Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 mavi'nin bu yeni reklamı ne kadar başarısız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 It is a sophisticated response to the action taken by DeFacto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 http://i36.tinypic.com/2a5ywc5.jpg bilmiyolar ki, şu çalışanlara kot giydircen sonra burası istanbul dicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 tarlabaşında çeksinler burası da istanbul diye. ya da sel felaketinin oldugu yerlerde. "oğlum yaz bu havada t-shirt giyilir napcan dalgıç kıyafetini" " burası istanbul anne" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Kaçın lan, Levent Kırca geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sırf şu tarz tepkileri alıp popüler kalacaklar ya, ona yanarım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 İstanbul tarz için her kesimi bu kadar rahat mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 reklam basarısız olsaydı buraya yazmaya deger miydi? demek ki ibrahim tatlıses taktigi yapıyorlar. bilip bilmemezlikten gelip tepki toplayip reklam yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Yoo gayette başarısız soğudum maviden.Gidipte kot almam burası istanbul değil giyemem çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bugün çarşıda gördüm de reklamın gazına gelip diğer illerdeki vitrinlere 'Burası İstanbul' yazmaları pek yerinde olmamış sanki. Edit: Burası İstanbul değil, iyi ki de değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 diğer şubeleri kapatıyolarmış zaten.sırf istanbulda kalıcakmş. marketingturkiye.com dan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Cidden o reklam maviden bişey alcağım varsa almamama sebep oldu.Çünkü diğer şehirleri küçümsediler.Bütün arkadaşlarda benim gibi düşünüyo. Demekki reklam başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 gıcık oldum reklama bi dahada maviden almam kot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Dartanian said: Cidden o reklam maviden bişey alcağım varsa almamama sebep oldu.Çünkü diğer şehirleri küçümsediler.Bütün arkadaşlarda benim gibi düşünüyo. Demekki reklam başarısız. ya tolga cahil cahil konuşma gözünü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bella said: diğer şubeleri kapatıyolarmış zaten.sırf istanbulda kalıcakmş. marketingturkiye.com dan bakabilirsin. amerikadaki filan şubeleri de mi kapatiliyomus? orda iş yapıyodu diye biliyorum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Nesi cahil utku?Bizim anladığımız bu madem öyle düşünebilcek insanlar çıkıyo reklam başarısızdır.Bunu düşündürmicekler o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 "Burası İstanbul", 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul'un evrensel bir değer olduğunu, sadece İstanbullulara ait olmayıp Türkiye'nin her yöresinden yüzbinlerce insanı bir araya getiren bir ülke özeti olduğunu vurguluyor. İstanbul, taşıdığı tüm niteliklerle dünyada nasıl Türkiye'yi temsil ediyorsa, Türkiye'nin moda alanındaki temsilcisi de Mavi. 50 ülkede 4.000'in üzerinde satış noktasında müşterileriyle buluşan Mavi, kampanyayı "Here is İstanbul" sloganıyla New York, Berlin, Vancouver, Moskova ve Milano'ya da taşıyarak İstanbul'un tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Bu mudur yani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Lan dar erkek kotu olur mu olm.Hangi delikanlı giyer lan tayt gibi kotu.Hadi kızlara bol kot yaptın tamam.Erkeklere tayt gibi kot ne alaka olm.Bu fikir kimden çıktıysa ağzına ağzına vuracan.Manyak adam ya.Oldu olacak,kot etek altı tayt çıkar erkeklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Dartanian said: Nesi cahil utku?Bizim anladığımız bu madem öyle düşünebilcek insanlar çıkıyo reklam başarısızdır.Bunu düşündürmicekler o halde. Sen ve arkadaşlarının algısına göre reklama çat diye başarısız denir mi lan. Mavi'nin hedef kitlesinin sampleımısınız siz. Sen ve arkadaşlarına öyle düşündürttüyse reklam size göre başarısız denebilir. barbu said: Bella said: diğer şubeleri kapatıyolarmış zaten.sırf istanbulda kalıcakmş. marketingturkiye.com dan bakabilirsin. amerikadaki filan şubeleri de mi kapatiliyomus? orda iş yapıyodu diye biliyorum baya. yok ya şubelerin kapandığı ettiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 here is istanbul güzelmiş, ben o kadar bilmiyodum. takdir ettim, repler maviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Her yere İstanbul diyorlar. Peki İstanbul'un başkent'i neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 THIS IS SPARTAAA diye bağırıp koyucaksın Leonidas tekmesini. anca ondan anlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ya abi bak şimdi biz maviden alışveriş ederdik arkadaşlarla ve bu kampanyayı itici olarak algıladık soğuduk.Bu burdaki şubelerdeki müşteri kaybıdır 10 kişide olsa ki sanmıyorum hani elbet benim gibi düşünen çok ki böyle bi topic açıldı. He belki merak edenler olur ne var orda diye tarzını tabi bu da olabilir de. Bu reklam müşteri kaybettirdi kısacası.Kaybettiriyosa bana göre başarısızdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 20 kisi kaybettirip 30 kisi kazandirdiysa ne dicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 TURKIYE ISTANBUL'dan mı ibarettir? baska sehirimiz yok mudur? e/h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar