muhabbeti bile yapabiliyorsa daha ötesimi var acaba =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 PZero said: kaybetmeyiz o kasabaya 50 yildir kimse gitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 PZero said: unK said: pzero maç kaç kaç biter? gol yemeyiz atabilrisek 4 tane atarız AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Biri beşiktaş ve gol kelimelerini aynı cümlede mi kullanmış yoksa? AAAAAA PUHAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 PAF takımla çıkın! Şampiyon takıma bak, bide kabul etmiyorlar ya geçen sene gs,fb izin verdide bjk şampiyon oldu diye. Aha buyur işte bumu şampiyon olan takım? Geçen sene gs ve fb nin düşüşünü görüpte iman gücüyle son 10-15 dklar'da geriden gelerek aldığınız maçlarla 32. hafta lider oldunuz, şimdi buyrun görün bakalım nasıl top oynadığınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 said: ERMAN TOROĞLU: “Beşiktaş taraftarı çok iyi” diyorlar. Ben katılmıyorum. Ne rakiple, ne hakemle oynuyorlar ne de takımlarını itiyorlar. Onlar kendilerine müslüman. Beşiktaş taraftarı çok gürültülü taraftar o kadar. Bunların yazarları var, “çok iyi” diyorlar. Bıraksınlar yalama yapmayı... Taraftar benim futbolcumu itecek. Oynasaya, yapsana, etsene, koysana... Bana ne abi! Her gün seks yaparsan çocuk olmuyor, sürekli bağırırsan gol olmuyor... Kayserispor da bugün öyle aman aman oynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ya geçen seneye göre bir golcü yollamadık. Bobo falan gitseydi millet tek forvetimizi yolladınız o yüzden oldu diyecekti ama yok. Şaka gibi durum. Demirören noolur git ya. Milanı falan al, hem milangaz manidar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Theghosthand said: Demirören futbolcu , aldık,yolladık,aldık ,yolladık diye diye klubü olmadık borcun altına soktu.Hem karpuz seçer gibi futbolcu al sonra kısa sürede yolla.Beşiktaşı bu borcun altına sokan kendi ,borç aldığı kişi kendi.Gitmek içinde sürekli bu çok yüksek borcun kendisine ödenmesini şart koşuyor.Şimdi bu adamın yaptığı nitelikli dolandırıcılık değil mi?Resmen dolandırmış klubü.Şunu önleyecek bir kural yoksa bile çıkarılmalı böyle kötü niyetli adamlar için. Yazık yani sadece bjk için değil diğer klupler için de.O ne hem şirketi yöneteceksin hem kendine borçlu göstereceksin. Bu düşünce şeklini çok beğendim. Çok haklısın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 said: Asbaşkan Levent Erdoğan'ın Telegol'e canlı yayında açıklamaları: - Mustafa Denizli'nin istifa etmeye bile hakkı yok - Mustafa Denizli istifa edecekse aldığı parayı iade etmeli - Mustafa Denizli'nin geçen seneki şampiyonlukta payı yoktur. Taraftarın duası ve rakiplerin puan kayıplarıyla şampiyon olduk - Demirören de istifa etmeli bir daha aday olmamalı - Ocak ayında Yıldırım Demirören'in listesinde yer almayı kendi adıma büyük ayıp sayarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Yanlız birşey dikkatimi çekti, fenerbahçe topiğinde de burda da Galatasaraylı başarıya aç arkadaşlar pek bir sevinmişler. Tahrik dolu mesajlar atmışlar. Açıkça söyliyim geçen sene şampiyon olunca bile bu kadar saldırmamıştı beşiktaşlılar. Tebrik etmek lazım. Bu sene iyi oynayamaya bilir BJK ama futbol bu olur böyle şeyler, golcüleri formsuz bir de oyun düzeni pek oturmamış gibi. Fener zaten klasik Daum, hepimiz biliyorduk böyle olacağını. Gs'liler de dua etsinler, reykart ersunyanal çıkmasın 4-5 maç sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mendoza said: Galatasaraylı başarıya aç arkadaşlar Ben bile güldüm yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 lol bir FB li olarak bende guluyorum su anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mendoza said: Gs'liler de dua etsinler, reykart ersunyanal çıkmasın 4-5 maç sonra. Mendoza said: Galatasaraylı başarıya aç arkadaşlar :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mendoza said: Yanlız birşey dikkatimi çekti, fenerbahçe topiğinde de burda da Galatasaraylı başarıya aç arkadaşlar pek bir sevinmişler. Tahrik dolu mesajlar atmışlar. Açıkça söyliyim geçen sene şampiyon olunca bile bu kadar saldırmamıştı beşiktaşlılar. Tebrik etmek lazım. Bu sene iyi oynayamaya bilir BJK ama futbol bu olur