Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Yer: Bursa Atatürk Tarih: 13.09.2009 Saat: 21:00 Yayın: Lig TV Maça gidicem galiba yarın. bugun. Geçen seneki maç çok eğlenceli idi ehue. Ivankovdan gol ya da goller bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 edit.. bir edit daha: olmadı böyle kuru kuru. bursa alır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bursa alır too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bursaspor-Fenerbahçe başlığını bir gslinin açması ve altına da böyle alay ederek resim koyması fazla gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 icerlerdinmi sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 oha, alayla ne alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Alay etmedim, bro. Her ne kadar Gs'li de olsak, Bursaspor'a da destek veriyorum. :) Her sene alıyorum kombinemi, gidiyoruz maçlara yani. 2. takım bir nevi. =p Sen de koy Fb'nin Bursa'ya gol attığı bir foto falan yani hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 0-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 o nasi penalti ya, ivankov volkandan daha cok yatmis yere. mac 17-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bence de Bursa _ _ _ _ alır. boşlukları isteyen doldurabilir. (Maçı vb.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ulan şimdi açıyosun topic'i yok geçen seneki gibi olur inş yok bilmem ne sen topic'i aç maç şu saatte şurda falan diye kadroları yaz sonraki satıra ne istiyosan onu yaz ama konuyu bu şekilde açma ben şimdi topic'i bu şekilde açsam "bursaspor-fenerbahçe 13.09.09 @21.00 bursadan erkek çıksa dünya yerinden oynayacağı için bu maçı kolay alırız gibime geliyo" iyi mi olur? yapmayın etmeyin adam gibi topic açın benim canımı sıkmayın bisürü fake alır manevi bünyenizi zedeliyecek dünyevi laflar sarf ederim suratınıza karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 alakasiz olur cunku bursadan erkek cikmasiyla ne bu macin ne de futbolun bi alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tmm bursa yenilcek söz korkmayin bu kadar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 aquila said: alakasiz olur cunku bursadan erkek cikmasiyla ne bu macin ne de futbolun bi alakasi yok. olay o değil olay diğer takıma laf atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ne diger takimi olm, adam bursa taraftari, laf filan da atmamis, eski mactan gol resmi koymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Orta sahayı kuvvetli tutarsak fenerbahçeyi yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 adamınbiri said: ulan şimdi açıyosun topic'i yok geçen seneki gibi olur inş yok bilmem ne sen topic'i aç maç şu saatte şurda falan diye kadroları yaz sonraki satıra ne istiyosan onu yaz ama konuyu bu şekilde açma ben şimdi topic'i bu şekilde açsam "bursaspor-fenerbahçe 13.09.09 @21.00 bursadan erkek çıksa dünya yerinden oynayacağı için bu maçı kolay alırız gibime geliyo" iyi mi olur? yapmayın etmeyin adam gibi topic açın benim canımı sıkmayın bisürü fake alır manevi bünyenizi zedeliyecek dünyevi laflar sarf ederim suratınıza karşıgit bi yüzünü yıka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 onuncu hafta gs maçı topicini de 6-0larla spamlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Oldu mu paşa gönlünüz, heh. Amma gereksiz atarlanmışsınız. Hem de 2 tane koydum bak. 1-2 Fener yenecek demekki maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Holy said: onuncu hafta gs maçı topicini de 6-0larla spamlarızSpamlamassan adam değilsin!1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 @adamınbiri ben de sana desem, o harika erkek kişiliğinle gel, adam olmayan bursalı texaslıların arasında fenerbahçe formasıyla maçı izle, eğer dışarı çıkabilirsen bize yaşadığın maceraları garbıçta bir topic açarak anlat. bi dene yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 öeh sen de al bi silah kafana sık sağ çıkarsan bi topic aç anlat. bu ne biçim mübalağadır abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 KISASA KISAS !1!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 3 - 2 bursa alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar