Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burası istanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tarlabaşında çeksinler burası da istanbul diye.
ya da sel felaketinin oldugu yerlerde.
"oğlum yaz bu havada t-shirt giyilir napcan dalgıç kıyafetini"
" burası istanbul anne"
Mesaj tarihi:
Bugün çarşıda gördüm de reklamın gazına gelip diğer illerdeki vitrinlere 'Burası İstanbul' yazmaları pek yerinde olmamış sanki.

Edit: Burası İstanbul değil, iyi ki de değil :)
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Cidden o reklam maviden bişey alcağım varsa almamama sebep oldu.Çünkü diğer şehirleri küçümsediler.Bütün arkadaşlarda benim gibi düşünüyo.

Demekki reklam başarısız.

ya tolga cahil cahil konuşma gözünü seveyim.
Mesaj tarihi:
Bella said:

diğer şubeleri kapatıyolarmış zaten.sırf istanbulda kalıcakmş.
marketingturkiye.com dan bakabilirsin.

amerikadaki filan şubeleri de mi kapatiliyomus? orda iş yapıyodu diye biliyorum baya.
Mesaj tarihi:
"Burası İstanbul", 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul'un evrensel bir değer olduğunu, sadece İstanbullulara ait olmayıp Türkiye'nin her yöresinden yüzbinlerce insanı bir araya getiren bir ülke özeti olduğunu vurguluyor. İstanbul, taşıdığı tüm niteliklerle dünyada nasıl Türkiye'yi temsil ediyorsa, Türkiye'nin moda alanındaki temsilcisi de Mavi. 50 ülkede 4.000'in üzerinde satış noktasında müşterileriyle buluşan Mavi, kampanyayı "Here is İstanbul" sloganıyla New York, Berlin, Vancouver, Moskova ve Milano'ya da taşıyarak İstanbul'un tanıtımına büyük katkı sağlayacak.

Bu mudur yani? :D
Mesaj tarihi:
Lan dar erkek kotu olur mu olm.Hangi delikanlı giyer lan tayt gibi kotu.Hadi kızlara bol kot yaptın tamam.Erkeklere tayt gibi kot ne alaka olm.Bu fikir kimden çıktıysa ağzına ağzına vuracan.Manyak adam ya.Oldu olacak,kot etek altı tayt çıkar erkeklere.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Nesi cahil utku?Bizim anladığımız bu madem öyle düşünebilcek insanlar çıkıyo reklam başarısızdır.Bunu düşündürmicekler o halde.

Sen ve arkadaşlarının algısına göre reklama çat diye başarısız denir mi lan. Mavi'nin hedef kitlesinin sampleımısınız siz. Sen ve arkadaşlarına öyle düşündürttüyse reklam size göre başarısız denebilir.

barbu said:

Bella said:

diğer şubeleri kapatıyolarmış zaten.sırf istanbulda kalıcakmş.
marketingturkiye.com dan bakabilirsin.

amerikadaki filan şubeleri de mi kapatiliyomus? orda iş yapıyodu diye biliyorum baya.

yok ya şubelerin kapandığı ettiği.
Mesaj tarihi:
Ya abi bak şimdi biz maviden alışveriş ederdik arkadaşlarla ve bu kampanyayı itici olarak algıladık soğuduk.Bu burdaki şubelerdeki müşteri kaybıdır 10 kişide olsa ki sanmıyorum hani elbet benim gibi düşünen çok ki böyle bi topic açıldı.

He belki merak edenler olur ne var orda diye tarzını tabi bu da olabilir de.

Bu reklam müşteri kaybettirdi kısacası.Kaybettiriyosa bana göre başarısızdır..
  • Yeni Oluştur...