sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 aysun kayacı zekiyse ben ulusalcıyım =) bi zahmet pelin batuyu da alsaydı yanına, üç beş bişey öğrenirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Kızları anlıyorum, hem güzel hem zeki olunca hazım sorunu yaşıyorlarda, size ne oluyor beyler, kompleksiniz mi var, yok o giremez, yok o aptal sarışın vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 lutfen bir de ayşe arman eklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Efrasiyab said: Kızları anlıyorum, hem güzel hem zeki olunca hazım sorunu yaşıyorlarda, size ne oluyor beyler, kompleksiniz mi var, yok o giremez, yok o aptal sarışın vs? yazılanları yanlış anlıyorsun :p harvarda Türkiye gibi bir ülkeden girmek için sadece zeki bir insan olmak yetmez. yani "o zeki kızdı zaten" denecek türden insanlar Harvarda giremez. Yani parayı bastırmadan giremez. Bu aptal oldukları anlamına gelmez. Ama sırf zekası ile lisansta Harvarda girmek için dünya çapında tanınmış bir zekası olması lazım ben ona sahip olmadığını iddia ediyorum sdf Akademik camiadayım ve nasıl zeki insanların Harvardın kapısını aşındırıp da giremediğine bizzat şait oldum (hem de zekanın daha önemli olduğu yüksek lisansta). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bir sonraki CFF sezonunda izleriz artık ffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 olm ne hazimsiz insanimiz var yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Biri Legally Blonde'u koymuş ya işte, söylenecek başka bişi var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Aferin kıza bitirebilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Aysun kayacı güzel - zeki - tatlı - başka ne ararsınkı bi bayanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sir said: aysun kayacı zekiyse ben ulusalcıyım =) bi zahmet pelin batuyu da alsaydı yanına, üç beş bişey öğrenirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 BonePART said: gerizekali ilke girememisti aysun girmis ahaha. takdir edilesi insanmis aysun. güzelligi her ne kadar estetikten gelse de, zekasi dogasinda varmis karinin. vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 gerçekten güzel olupta estetikle çirkinleşen nadir bir insan aysun nerde o emre aşık zamanındaki güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Nadir mi çok var bence öyle insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ilk hali cidden cirkinmis, sonradan estetikle güzellesmeye baslamis. ama bokunu cikarmis estetigin o dogru. http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=25170&p=1&rid=2369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 harvardli gencler panikte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Ama yerim ben bunu ya yinede asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sir said: aysun kayacı zekiyse ben ulusalcıyım =) bi zahmet pelin batuyu da alsaydı yanına, üç beş bişey öğrenirler belki. ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 vay be şuraya bak. millet ne kıskanmış ne hazımsızlık yapmış birader ya. herkes princeton yale harvard mit mezunu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 harvarda parayla girmek falan kolay degil sacmalamayin amerikada ben harvarda kabul aldim dediniz mi herkes burs kredi bilmemne verir. boyle bok atmayin kzi girmisse helal olsun cunku girmek coook zor birakin 50 bin dolari milyon verip girmek isteyen cok insan var sacmalamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ahah millet resmen hazmedememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Wispy said: Tayyibin oğlu nasıl girdi snaıyorsunuz kızı da LSE mezunu. zehir gibi yavrucaklar maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 hem güzel hem sarışın hem zeki hem harvard'lı olacak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yurdumun genc dimaglari rahatsiz. ''aysun girerse ben de girerim hih!'' modunda herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 BonePART said: gerizekali ilke girememisti aysun girmisParan varsa ve unluysen undergrada girmek zor degil ki Ivy'de herhangi bir okula? Ben mastera basvurdum teessuf ediyorum. Brown daha iyi olmasa Emma Watson gelmezdi ayrica -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar