Lexius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kızların resmini açtım mavi ekran verdi makine.. lol
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 www.icinde-kiz-kalmayan-evden-canli-yayin.com
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Hardter said: içlerinden biri arkaşım yazık olmuş omg u so kool
Uke Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 haberlerde izledigimde içlerinden birisinin acıklamasına göre aralarından bazıları sıkılıp dısarı cıkmak istemiş ve 50k tl vermemek icin de polis cagırmıslar, camura yatmak için.. hiçbir kötü muamele de görmemişler yani canları sıkılmasa kandırıldıklarının farkına bile varmıcaklar :P
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Arma said: @Bone Senin bahsettiğin kandırılma ile bu aynı kulvarda değil bone. Bu bildiğin salaklık. ünlü olma hevesine salaklık diyorsan, o ayrı mesele. ama "kek, nasıl da yedi" hesabından dolayı diyorsan o olmaz. ha salak'a örnek ver dersen şöyle diyorum ben: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1191427467838&ref=nf
fenris Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ya 16 yaşında kız salaklık yapabilir de, ailesini aklım almıyo...
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bone said: kandırılmak insanı salak yapıyorsa, siz de salaksınız. her gün kandırılarak yaşıyorsunuz. bunlar da birileri tarafından kandırılmış. kötü bir duruma düşmüş olabilirler belki ama bu onları salak yapmaz. "Her gün kandırılarak yaşamak" konsept olarak zaten tutarsız o ayrı da, kandırılmak var kandırılmak var, tutup da böyle bir şeye kanmak, hiç araştırmadan etmeden balıklama atlamak salaklıktır, doğru söylenmiş. Tartışılacak yanı yok ki bunun.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bu kadar saçma birşeye düşmek bayağı komik olmuş. İnsan kim ne ilanı veriyor, kaynağı ne kontrol eder. Yayın tarihini, çekenlerin kim olduğunu bilmeden nasıl atlarsın yahu? Adamların adını alıp kanalda necidir, ne seviyededir bir araştırırsın en azından.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Estel_Anorien said: aynı başlığı açacaktım. resmen memlekette insanların hayalleri ile oynamaya bile başlamış millet. saflık da diz boyu. yazmis oldugun son 2 cumleye katilmamak elde degil..
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 if (eğer) horizon said: alıkoyma vs. gibi bir durum yoksa dedim yahu tekrarlatmayın :)
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ahaha sabah sabah seda bayan gibi programlarda tartışmalar başlamış. hadi hayırlısı.
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 allahım kopuyorum şuan atvde canlı yayından izliyorum yapacak birşey olmamasından :D kızın teki victoria's secret'e çıkamazsam hayatım biter falan diyormuş tipsiz haliyle kopuyorum haha çıkan 7 (galiba 7?) kız da birbirinden saf, aralarında bir de sübyan varmış haha
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 televizyonun önünden geçerken gördüm sadece. eğlenceli olabilir. gidip izlesem mi?
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 haberleri mithr'den bekliyoruz. sex varmıymış?
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 @Horizon: Ek yaptım senin dediğine ben zaten hacı. Hakimin yorumuna ve savunma avukatının hukuk skillzlerine bakar eheh. Var da dersin yok ta dersin, tam ceza hukuku dersinde pratik diye kitlemelik. Bizim asistanı biraz tanıdıysam bunu süsleyip kitler zaten pratik dersinde falan =) 3-5 adam öldürme ırza geçme falan ekleyerek tabi, çok kuru kalıyor böyle.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 alıkoyma falan yok gibi lan sanki sitede falanda ailen olarak destekliyoruz vs tarzı msglar var kızların ailesinden. tabi gerçekse.
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Yaw resimlere bakmadınız mı? bu kızlar büyük ihtimalle ünlü olmak istiyor öle veya böle olacaklar.Bide yarışma fikri iyiymiş gerçekten para döner bu işte ama tv de yayınlanmasına rtük izin vermiyorken internetten yayınlanmasına kimse bişe demiyosa o da ilginçmiş.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 kızlar baya iyiymiş lan. vücutlar süt yani, boyle bir norveç-slovakya havası var
Öne çıkan mesajlar