goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 phpBB forumu kadar reklamlı haber sitesi yahu şu bilye, pellet atan hava basınçı tüfeklerle vurulmuş adam. nasıl bir sorunluysa durakta bekleyen adamı evinden falan vuran bir manyak var bence eğlence diye. adam öldürmesi zor ama önemli yaralanmalar yapabilecek bu hobi silahları çok kolay satılıyor. (bende var oradan biliyorum) bir kurusıkı kadar yalancı ruhsatla falan verseler hiç değilse, parasını veren alıyor. edit: şöyle bir şey baya bi havaya sokar heralde havaya sokan havalı tüfek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 taşaklarından mı vurulmus adam lan ? oha cok yazik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 oha dürbünlük mesafeye atıyo mu o hede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 oha cok kötü lan.macta bazen top carpınca 2 büklüm oluyo insan adama ...shot yapmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 manyak millet ya sattırmıyacaksın böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 O fotoğraftaki tüfeği almak için böbreğini satman gerekir. Kurusıkıları denetlesinler önce 100 liraya ateşli silah mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bende de bu var: gidip kimseyi vurmuyorum aktaşlarından İnsanların anlamadığı nokta sorun silahlara ulaşabilmek değil, silah alıp insanları aktaşlarından vurmak isteyecek hayvanlar yaratan bir sisteme sahip olmamız. İlla bişeyler yasaklamak istiyorlarsa 100 liraya insan öldüren ruhsatsız ateşli silahları yasaklasınlar. Havalı silahlarla olan suç sayısına bak, bide ucu açılmış kurusıkıyla olana. Tabi bizim basınımız asıl problemleri haber etmek yerine daha düzeltmek için sırası gelmemiş konuları haber ederek satış arttırmaya çalıştığından saçma sapan şeyler yasaklanıyor. Yasakların da haberlerde görülüp vah vahcı teyzelerin el arkası şaklattığı olaylarla senkronlu gitmesi de ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 kaç metreye sallıyo bu chem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Valla tipine bakıp söylesen 1 kilometre, ama halbuki 50 metre eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 smg'ler öyle zaten gerçekte de, normalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Oha sanırım bir sniper bize bakı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Bu arada dalga geçiyorum, bendeki mp5 airsoft, haliyle 50 metreye boncuk atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Bizde de 2 tane havalı tüfek var, ufak saçmaları var minik mermi şekli verilmiş ve kurşundan imal edilmiş. Dürbünlü olduğundan baya uzağa atılabiliyor, yani paintball gun gibi dandik birşey değil. Biz şehir dışında açık hava poligonlarına gidip atıyoruz arada bir ve gerçekten zevkli oluyor. Havalı silahlar tüm dünyada serbest ve satılıyor her yerde, ama çok güçlü olanlarının da rahatça satılması bence çok tehlikeli. Bu olay da olduğu gibi bir manyak insanlara zarar verebilir, hatta şakağa veya göze tam oturursa öldürebilir bile. Şöyle bir şey ağır olanı; http://www.hatsan.com.tr/images/airguns_photo/mod_135_SP.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ben sadece dürbününü isterim ya onunla hedef alıp click senini kendim çıkarırım yeter o bana. Sadece dürbünü falan satılıyormu bunların? ve kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 absocuğum baba oldun hala oyuncak hala oyuncak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bende de var hatsan havalı tüfek. 10k+ kuş vurmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Absolut 50-70 liraya var öle dürbün havalı tüfek için dürbün de alırsın Böle dürbünler de var ama para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sanirim hic birini istemezdim. ne kadar manyak adam var ya su ulkede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben bundan isterim heh: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 saminkinden bi tane alıp balkona kurmam lazım, kuşa çocuğa bire bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 picatinny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 must have Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ya almak istiyorum şöyle havalı tüfeklerden de şu aralar çok fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Hong konga falan giderseniz echo marka airsoft minigun alabilirsin 4 milyar gibi aslında o kadar saçma olmayan bir fiyatı var, ateşlisini alamayacaksınız nasıl olsa. Uçakla gelir check-in yaparsanız. http://www.youtube.com/v/Vy_82FN8cLc&hl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o minigun 30 sn ates etsen 5 milyarlık boncuk yakar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar