hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 tuto kısmında bırakmıştım sıkılıp, bugün bi oynayayım dedim baya ilerledim abi çok çok iyi oyunmuş ilaç gibi geldi da2 den sonra hızlı combat yapacaksanda böyle yap bu oyunun sevilmeyen combatı bile da2 den on kat falan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 RamsesII said: ya bu qte olayı bana çok itici geldi daha oyunun başında zindandaki o şişko guard ı dövemiyom ya.Çok hızlı geliyo wasd tuşları işareti.Yetişemiyom.Nası yapıcam bi yardımcı olur musunuz? wasd'ye durmadan bas hepsine birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 baya bir süredir yarıda kalmıştı,bitirmemiştim de oyun süresi biraz kısa mı olmuş ki o kadar yancı quest yapmama rağmen pat diye bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 dövüş sistemi de biraz zor geldi bana yalnız,swordsmanship gidicek gibiyim ama kalabalık gurupları nası halledicem bilemiyorum.Tek sıkıntı o şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Bomba kullanacaksın kalabalık gruplarda. Grapeshot nekkerlar için birebir. Aralarına kılıçla dalarsan normal zorlukta bile ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yok abi dalıcan direk paso spacele quen açıp kapışcan inanılmaz zevkli oluyor bide tipine bakıp güldüğüm adamlar 2-3 kişi yardırıp kesiyorlar ya seni o çok hoş bide akıllılar trapi görünce gelmiyorlar falan ve chapter 2'nin başlarınadyım trollü kısımlar abi oyun ÇOK iyi ya cidden Biowhore'da ki o awesome buttoncu elemana oynatsınlar bunu not alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Hımm bombaları kendimiz craft edebiliyo muyuz?Bıçak kullansam nası olur havalı geldi bıçak atmak falan :) Ama önerilerinize uyucam.Belki oyunun başındayım diye böyle oluyor,her yönden parry yapmayı sağlayan training skilline versem mi bi puan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 E tabi, zaten oyunun onemli bi kismi kendin buldugun malzemelerle bomba potion falan craft etmek uzerine. Bicak atmak boss savaslarini cok kolaylastiriyor diyor herkes, ben hic denemedim. Bide eger swordsman oynayacaksan parry kullanacaksin demektir, o her yonden skillini al tabi. Arrow skilli ekstra mutagen veriyor onu da unutmayin. Picak skilliyle quest yapiliyor falan (ch1 - vess) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Arrowlu düşmanlar çok yok gibi gene de alayım mı o arrow deflection skill ini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Gene aynı sword craft ettirir gibi gidip satıcıya yaptırıyorum di mi potiondur bombadır vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yeni PC 2.0 versiyonu tanıtımı http://www.gametrailers.com/video/gc-11-the-witcher/719206 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 (tu) para verip alcam sanırım ya mükemmel bi oyun desteği hakediyor her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 iyi daha oynamamıştım, 2.0'la başlarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yeni tuto yapacak olmaları çok iyi olmuş ilk girdiğimde 10 kere ölmüştüm ve hiçbir şey anlamamıştım açıkçası 1'ide oynamadığım için oyundan ama hikaye mükemmelleşti sonradan. witcher kitaplarını da okumayı düşünüyorum okuyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 stokta olsa alacaktım ben de şunları http://www.rob389.com/default.asp?PAG00_CODE=ASETR&SER00_CODE=HZL01&SER01_CODE=11P&search=GO&MMG00_CODE=11&SPARAM1=239317&SPARAM2=Andrzej%20Sapkowski&SPARAM16=MMM00_TITLE&SPARAM17=ASC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bende baktım aynen pandorada var gözüküyor ama 10 lira daha fazla niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Oyunu almak isteyenler , bu haftasonu http://www.gog.com/ 29.99 $ dan satıyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yaw topic hazır burdayken witcher 1 sorusu soracağım. oyunun 2. chaptera geldim patch yapmadan ama yapsam iyi olacak gibi yapsam saveler yalan olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 kesin olur ya. dragon age'de çok yaşadım onu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 e o zaman devam ediom böle ben ya. baştan başlanmaz artık. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bitirdim oyunu. mükemmel ötesi olmuş kesmedi resmen kitapları sipariş edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 şöyle bir şeyler varmış http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hexer random sahne: http://www.youtube.com/watch?v=DIJodg_LAIY ama kötüymüş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Witcher 1 deki save i seçtim başlarken gelmedi itemler ya. Şu an sorgu olayındayım ondan sonramı gelicek yoksa tekrar baştan başlıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 her item gelmiyor bazi kiliclar ve raven's armor geciyor... sorguda secip oynayacagin kisimlarda gozukmesi lazim itemlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Kılıçlar ve raven armor vardı bende ya pff baştan bi deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar