Eralp Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Hagii said: Frantic said: bu maçtan sonra gidip ateist forumlarına maç videosunu linkleyesim geldi.Allahın olmadığını halen iddaa ederlerse gidip bu maç nası 3-1 diye soracam. birde işin gerçek yanı gs %50-60 la oynarak 3 atıyor bu kadrodan 2-3 kişi %80-90 performansa çıkarsa kupayı alırlar avrupada rahat.bida sakatlıklar düzelirse tabi. ne alaka şimdi diğer maç ta istanbul da 3 yesek allah yok mu olacak. birilerininsana gerçeklerianlatması lazım Hadi bu topicte allah var mı yok mu tartışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Hayır daha çok pozisyon bulan taraf 3-1 kaybettiyse, Allah yok çünkü hak emeyen kazandı adil değil derim. 10 atması gereken taraf 3 atmışsa yine Allah yok olsa yardım eder hak ettikleri kadar atmalarını sağlar derim. Varlığını falan kanıtlamaz hala yok derim yani. İyi öptük panatinaykosu. Saygılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sen hakkatten malmissin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 http://www.bestguitarplayers.org/images/ym2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 http://img22.imageshack.us/img22/9200/asdasdat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Isınmaya, ölen taraftarları için başsağlığı dileyen pankart ile çıkmışız. Gayet anlamlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 nie ölmüş ki taraftarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Deplasman dönüşü trafik kazası sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Cons said: http://www.bestguitarplayers.org/images/ym2.jpg +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Panat ı destekleyenler sevinsin bakın, yunanistan kazandı basket maçını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 çok ilginç maç oldu..fark da yiyebilirdik ama yendik 12de 10 yaptık..hadi devam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 said: zira ben Taffarelden sonra ilk defa iyi bir kalecimiz olduğunu düşünüyorum Mondragon patiye girseydi kahrolurdu lahn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mondragon kalede güven veriyordu gayet, fakat demek istediği oyuna katılan bir kaleci anlamında olabilir. Hem eli hem ayağıyla oyuna dahil olması, oyunu kurması vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Rikkie said: said: zira ben Taffarelden sonra ilk defa iyi bir kalecimiz olduğunu düşünüyorum Mondragon patiye girseydi kahrolurdu lahn :( Bunu çok tartıştık zamanında harrykewell'la. Ben Mondragon'u savundum oysa hiç beğenmediğini dile getirdi, baktık anlaşamıyoruz konuyu kapattık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 mondragon'un reflexleri cok iyidi boyu avantajdi ama kabul etmek gerekirki türkiye'ye gelen en çirkef,en terbiyesiz kaleciydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 mondragon türkiyeye batının ahlaksızlığını getirdi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 mondragonun reflekslerini geçtim ben, çok iyi yer tutan bi kaleciydi, baya da golü önlemiştir bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mondragon Taffarel'den sonra bu ğlkeye gelen en iyi kalecidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Taffarel bu ülkeye gelen en şanslı kalecidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 taffarel çok sempatikti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 cordoba ve mondragon son yıllarda bu ülkeye gelen en iyi iki kalecidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 zalad geldi, bizi kurtardı. http://www.youtube.com/watch?v=XAcv-EIdooM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 enke vardı bide ona ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Enke türkiyede hakkı en fazla yenmiş kalecidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 1-2 mac oynamsti sanirm dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar