ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 o zamanlar malzemeden çalma olayını düşünememişler tabi daha, o yüzden hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bu felaket bana gösterdi ki paticikteki hükümet savunucularını solda sıfır bırakacak adamlar mevcut. değerlerini bilmiyormuşum o arkadaşların. http://tiny.cc/lnfmB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bu sel felaketi topbaş ile tayyibin fena halde gaflar yaptığı bi olay bu arada. ama toplum ekstrem derecede miyop olduğu için bunu da görmeyecek yine. tükürseler "yarab-şükür" diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 rahatsiz said: http://tiny.cc/lnfmB abi ohaaa yok artik lan bu nasil bir kafa abi ahaha inanilmaz abi 100 yillik sorunu tek kisiye yikmak. oha be bilader bok atmanin da boyle ucanini gormemistim ar damarlari catlamis bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 var mı insanları böyle bir nakliye aracının içinde taşımak, o aracı servis gibi kullanmak? nasıl bir akla hizmettir, hangi vicdana sığar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 rahatsiz said: http://tiny.cc/lnfmB Oksijeni içeri alıp alyuvarlara bağladıktan sonra,organlara gönderirken beyni unutursan böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Oha. Bildiğin Atatürk'ü suçlamış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 rahatsiz said: bu felaket bana gösterdi ki paticikteki hükümet savunucularını solda sıfır bırakacak adamlar mevcut. değerlerini bilmiyormuşum o arkadaşların. http://tiny.cc/lnfmB annesiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 suçlama da denemez, trollük gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 gecen gun demsitim gene diyorum altyapi icin istanbulun bir dumduz olmasi lazim 1453 den beri adam gibi savas gormiyen yaklasik 3000 yillik sehirde altyapi yalan oluyor bide sehrin ortasindan gecen bogaz varki o konuay hic girmemek lazim bogazi olmayipta altyapisi rezil olan sehirler var ama, bakiniz ankara ama ankara melihe melih ankaraya yakisiyor o yuzden ne desek bos "roket adam" said: Llama said: mimar sinanın köprüsüde ayakta kalması ne garip hiç batmamış bile bu eskilerde bi teknoloji bi olay var kesin. ölürken yaktılar mı notlarını defterlerini anlamadım ki arkadaş. malzemeden calmiyorlardi tabi ondan oyle saglam oluyor adadsfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 "türk milleti'nin en büyük özelligi olan "suclu bul imha et" motivasyonunun yönlenmesi gereken yer aslinda 20 senelik iktidar degil, ülkeyi kurup sava$tan cikmi$ bir milletin parasiyla altyapi yapmak yerine kendine eglence icin savarona adli yati alan atatürk'tür. madem hedef istiyorsunuz buyrun hedef. 1900'lü yillardan ba$layarak gelmi$ olan tüm iktidarlara ati$ serbest." said: Tayyib'im sucsuz ya. Ataturk sacma sapan devrimlerle falan ugrasmis hakikaten. Sapka devrimi yapmis, takan yok. Tekke ve zaviyeleri kapatmis, Turkiye'yi cemaatler yonetiyor. Istiklal Mahkemeleri'nin islerligini arttirmis, astigi adamlarin uzantilari rahat rahat dolasiyorlar. 80 kusur yil sonra ulke bu hale gelecekti de, niye kasmis hakikaten. Savarona'ya kac para vermis? Yeterince buyuk gemicik mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 su savorana diyen buyuk kendini bilmezler, bir ara ibb nin haritasina girin, sonra o girdiginiz haritadan 1945 yilini secin yani ataturkten 7 sene sonrasini istanbulun boyutlarina ve sel basan yerleri ve basmayanlari karsilastirin, eger sel basan yerlerden bir tanesinde bina gorurseniz hatta 10km etrafinda yerlesim gorurseniz ben aniricam. /No hakaret plx. Estel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Savarona Atatürk'e meclisin hediyesi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sel felaketi yaşanıyor, çeşitli makamların söyledikleri: başbakan: derenin intikamı acı olur. çevre ve orman bakanı: bu felakete karşı hiçbi ülkede önlem alınamaz. istanbul belediye başkanı: doyumsuz insanoğlu! tamam hayvanlar gibi yağdı ama, şu açıklamalar adeta siyasi intihar. hele topbaş yani direk istifa etmeliydi, böyle rezillik olmaz. bangır bangır uyarılar yapılmış tee geçen haftadan, önlem alınmamış..daha geriye gidildiğinde dere yataklarının yanında her türlü gecekondulaşma, hatta kentleşmeye göz yummuşsun senelerce. sonra "oo abi hayvan gibi yağdı bişey yapamazdık". bi de katrina falan uğrasa demekki buralara, bitmişiz.. not: topiğin kalanını okumadan yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sürekli bi mahalle ağzı, ki vurdumduymazlık artık en üst boyutlara geldi. ülke değil sanki mahalle takımı yönetiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 adamınız gol diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 abi ekşiye bakmayın. troll den başka bişey yok son zamanlarda. naapsam da ilgi çeksem diyen adamlarla dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sir, kizma bana forumun en kaliteli yazarlarindan birisin, fakat gazetenle bu kadar mi birsin? Yani sunu yazdiktan sonra sasirdim acikcasi, hemen taraf i actim, bi baktim orada da topbas a yuklenilmis. Yani merak ettigim taraf gazetesiyle bu kadar bire bir mi dusunuyorsun , yorumluyorsun olaylari? Yanlis bisi degil tabii de, ilginc sadece. Yoksa ben mi denk gelmedim tarafla ayri dustugun durumlara? Oyleyse affola.. sir said: sel felaketi yaşanıyor, çeşitli makamların söyledikleri: başbakan: derenin intikamı acı olur. çevre ve orman bakanı: bu felakete karşı hiçbi ülkede önlem alınamaz. istanbul belediye başkanı: doyumsuz insanoğlu! tamam hayvanlar gibi yağdı ama, şu açıklamalar adeta siyasi intihar. hele topbaş yani direk istifa etmeliydi, böyle rezillik olmaz. bangır bangır uyarılar yapılmış tee geçen haftadan, önlem alınmamış..daha geriye gidildiğinde dere yataklarının yanında her türlü gecekondulaşma, hatta kentleşmeye göz yummuşsun senelerce. sonra "oo abi hayvan gibi yağdı bişey yapamazdık". bi de katrina falan uğrasa demekki buralara, bitmişiz.. not: topiğin kalanını okumadan yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 izliyorum, okuyorum... şunu söylemem doğru olur, bu halkı oluşturan çoğunluk bu olayları kesinlikle hakkediyor. lakin olanlar/ölenler az bile. vallahi bak. yok bilmemkim istifa etmeliymiş.. e kim gelicek? gelen büyükşehir başkanı süppper bir adam olsa bile altında kalanlar yemeye devam etmeyecek mi? tık tık tık.. uyandınız mı? güzeeel. bizim aynı olduğumuzun farkında mısınız?? %90'ımız aynı. o sokaktaki yağmacıyı bile öven var baba. şimdi o dürüstü yalnız. halkın geneli öyle iğrenç, öyle aşağılık ki... bizim için kötü çalınan mal bizimse kötüdür. çalan biz isek "oh ne ala! ne güzel!" kaçak inşaat çıkarken güzel, devlet oturma izni verirse süper! sel aldı götürdü, deprem yıktı çocuğun geberdi. ühühühü nekötü durağlayım nerdedevlet halk yağmacı, halk pislik, hırsız, arsız ve utanmaz.. yöneten neden farklı olsun. keşke kutsal kitaplarda anlatılan büyük afetlerden birisi olsa, nuh tufanı gibi. sodom ve gomore gibi. toplumun iyi %10 kalsa. asalak tayfası, başkasının kanını emen parazit tayfası silinse. keşke 7,4 yetmese ama dün selde yağmaya katılan başıörtülü olduğu için cennete gireceğine inanları da alsa, din tüccarlığı yapanları da. masumlar da ölüyor. yoksa afetten güzel ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ya açıkçası iki gündür dışardayım ben, dolayısıyla gazetelere bakamadım, sadece arada ntvde falan takip ettim açıklamaları =) tarafa bakarım biraz sonra hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Şimdi de yağmalar başlamış, Zonguldak'tan minibüs kiralamışlar yağma için. Televizyon gösterdi katınlı erkekli gençli büyüklü bir grup sandnigger "ahelov ohaleley" nidaları eşliğinde suda yüzen eşyaları topluyorlardı. Gerizekalılar suda yüzen saç kurutma makinesini bile almışlar. 70 kişi gözaltına alınmış 65'i salınmış. Hele bir tane nigger vardı öyle alçak öyle it biri ki muhabire "sahibin versin seni bile alırım" falan dedi. O mikrofona aşağılıkça konuştukça ben çileden çıktım, biri gelip şakağına dayayıp pat diye vursun istedim adamı ama salmışlar. Bazı insanların yaşamaya hakkı yok, bunun gibi adamlar iyilik yapmayacaklar hiçbir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bizim millet cidden hakediyor arkadaş bu olanları. adam yağma yapıyor gazeteciyle konuşurken böyle bir yavşaklık içinde güle oynaya anlatıyor. adam gitmiş dere yatağının dibine gecekondu dikmiş nerde bu devlet diye ağlıyor. baltaya sap olamayacak istanbul valisi çıkmış toplu taşıma araçları kullanın gibi fantastik bir söylemde bulunuyor. belediye başkanı topbaş ise spreyleri az kullanın bakın küresel ısınmanın sonucu diye palavralar sıkıyor. sonra bu adamları teker teker başa getiriyoruz yıllarca. inatla önlem alınamazdı, olanlar engellenemezdi diye yalanlar atıyorlar. ikitelli tır garajının orası dere kenarı. orası yapısı itibariyle doğal gölet. o dere taşarsa oraya suyun dolacağı gün gibi aşikar. Bunu hesaplayamayan şehir planlamacısının kafasına sıçayım afedersin. Basın ekspres yolu zaten dere yatağının kendisi. sen ne diye oraya kara yolu koyarsın yanına yerleşim birimi yaptırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 rahatsiz said: bu felaket bana gösterdi ki paticikteki hükümet savunucularını solda sıfır bırakacak adamlar mevcut. değerlerini bilmiyormuşum o arkadaşların. http://tiny.cc/lnfmB gerizekanın önde gideni insanlar da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 su an topbas canli yayinda aciklamalar yapiyor. akil vicdan sahibi insan su konusmayi yapmaz, yapani da ciddiye almaz. resmen, hicbir sucumuz yok 20 yil onceki belediyenin sucu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Yahu konuşturacaklar. Bir bok yedikleri yok birde çıkmış demeç veriyorlar. 14-15 yıldır o koltuktasın, senin yaptığından fazlasını köyde bizim muhtar yaptı. Gelmiş 15 yıl önce onlar şöyle, 15 yıl önce onlar böyleydi. 8 yaşındaki çocuğa öğretmeni neden ödevini yapmadın demişte o da cevap veriyor gibi bir durum bu. Yazıklar olsun bu ülkeyi yönetenlere, buna göz yuman öküzleşmeye başlamış halka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar