Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 2 : Assassins of Kings

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tuto kısmında bırakmıştım sıkılıp, bugün bi oynayayım dedim baya ilerledim abi çok çok iyi oyunmuş ilaç gibi geldi da2 den sonra hızlı combat yapacaksanda böyle yap bu oyunun sevilmeyen combatı bile da2 den on kat falan iyi
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

ya bu qte olayı bana çok itici geldi daha oyunun başında zindandaki o şişko guard ı dövemiyom ya.Çok hızlı geliyo wasd tuşları işareti.Yetişemiyom.Nası yapıcam bi yardımcı olur musunuz?

wasd'ye durmadan bas hepsine birden
Mesaj tarihi:
yok abi dalıcan direk paso spacele quen açıp kapışcan inanılmaz zevkli oluyor bide tipine bakıp güldüğüm adamlar 2-3 kişi yardırıp kesiyorlar ya seni o çok hoş bide akıllılar trapi görünce gelmiyorlar falan ve chapter 2'nin başlarınadyım trollü kısımlar abi oyun ÇOK iyi ya cidden Biowhore'da ki o awesome buttoncu elemana oynatsınlar bunu not alsın
Mesaj tarihi:
Hımm bombaları kendimiz craft edebiliyo muyuz?Bıçak kullansam nası olur havalı geldi bıçak atmak falan :) Ama önerilerinize uyucam.Belki oyunun başındayım diye böyle oluyor,her yönden parry yapmayı sağlayan training skilline versem mi bi puan acaba
Mesaj tarihi:
E tabi, zaten oyunun onemli bi kismi kendin buldugun malzemelerle bomba potion falan craft etmek uzerine. Bicak atmak boss savaslarini cok kolaylastiriyor diyor herkes, ben hic denemedim. Bide eger swordsman oynayacaksan parry kullanacaksin demektir, o her yonden skillini al tabi. Arrow skilli ekstra mutagen veriyor onu da unutmayin. Picak skilliyle quest yapiliyor falan (ch1 - vess)
Mesaj tarihi:
yeni tuto yapacak olmaları çok iyi olmuş ilk girdiğimde 10 kere ölmüştüm ve hiçbir şey anlamamıştım açıkçası 1'ide oynamadığım için oyundan ama hikaye mükemmelleşti sonradan. witcher kitaplarını da okumayı düşünüyorum okuyan var mı?
Mesaj tarihi:
stokta olsa alacaktım ben de şunları http://www.rob389.com/default.asp?PAG00_CODE=ASETR&SER00_CODE=HZL01&SER01_CODE=11P&search=GO&MMG00_CODE=11&SPARAM1=239317&SPARAM2=Andrzej%20Sapkowski&SPARAM16=MMM00_TITLE&SPARAM17=ASC
  • Yeni Oluştur...