böyle şeyler, golcüleri formsuz bir de oyun düzeni pek oturmamış gibi. Fener zaten klasik Daum, hepimiz biliyorduk böyle olacağını. Gs'liler de dua etsinler, reykart ersunyanal çıkmasın 4-5 maç sonra. Şampiyonluk Sayıları Fenerbahçe: 17 Galatasaray: 17 Beşiktaş: 13 harbiden GS ve FB baya aç başarıya, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mendoza said: Yanlız birşey dikkatimi çekti, fenerbahçe topiğinde de burda da Galatasaraylı başarıya aç arkadaşlar pek bir sevinmişler. Tahrik dolu mesajlar atmışlar. Açıkça söyliyim geçen sene şampiyon olunca bile bu kadar saldırmamıştı beşiktaşlılar. Tebrik etmek lazım. Bu sene iyi oynayamaya bilir BJK ama futbol bu olur böyle şeyler, golcüleri formsuz bir de oyun düzeni pek oturmamış gibi. Fener zaten klasik Daum, hepimiz biliyorduk böyle olacağını. Gs'liler de dua etsinler, reykart ersunyanal çıkmasın 4-5 maç sonra. Hangi başarıya açlık? Bir sene olamazsak diğer sene şampiyon oluyoruz zaten.92'li kuzenim var çocuğun hayatında bilinçli gördüğü şampiyonluk sayısı "2", yazık günah demeyin GS'lilere başarıya aç falan, çemkirecekseniz güzel stadyuma aç falan deyin bari komik kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Zegna said: Mendoza said: Yanlız birşey dikkatimi çekti, fenerbahçe topiğinde de burda da Galatasaraylı başarıya aç arkadaşlar pek bir sevinmişler. Tahrik dolu mesajlar atmışlar. Açıkça söyliyim geçen sene şampiyon olunca bile bu kadar saldırmamıştı beşiktaşlılar. Tebrik etmek lazım. Bu sene iyi oynayamaya bilir BJK ama futbol bu olur böyle şeyler, golcüleri formsuz bir de oyun düzeni pek oturmamış gibi. Fener zaten klasik Daum, hepimiz biliyorduk böyle olacağını. Gs'liler de dua etsinler, reykart ersunyanal çıkmasın 4-5 maç sonra. Şampiyonluk Sayıları Fenerbahçe: 17 Galatasaray: 17 Beşiktaş: 13 harbiden GS ve FB baya aç başarıya, lol. aslında yeni bir tartışma başlatmaya sabrım yok başarıya aç beşiktaşlılara karşı ama, federasyon kurulmadan önceki 2 sene 7-8 takımlık ligde birinci olan bjk'yi şampiyon ilan edip 2. yıldızı takmaları da ilginç.. oraya "11" yazmak daha doğru olur bence :S:S tabi var kendince savunmaları yok biz birinci bitirdikte avrupada temsil ettik falan diye. Peki avrupada temsil edecek kadar ülke puanımız olmasa ve avrupaya gitmeseniz, şampiyon olsanız şampiyonluğunuzu saymicak mısınız? pehh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 valequenta said: federasyon kurulmadan önceki 2 sene 7-8 takımlık ligde birinci olan bjk'yi şampiyon ilan edip 2. yıldızı takmaları pehh... Lig mi? LİG DEĞİL mahalli organizasyon. İzmir takımları yok anadolu takımları yok, kedi aranızda oynayıp şampiyon çıkartmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kermit said: gol atamıycağımız için 1-0 2-0 yeniliriz yada 0-0 biter takımının ne bok olduğunu bilen taraftar görüyosunuz beşiktaş maçına skor tahmini açsalar iddaada dün çok deli para lıcaktımda iddaa çok çakal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sostizm said: valequenta said: federasyon kurulmadan önceki 2 sene 7-8 takımlık ligde birinci olan bjk'yi şampiyon ilan edip 2. yıldızı takmaları pehh... Lig mi? LİG DEĞİL mahalli organizasyon. İzmir takımları yok anadolu takımları yok, kedi aranızda oynayıp şampiyon çıkartmışsınız. ben bunu bilmiyorum nedir bu ? yurtdisindayim 9 senedir kacirdimmi nedir bir seyleri.. ben 10-11 saniyordum bjk sampiyonlugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 şu forumda sayısız defa açıklaması yapıldı yazılar yazıldı onun üstüne uzar gider o tartışma hiç girmeyin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mendoza said: Yanlız birşey dikkatimi çekti, fenerbahçe topiğinde de burda da Galatasaraylı başarıya aç arkadaşlar pek bir sevinmişler. Tahrik dolu mesajlar atmışlar. Açıkça söyliyim geçen sene şampiyon olunca bile bu kadar saldırmamıştı beşiktaşlılar. Tebrik etmek lazım. Bu sene iyi oynayamaya bilir BJK ama futbol bu olur böyle şeyler, golcüleri formsuz bir de oyun düzeni pek oturmamış gibi. Fener zaten klasik Daum, hepimiz biliyorduk böyle olacağını. Gs'liler de dua etsinler, reykart ersunyanal çıkmasın 4-5 maç sonra. ehm.. ehm.. EHM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar