Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Chewy said: Rewendor said: sg-1 said: bu sene beşiktaş kötü. gs veya fener şampiyon olabilir. Aslında bu 40 küsür senelik lig tarihinin özeti birkaç istisna hariç :)şu muhteşem bilginle seni buraya mod yapan adminlere selam. aleyküm selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Yazık valla üzülüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kıyamams ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Sene başında, hatta hazırlık döneminden önce demiştim, yineliyorum; Beşiktaş çok güçsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 mustafa denizli şampiyon yap bizi ahahahahaha reziltaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 seni yöneticilerden biri dikkate almamıs bullet nasıl olur bu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Beşiktaş "Arıza" yaptı temalı manşetleri gazetelerde görürüz diyecektim ki ntvspor aceleci davranmış. BJK 462 dakikadır gol atamıyor bu arada, duraklamaları falan da katsan GS'nin Pana maçındaki son golüne düzden ulaşırsın herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Chewy said: seni yöneticilerden biri dikkate almamıs bullet nasıl olur bu ya :( Onlar da zayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kayseri zayıf takım ya. Ciddi rakip lazım Bjk'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bjk cooook kotu, demiroreni yollarsiniz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Chewy said: seni yöneticilerden biri dikkate almamıs bullet nasıl olur bu ya :( maçla ilgili yorumun varsa paylaş chewy, onun dışında son 5 -6 mesajın kişilere yonelik, yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Azmodai said: bjk cooook kotu, demiroreni yollarsiniz artik.abi kim kimi yolluyo? top adamın, oynatmaz bildiğin. beşiktaş taraftarını falan borçlu çıkarıp tasfiye edebilir adam belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 http://i.milliyet.com.tr/MansetSol378_495/2008/10/05/fft1_mf112564.jpeg GITMIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Demirören'in gitmesi çok zor. Pek inanmıyorum açıkçası. Yollayacak adam tazminatını parasını veremez Demirören'in kolay kolay. Eğer böyle giderse takım Denizli'yi devre arasında yollarlar (onun da daha erken gideceğini pek sanmıyorum hatta devre arasında bile gitmesi düşük ihtimal Beşiktaş 10. falan olmadığı sürece), ama yönetim kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 denizli şunu okusun pls: How to pwn football manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kaspar said: beşiktaş taraftarını falan borçlu çıkarıp tasfiye edebilir adam belli olmaz.LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kanuni said: ligde iki buyuk var bence. GS ve FB. bunlardan birisi digerinden o sezon daha iyiyse o sampiyon oluyor, ikiside kotu ise aradan firliyor bjk. Aynı mantıkla ben de BJK kötü olduğu zamanlarad GS ya da FB iyi görünüyor derim. BJK Demirören döneminde çok kötü, tarihinde en kötü başlangıcı yaptı şu anda, ama FB 3, 5 yılda bir hep bunu, yapıyo, alışık herkes, bu kadar büyük olay olmuyo FB kötü başlayınca lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 beşiktaşın 2 şampiyonlugu arasında cok uzun zaman geciyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 demirörene fm yi öğretsin biri onu oynayıp oyalansın. bizide kanser etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 "Başkan ve hoca istifa etmeli" Adam haklı aslında, ama asbaşkan böyle satış koyar mı yahu? Kendin istifa et o zaman buyur, onlar yapsın sıra bize gelir ne demek. Garip geldi hani germek gibi bi amacım yok, Levent Erdoğan karakter olarak da çirkin bir adamdır bir de bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 o sölediklerini amele usulü diilde adam gibi konuşsa bi yere varıcakta böle anca tiksinti uyandırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Nolcak bu takımın hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ya bjk peki puanı haketti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Babam Beşiktaş'lı, maç bitti ulan gol atalım puanın afedersin bi tarafına ..... dedi. O durumda olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bi bokuda haketmedi. ernst haketti ama ona 3 puan versinler bence. böle lig sıralamasına alman erst yazsınlar, 3 puan versinler. o dursun öle orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar