Buyse Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mülteci said: Bu manuyuda yenemıyorsan... ahaha hıncal uluç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 0-1 avantajli skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Zaman geciriyor manu. Iste bu kadar buyuksin bjk! Gecmis olsun. Tebrikler yine de bjkya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Redge işin yok mu gelen gecene laf atmaktan baska.Şu taraftara laf atmak ayıptır adamlar daha nasıl desteklesin takımını anlamadım ki.Bir tek sahaya girip gol atmadılar bence o kadar. Ortada,kısır maçtı.Büyük takım büyüklügünü gösterdi.Yusuf hala neden forvetin solunda oynar anlamıs degilim.Mustafa Denizli takıntısı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben daha istekli bi manu bekliyodum. bjk de iyi direndi gerçi hele o ALMAN ERNST yok mu. salak spiker ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ALMANERNST maçın anlatan kelimedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 sonlarına baktım da beşiktaş baya dökülüyordu ya, 1-0 mağlubiyet iyi bi sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi biri yusufa mençıstırın adananın ilçesi olmadığını neville ve vidice türk muamelesi yapmaya çalışmaması gerektiğini söyleseydi yenilmezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Gol atamayınca olmuyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Frantic said: abi biri yusufa mençıstırın adananın ilçesi olmadığını neville ve vidice türk muamelesi yapmaya çalışmaması gerektiğini söyleseydi yenilmezdik. adanademir sporla oynuyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 dreagloth said: ALMANERNST maçın anlatan kelimedir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Frantic said: abi biri yusufa mençıstırın adananın ilçesi olmadığını neville ve vidice türk muamelesi yapmaya çalışmaması gerektiğini söyleseydi yenilmezdik. ahadhahaaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Saeros said: sonlarına baktım da beşiktaş baya dökülüyordu ya, 1-0 mağlubiyet iyi bi sonuç Golü yedikten sonra döküldü evet. Golü yiyene kadar iyiydi ama. Bi de ManU çok kötüydü, Ferguson 2 değişiklik yaptı (ki ben saçma bile bulmuştum bu değişiklikleri) bi anda toparlandı takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 spiker bir ara birilerinden alıntı bile yaptı,alman olmayan ernstde iyi oynadı hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Döndüm - izlemeli miydim maçı? Çok şey kaçırdım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Maçı bıraktımda spiker neydi öyle??!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Spiker çok maldı. Beşiktaşa yazık oldu, 1 puan yakışırdı şu maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 birşeyi belirticem, manchester forumlarını okursanız pek çok sayfada "the fans are fantastic :O" lafını görüceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 PZero said: bu sezon oynadığımız tüm maçlarda en az gol yiyen takım beşiktaş defans sorunumuz yok bu maçtada gol yiyeceğimizi düşünmüyorum . cok rahat pozisyona girdiğimizde bir gerçek fakat bu pozisyonları gole ceviremiyoruz bu sorunu çözdüğümüz takdirde bu yıl başarılı sonuçlar alabiliriz . bu maçtada yakaladığımız pozisyonları gole cevirirsek galip geliriz . üst oynayan arkadaşlar vakit varken kupanlarını iptal ettirsin bu maçta 2 den fazla gol olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mis gibi oynayan Tabata ile Özkan çıktı yerlerine formsuz, hata üstüne hata yapan Yusuf ve Tello girdi. Bir şansımız vardı onu da teknik direktörümüz çöpe attı. Türkiye'de bir on sene geri pas atan oyunculara pas başına para cezası kesilmesi ve konunun ilkokul ders kitaplarında ele alınması lazım, başka türlü öğrenemeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Rewendor said: Golü yiyene kadar iyiydi ama. Bi de ManU çok kötüydü, Ferguson 2 değişiklik yaptı (ki ben saçma bile bulmuştum bu değişiklikleri) bi anda toparlandı takım yapabilcegi en iyi degisiklikti bence zaten besiktasin bastirmasinin tek nedeni manunun forvette zayif olmasiydi, zaten besiktasta cok kapali bi kadroyla cikmadi, ferguson degisiklikleri yapti manu yuklenmeye basladi besiktasta cikamadi cok fazla defanstan kontra ataklar disinda onun disinda mustafa denizlinin bence tek hatasi ekrem ve serdari israrla oynatmasiydi, sonunda birinden caydi.Ha bide boboyu oynatmamasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 beşiktaştan benim en fazla beklediğim beraberlikti onu söyleyeyim. şuraya gelipte yeneriz yazmadım yanlış hatırlamıyosam. ama kalkıpta sayılamayacak derecede fazla dallamanın attığı mesajlarıda tek tek alıntılayıp noldu göt oldunuz kaldınız yazmak isterdim. noldu arkadaşlar ? 7 8 9 10 diyenler vardı ? kapak olsun size biraz şu maç skoru. M.Utd a karşı gayette iyi oynadık. rezil değildik. kapandık ve o gerekiyodu. Yusuf berbattı i. üzülmeze laf yok zaten kötü. holosko yetemedi. nobre ernst ve ferrari çok iyiydi bu maç. en iyi ernsti hatta. şanssız gol yedik yenildik sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 keldron said: Redge işin yok mu gelen gecene laf atmaktan baska.Şu taraftara laf atmak ayıptır adamlar daha nasıl desteklesin takımını anlamadım ki.Bir tek sahaya girip gol atmadılar bence o kadar. Ortada,kısır maçtı.Büyük takım büyüklügünü gösterdi.Yusuf hala neden forvetin solunda oynar anlamıs degilim.Mustafa Denizli takıntısı sanırım. laf atmakla alakası yok sadece dev aynasında görmeye gerek yok. Bence galatasaraylıyım adam direk galatasaraylılar görün fln demiş. Keşke beşiktaş yenseydi bugün yani ama öyle bi post atıyoki cevap atılmıcak gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 cok basarili yenildi bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 alman ernst (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar