Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aysun Kayacı Harvard'lı

Deacon

Öne çıkan mesajlar

ya nasil zor degil millet kicini yirtiyor yapma , sat ler falan

luften yani

bir tek unluysen daha dogrusu unlu bir siyasetcinin veya ailenin cocuguysan kolay

e yani aysununda boyle bir durumu yok

Penthesilea said:

BonePART said:

gerizekali ilke girememisti
aysun girmis
Paran varsa ve unluysen undergrada girmek zor degil ki Ivy'de herhangi bir okula?
Ben mastera basvurdum teessuf ediyorum. Brown daha iyi olmasa Emma Watson gelmezdi ayrica -_-
Sosyal ağlarda paylaş

ehah bu hazımsızlık diyen arkadaşlar, oturup aysun kayacının herhangi bi konuşmasına 5-10 dakika tahammül edebilmişler mi? valla sinir krizi geçirmiyosanız sizde peygamber sabrı var. pelin batu da keza böyle, o kadar boş ve kötü konuşan, o kadar entel görünme çabasıyla yırtınan insanlar ki, isterlerse 3 master 5 doktora yapsınlar, yine kaale almam.

oh be.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

BonePART said:

gerizekali ilke girememisti
aysun girmis
Paran varsa ve unluysen undergrada girmek zor degil ki Ivy'de herhangi bir okula?
Ben mastera basvurdum teessuf ediyorum. Brown daha iyi olmasa Emma Watson gelmezdi ayrica -_-

Emma Watson Brown'da mı ???
BRB GRE+LoR
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Aysun Kayacı zehir gibi zeki karı, ama bazen çok şey anlatmaya kalkıp pek düzgün ifade edemiyor kendini, hitap yönü çok zayıf. Baya bir yıl önce Passaparola' ya çıktıydı, ekranda gayet salak gibi duran bu hatunda acaip bir kültür cevheri olduğunu orda anlayıp şaşırmıştım.

YOU BEST BE TROLLIN, NAGA.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

olmamış

Sam said:

sir said:

aysun kayacı zekiyse ben ulusalcıyım =) bi zahmet pelin batuyu da alsaydı yanına, üç beş bişey öğrenirler belki.

ben yaptım oldu.

"siz ne derseniz deyin, aysun kayacı'nın çok umrunda" diyen arkadaşlar da şahaneymiş. abdullah gül ve tayyip'in de pek umursadığını sanmıyorum burda yazanları heh. ama kimse umursamıyorlar diye yazmayı bırakmıyor, demek ki fikir ve zikir kişinin inisiyatifindeymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

eee? senin yazmayi birakmiyo olman durumun gercekligini degistirmiyo, zaten sana yazmayi birak diyende yok.

gerçeklik değiştirme iddiası mı vardı ki?
Fistan said:
asıl bu şahane.
onlar bizim vekilimiz.
umursamazlarsa başka vekillerde çıkar.

hiçbir şekilde oy alamayacağı adamın düşüncesi çok da tınn inan ki heh. baykal'ın da benim yazdığımı umursadığını sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...