dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Çıkana kadar Serdar Beşiktaş ın Ernst ile beraber en iyisiydi. Sonuçlanmamış olabilir ama baya istekliydi, defansı bozdu sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 prondir said: alman ernst (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mille said: yapabilcegi en iyi degisiklikti bence zaten besiktasin bastirmasinin tek nedeni manunun forvette zayif olmasiydi, zaten besiktasta cok kapali bi kadroyla cikmadi, ferguson degisiklikleri yapti manu yuklenmeye basladi besiktasta cikamadi cok fazla defanstan kontra ataklar disinda Bilmiyorum bana orta sahadaki zaaf yüzünden beşiktaş daha iyi bastırıyodu gibi geliyo. Yani ManU'da orta sahada basan adam yoktu, aynı şekilde defans-ofans arasında kopukluk vardı orada habire top kaybediyodu, üstüne orta saha çıkarıp da forvet alınca iyice kopacak diye beklemiştim ben, tersi oldu. Ben olsam Park Li Sung'u falan alırdım ortayı toparlasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 adamlar as adamlarını 18 e bile koymamıslar.tınlamamıslar besiktası.ona ragmen yendiler. bazıları da hala bik bik. eziksiniz abi kusura bakmayın. yetemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gene iyi maçtı sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kermit said: beşiktaştan benim en fazla beklediğim beraberlikti onu söyleyeyim. şuraya gelipte yeneriz yazmadım yanlış hatırlamıyosam. ama kalkıpta sayılamayacak derecede fazla dallamanın attığı mesajlarıda tek tek alıntılayıp noldu göt oldunuz kaldınız yazmak isterdim. noldu arkadaşlar ? 7 8 9 10 diyenler vardı ? kapak olsun size biraz şu maç skoru. M.Utd a karşı gayette iyi oynadık. rezil değildik. kapandık ve o gerekiyodu. şanssız gol yedik yenildik sağlık olsun. denizli serdar özkan ı neden cıkardı onu anlayamadım.ilk degisiklik olarak tabatayı tercih edebilirdi.yusuf ii hos da süper lig degil ki bu cok agır kaldı.nihat icin az da olsa umudum vardı o da sona erdi.kaleye geri dönüslerden cok korkuyordum ama bi kaza olmadı.defans iyiydi ve forvet lazım su takıma.diger maclardan puan cıkaracagımıza inanıyorum.saglık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi bozmasi benim gozumde "0" yarardir, bozduktan sonra etrafina pas yapmiyosa yaptigi ortalari adrese gonderemiyosa yada "BEN ATICAM, BEN MACIN YILDIZI OLUCAM" tavrindaysa.Simdi Sergen diyodu "oynayan oyuncu, kiminle, nasil oynadigini bilicek" diye. Yani Serdarin manu defasinin ona oralardan o kadar kolay gol attirmiycagini bilmesi lazim ama onun disinda katiliyorum, Serdar, Ernst ile birlikte bu maci isteyen bi kac kisiden biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Cintonik said: adamlar as adamlarını 18 e bile koymamıslar.tınlamamıslar besiktası.ona ragmen yendiler. bazıları da hala bik bik. eziksiniz abi kusura bakmayın. yetemen. Kanara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 manu kendini kasmadan rahat kazandı alman ernst iyi oynadı beşiktaşta bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 http://img341.imageshack.us/img341/3373/61843431.gif > ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ahahaha kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 erucalavera said: manu kendini kasmadan rahat kazandı hatta daha ingiltereden gelmeden kazanmışlardı di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Alex Ferguson böyle taraftar görmedim,fantastik falan dedi ahaha bugün bence iyi işleyen tek şey taraftardı gerçekten,onun dışında ne BJK ne de ManU iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Lol sonrada birileri çıkmayı garantilemiş Man U'nun yedeklerini yenince havalara giriyordu. Yine aynı kişilerden komik komik yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Seyirci ne zaman gaza gelse bjk gol yiyor, karsi teknik adamlarda tesekkur ediyor taraftara , bu nasil bir ugursuzluktur. Hele kata gogogo dedilermi tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ahahaha aklıma karta googogogo diyip anelkadan yedikleri gol aklıma geldi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Abi besiktasli degilimde ayiptir yani, bu kadar dev aynasinda gormeyelim kendimizi, Turkiyede oynanan futbol belli, seviye belli, profesyonellik belli ki ekrem en guzel ornegini verdi bunun macta. Manu olsun, Chealse olsun Avrupanin buyuk kluplerinden herhangi biri olsun, rezervleri bile olsun ya, yenebiliyolarsa basaridir sonucta ferguson dizlerini dovmediyse de, cirpinmadiysa besiktasa yenilmeyi istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 cintonik gerçekten ezikçe bi yorum yapmışsın. as adamlarını bıraktılar di mi? * 12 Ben Foster * 2 Gary Neville * 3 Patrice Evra * 8 Anderson * 10 Wayne Rooney * 15 Nemanja Vidić * 16 Michael Carrick * 17 Nani * 18 Paul Scholes * 23 Jonny Evans * 25 Antonio Valencia Substitutes * 29 Tomasz Kuszczak * 6 Wes Brown * 7 Michael Owen * 9 Dimitar Berbatov * 13 Ji-Sung Park * 20 Fabio * 28 Darron Gibson van der sar oynamadı sakattı. ferdinand yeni iyileşti oynatmadı. ryan giggs zaten 35 yaşında. kimdi oynamayan as? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Manu gibi üst düzey takımlarda has oyuncu , yedek oyuncu filan olmaz böle takımlar en kötü hallerinde bile gol atmayı bilirler. Böle takımlara karşı hem iyi mücadele etceksin hemde pozisyonu bulduysan atıcaksın başka bi yolu yok açıkcası. Beşiktaş iyi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Serdar'ın çıkmaması lazımdı, Yusuf iyi takımlara karşı hişbişi yapamıyor zaten. Beşiktaş makximumunu oynadı, bundan daha iyisini oynayamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 BUGUN BEŞİKTAŞ ÇOK KÖTÜYDÜ MANU RESMEN EZDİ VE 1-0 KAZANDI MAÇIN ÖZETİ BU. herifler bela ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Helcaraxe said: Beşiktaş iyi oynadı. iyi oynamadık, iyi bastık sadece. herifler de strese girdiler olay o. scholes puştunun her zamanki balı üstündeydi sadece. o da olmasa 0-0 biterdi her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 man utd resmen idman yapar gibi oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Neyse, önümüzdeki 2 maçtan puan çıkaramazsak işimiz çok zor. Son 2 maça 4 yenilgi ile girersek zaten sonra kazansakda bir işe yaramaz =P Bu gol atamama problemine acil çözüm lazım, batuhan mı oynar artık bilmem ama yeterki biri kaleye şut çeksin kaç maçtır doğru düzgün şutumuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Besiktas, Manchester i bu topla rahat yenebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar