kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 applev0dka said: Fenerbahçe taraftarı oldukça şaşırtıcı bir görüntü çiziyor. Takıma destek hiç yok şu an neredeyse... from sporx.... herkes beşiktaş taraftarı değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Chewy said: azmo gelsede EZ-DIK dese :( YE DIK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ama twente yedek kadoyla cıkmıs ??? :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?29,4264040,page=11#msg-4264947 gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 EZ-DI-LER =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Masquerade said: http://forum.paticik.com/read.php?29,4264040,page=11#msg-4264947 gibi gibi fenerve gs nin mevcut kadrosuna göre kıyaslanamaz demişim adam beni takip ediyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Yakıştıramadım fenere dalga geçmek için söylemiyorum.Şükrü saraçoğlunda yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bir tek GS mı sırtlıcak avrupada bize pffed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 guiza bu atamadım modedan cıkamassa bu sene işimiz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 gereksiz bir yenilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 haha vay be, kendi stadimizda koy takimina yenildik. bravo vizyon sahibi yoneticilerimize, daum bu takimin ilaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 guiza oynarsa biz maç kazanamayız avrupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kadro değil oynanan futbolu kıyaslıyoz kermit efendi. hollanda da çakar telafi eder fener artık. n'kufo bitirdi 5 dakikada. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 of daha ilk yenilgide başlamışsınız dauma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kendi evinde muhafazakar futbol oynayan dauma kafam gire dsfg, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yazık oldu 1-2 bitti mac fb cok top kaybı yaptı,kopukluk vardı oyuncular arasında ilk golde volkan hatalıydı,2.de ise defansın hatasında gol geldi. saglık olsun,FirstBlood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Phyxantar said: of daha ilk yenilgide başlamışsınız dauma geldiginden beri kufur ediyoruz biz dauma valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 tslde yardırıyo işte daum. zaten başkanın her saniye 3 sene 3 şampiyonluk diye gezerken td'nin avrupada hedefi olması saçma olurdu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 daum daha sozlesmeyi imzalamadan, avrupada babayi aliriz demeye baslamisti fenerliler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Masquerade said: kadro değil oynanan futbolu kıyaslıyoz kermit efendi. hollanda da çakar telafi eder fener artık. n'kufo bitirdi 5 dakikada. :/ işte garip olanda o yavrum evladım o kadroyla fenerin bişey yapamaması fener ilk yarı iyiydi ama sağlık olsun deplasmana dersini almış bi şekilde gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 deplasmanda da devam dersini mi alicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ajajajajjaaa yenilmisiz :) superiz. turk futbol tarihine tarih katicaz insallah ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bu uzun maraton arkadaşlar, umudunuzu yitirmeyin. Lütfen hep destek tam destek. Bir GS'li olarak (sempatizan diyim gene) ben çok istedim FB kazansın. Sonraki maçlarda da iyi işler yapar bu takım. İzlemedim, okudum, biraz da dinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 knox said: Bir tek GS mı sırtlıcak avrupada bizi pffed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar