Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL: Beşiktaş JK - Manchester United 15.09.2009 @ 21:45

PZero

Öne çıkan mesajlar

Mille said:

yapabilcegi en iyi degisiklikti bence zaten besiktasin bastirmasinin tek nedeni manunun forvette zayif olmasiydi, zaten besiktasta cok kapali bi kadroyla cikmadi, ferguson degisiklikleri yapti manu yuklenmeye basladi besiktasta cikamadi cok fazla defanstan kontra ataklar disinda

Bilmiyorum bana orta sahadaki zaaf yüzünden beşiktaş daha iyi bastırıyodu gibi geliyo. Yani ManU'da orta sahada basan adam yoktu, aynı şekilde defans-ofans arasında kopukluk vardı orada habire top kaybediyodu, üstüne orta saha çıkarıp da forvet alınca iyice kopacak diye beklemiştim ben, tersi oldu. Ben olsam Park Li Sung'u falan alırdım ortayı toparlasın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

beşiktaştan benim en fazla beklediğim beraberlikti onu söyleyeyim.
şuraya gelipte yeneriz yazmadım yanlış hatırlamıyosam.
ama kalkıpta sayılamayacak derecede fazla dallamanın attığı mesajlarıda tek tek alıntılayıp noldu göt oldunuz kaldınız yazmak isterdim.
noldu arkadaşlar ? 7 8 9 10 diyenler vardı ?
kapak olsun size biraz şu maç skoru.
M.Utd a karşı gayette iyi oynadık. rezil değildik. kapandık ve o gerekiyodu.
şanssız gol yedik yenildik sağlık olsun.

denizli serdar özkan ı neden cıkardı onu anlayamadım.ilk degisiklik olarak tabatayı tercih edebilirdi.yusuf ii hos da süper lig degil ki bu cok agır kaldı.nihat icin az da olsa umudum vardı o da sona erdi.kaleye geri dönüslerden cok korkuyordum ama bi kaza olmadı.defans iyiydi ve forvet lazım su takıma.diger maclardan puan cıkaracagımıza inanıyorum.saglık olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bozmasi benim gozumde "0" yarardir, bozduktan sonra etrafina pas yapmiyosa yaptigi ortalari adrese gonderemiyosa yada "BEN ATICAM, BEN MACIN YILDIZI OLUCAM" tavrindaysa.Simdi Sergen diyodu "oynayan oyuncu, kiminle, nasil oynadigini bilicek" diye. Yani Serdarin manu defasinin ona oralardan o kadar kolay gol attirmiycagini bilmesi lazim ama onun disinda katiliyorum, Serdar, Ernst ile birlikte bu maci isteyen bi kac kisiden biriydi
Sosyal ağlarda paylaş

Abi besiktasli degilimde ayiptir yani, bu kadar dev aynasinda gormeyelim kendimizi, Turkiyede oynanan futbol belli, seviye belli, profesyonellik belli ki ekrem en guzel ornegini verdi bunun macta.

Manu olsun, Chealse olsun Avrupanin buyuk kluplerinden herhangi biri olsun, rezervleri bile olsun ya, yenebiliyolarsa basaridir sonucta ferguson dizlerini dovmediyse de, cirpinmadiysa besiktasa yenilmeyi istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

cintonik gerçekten ezikçe bi yorum yapmışsın. as adamlarını bıraktılar di mi?

* 12 Ben Foster
* 2 Gary Neville
* 3 Patrice Evra
* 8 Anderson
* 10 Wayne Rooney
* 15 Nemanja Vidić
* 16 Michael Carrick
* 17 Nani
* 18 Paul Scholes
* 23 Jonny Evans
* 25 Antonio Valencia

Substitutes

* 29 Tomasz Kuszczak
* 6 Wes Brown
* 7 Michael Owen
* 9 Dimitar Berbatov
* 13 Ji-Sung Park
* 20 Fabio
* 28 Darron Gibson

van der sar oynamadı sakattı. ferdinand yeni iyileşti oynatmadı. ryan giggs zaten 35 yaşında.

kimdi oynamayan as?
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse, önümüzdeki 2 maçtan puan çıkaramazsak işimiz çok zor. Son 2 maça 4 yenilgi ile girersek zaten sonra kazansakda bir işe yaramaz =P

Bu gol atamama problemine acil çözüm lazım, batuhan mı oynar artık bilmem ama yeterki biri kaleye şut çeksin kaç maçtır doğru düzgün şutumuz yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...