Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish National Team (T.N.T.)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

1-Guild Tanımı:

TNT guildi temel olarak türk oyunculardan oluşan aion türk ulusal takımıdır. TNT ismi bomba gibi her an patlayacak kadar dinamik ve hareketli bir guildi temsil etmektedir. TNT guildi aion başta olmak üzere diğer online oyunlarda da süreklilik gösterecektir. Guildimiz yabancı oyunculara kapalı olup türk oyuncularla hedeflenen noktalara varmak için çaba ve zaman sarf edecektir.

2 -Guild Irk:

TNT guildi ırk olarak asmodian ırkını benimsemiş olup, tüm hazırlıklarını bu ırk üzerinde yapmaktadır.

3 -Guild oyun tarzı:

TNT guildi semi-hadcore tarzını benimsemiş Aion online oyununu en iyi şekilde bir oyun olduğunun farkında olarak sürdürmeyi amaçlamıştır. Guild içi iletisimde wentrilo zorunlu tutulmuş olup raid ve dungeonlarda en fazla verimi almayı amaçlanmıştır.

4 -Guild yönetim kararları:

TNT guildi üyeleri Master ve officerları kalın çizgilerle ayrılmaz, kararlar üyelerin oylamasına sunulur. Sonuçta bu oluşum hepimizin olup alt üst olayları içimizde en aza indirgenmektedir.

5 -Guild üye ve yönetim tavırları:

TNT her anlamda başarı için Aİondadır. Hem türk oyuncuların ne kadar başarılı olacağını hem de Aionda bir türk guildinin nasıl başarı ile anılacağını göstermeyi hedef edinmiştir.
TNT de Aionu benimsemiş guild içi paylaşımdan kaçınmayan saygıyı elden bırakmayan ama aynı zamanda guild içi eğlencelere de alınmadan katılabilen tüm oyunculara yer vardır.
Elit Türk oyuncularla az sayıda da olsa başarıyı hedeflemiş bir guild olmak amacıdır.
TNT guildi için başarı bir amaç değil oyunda türk adını en iyi şekilde taşımak için bir araçtır.
TNT kimliği altındaki her üyenin arkasındadır ve sonuna kadar üyelerine sahip çıkar.

Guild için yeni sitemiz http://www.tntlegion.com

T.N.T. Guild isim listesi

andrew
ladyselena
battalghazi
Battousai
tecilla

anemis
nefo
ace
ZeeM
crazyhun

edelrune
hicran
bachelor
weeko
jitana

Oripxnot
ilovien
zodiackiller

grafkxx
origamitb
alpu247
mrpesimist
alizetr
apocaIypse
daydoze

hodja
aybars
mistik
Ashriel
reflex

fistan
foramed
turq
vendor
jeetkunedo
Eskiya
laila

ugurgul6
honey
melissa
poine

Sevgili arkadaşlar ve dostlar;

T.N.T. Legion aionda kurulan ilk ciddi türk guildi ünvanına sahip olup yaklaşık 6 aydır aion kore server ve çin server de bulunmaktayız.. Bununlada gurur duyuyoruz buna ek olarak kore ve çinde sergilediğimiz dostluk ve paylaşımcılık ile gösterdiğimiz playerlik karşılık olarak övgü ile dönmüştür hem koreli hem çinli arkadaşlarımızdan.. Benimsediğimiz ırk olan asmodian ile kendi maplarımızda katılmadığımız sadece kale savaşları kaldı... Bu zamana kadar beni yanlız bırakmayan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürü borç bilirim.

T.N.T. Legion haziran ayının 26. günü itibari ile class dağılımı belirleyecek geri kalan günlerde ise legion içi dağılımını yapacaktır.
Temmuz ayında ise legionumuza eksik class larımıza player alımı yapılacaktır... ve bu sadece 5 gün sürektir.
T.N.T Legionun aradığı player özellikleri ise aşağıdadır...

1) En az 3 yıllık mmo deneyimi.
2) Takım çalışmasına önem veren.
3) Ben düşüncesi ile değil biz düşüncesi ile destek veren.
4) Legion içi konuşma ve yazışmalarda üslüplarına dikkat eden.
5) Daha önceki mmo deneyimlerinde yüz kızartıcı suçu olmayan.

Aradığımız özellikler bunlardır. Bu özellikleri taşıyıp aionun kore veya çin server larında bulunmuş arkadaşlara öncelik verilecektir.
Yaş sınırlamamız yoktur, davranış sınırlamamız vardır.

By Anemis
Mesaj tarihi:
isminde turk turkiye felan guildleri sevmiyorum
cunku bi lavuk cikip samc abi syaptiginda o lavuga deil turklere kufrediyolar genelde
insallah o yuku kaldirabilicek elemanlarla oynarsiniz
ote turlu turklerde kufredicek cunku
Mesaj tarihi:
Biri bi konu açsada saçmalasam diye bekleyenler baya çokmuş bugün...
0-6 yaş arası espirilerinizi tanıtım konularında kullanmasanız güzel olur...
Mesaj tarihi:
Kesinlikle katılıyorum.. Güzel bir guild adı koyun bırakın artık Hunları , Ottomanleri , Jandarmaları , Türk Silahlı Kuvvetlerini ve Türkiye ismini.. Türkiye'nin mmo oynayanları çok başarılı olsa gene anlıycam isimde kullanmayı öyle bir olayda yokki.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Sozum meclisten disari, hic sevmiyorum oyunun ortamini bozan gercek hayat milliyetciligi iceren isimleri.

+1 Katılıyorum sana.

bir guildin sahibi olmanın oyun içerisinde bir + sı varmı ? merak ediyorum.

Varsa eğer ben de bir guild kurabilirim :)tabiki türklük ve islamiyet adına olmamalı.

Bakınız yabancılarda varmı böyle kafatası guildleri :)
Mesaj tarihi:
ZERO-G said:

bingildak said:

Sozum meclisten disari, hic sevmiyorum oyunun ortamini bozan gercek hayat milliyetciligi iceren isimleri.

+1 Katılıyorum sana.

bir guildin sahibi olmanın oyun içerisinde bir + sı varmı ? merak ediyorum.

Varsa eğer ben de bir guild kurabilirim :)tabiki türklük ve islamiyet adına olmamalı.

Bakınız yabancılarda varmı böyle kafatası guildleri :)

war tabiki onlarlada dalga geciyoruz
swe ler war mesela wowda
ruslar war
hatta ben BL de ynarken
cinli guild wardi
bisi star mi ne
onnarda sacma
Mesaj tarihi:
aion turk milli takimi... etkilendim, ve sanirim heycanlandim. Bu platformda ulkemizi temsil eden bir grubun olmasi memnuniyet verici. Eger oyunu oynamaya karar verirsem size basvuracagim cunku etkilendim yapinizdan ve ciddi durusunuzdan.
Mesaj tarihi:
türk ismi kullanılmasını doğru bulmuyorum ben de.HA ingilizce bilmeyenler için uygun olabilir o başka ama yine de isminde Türk adı geçmesi yabancılar için antipatik olabilir.ben russian bilmem ne,swedish army gibi guildlere uyuz oluyorum mesela.Biraz da ybancılarla sosyal ortamlar arkadaşlıklar için oynuyorum çünkü...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşları yoğun bot kullanımı dolayısıyla tebrik ediyorum. Forum ve bloglarda okumakla beraber kendim de birkaçına rastladım. Şu anki klanımdakiler Türk olduğumu biliyor ve birkaç defa botlarınıza rastladıklarında "bunları tanıyor musun" sorularına maruz kaldığım oldu. Neyseki tanımıyorum da yalan söylemek zorunda kalmadım.

Ne desem, tebrikler, Türk adına ün kattınız.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...