Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone gg.

di

Öne çıkan mesajlar

o değilde 1 aydır vodafone geçmeye uğraşıyordum.
İlk başvurum teknik hata var diye iptal oldu
İkincisi kişi bilgilerinde uyuşmazlık var diye iptal oldu (Hat babamın üstüneymiş)
Üçüncüsünde de bu olay çıktı. Salak telefonu 1 ayır kullanamıyorum vodafone geçeceğim diye eğer bu seferde iptal olursa geçmiyorum arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

Absolut said:

Adamların binasını su basmış yapılacak bisi yok planlama hatası.

Evet , koymuşlardır bodrum kata datacenter ları , bina da suyu alınca gitmiştir .. şuan benim staj yaptığım yerde olduğu gibi :D

Simdi zaten sistem odasi yukardaki katlarda olursa sorun demek. Dolayisi ile bodrum kati hatta -2B -3B -4B gayet uygun katlar. Tabii netekim, bu tur sel durumlarina karsi gerekli onemlerin alinmasi da gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada yanlis anlasilmasin yazdiklarim, hakkaten cok uzuldum. Ne kadar cok farkli mobil operator olursa, o kadar rekabet olur, kalite yukselir.

Direk Avea ve Turkcell 'in ekmegine yag suruldu.

Ha Avea ve Turkcell'in de basina boyle bir sey gelse, yine ayni sekilde uzulurdum. Hakkaten cok zor bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam normal, datacenter asagi katlarda ise ve donanimsal olarak yedekli ( hot swap dahil ) bir yapida calisiyorsan, deprem seni cok etkilemez. Cunku sallantida bozulabilecek seyler genelde mekanik seyler olacaktir -ki sen de bunlari hot swap lerle halledebileceksin.

Ama sel farkli. Bir makinayi sallayarak bozmak farkli sey, icine bi kova su bosaltarak bozmak cok farkli.
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

abi bisi yazmiyim diyodum da, yani 3. Dunya ulkesi iste, cidden bi fark yok, kamudan ozele butun yoneticiler yetersiz..

Cocuklar Turkiye iste bu yuzden firsatlar ulkesi, degerini bilin.. O kadar kapasitesiz insanla dolu ki, siyrilirsaniz cok iyi yasarsiniz, unutmayin..

Yazik ya..

diger baslikta demistim ne guzelde uydu..
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede sıyrılmak zor. çünkü çalışana prim vermiyor kimse. zaten başımızda vasıfsız insanların olması da bu yüzden. çalışan değil başkaları alıyor yüksek pozisyonları. o yüzden bence ağzın iyi laf ediyorsa ya da sağlam torpilin varsa fırsatlar ülkesi evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben "off-site backup" tarzı bir sistemle datacenter'ların yedeğini ve o tesisin de bir benzerini farklı bir yerde bulundurabileceklerini düşünüyorum hala. Tüm Trakya şebekesini tek binada tutmak ki yaklaşık 25 milyon insan ediyor bu, bence pek mantıklı değil. (Maddiyat bir bahane değil bunun için. Dün ve bugün ne kadar kaybettikleri göz önüne alırlarsa çok ufak bir yatırım olurdu off-site sistem)
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Zaten ne zamandir yogurtcudan CEO mu olurmus diye uzerine gidiyorlardi CEO nun, bana kalirsa CEO dahil olmak uzere baya bir kan dokulur Vodaphone da Q4 sonuna kadar.

Yoğurtcudan CEO mu olur abi :)

O kadar bu işin uzmanı varken yogurtcudan sütcüden ceo bu kadar olur derim bende,
açın lan mesleğimizin önünü, ilerde bir sharkyi görelim ceo diye :)

Bu arada gayet sevindim ben duruma :P,
rakip rakiptir her ne kadar piyasada 3.de olsalar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...