Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olamaz Böyle Birşey!!!..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi sen kediye arkadan destek saglıan aygıtı gordun mu ? satılır mı bole bişi abi imkanı yok gibime gelio da gordusen ayrı belki daha deişik tarzıdır[hline]Icq UIN = 788808
Talren The Assasin
Xaenin the retired d-r-a-c-o-n-i-a-c
Mesaj tarihi:
O ne ya?Böle bişi olamaz[hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
bu ne yaaa....su an yarılmış durumdayım....yuh ya bi de aile fotorafı çekmişler yanında...[hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:

HOOOBBBAAAAAAA Ne zamandır böyle bişey arıyordum hemen sipariş vericeğim kedilerin hepsine takacam bundan yaşarlarsa YIHAHAHAHAH Kedilerden nefret ediyorum OHH kim buldu bunu kardeşim Elinden öpmek lazım batıracam matkap gibi şeyi kıcına ZAUHZUHAHZUHA YIHAHAHA yaşasın kötülük ölsün kediler!!!! hahahah!

*!sıyırır*[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
Delimisiniz ya böle bişi olurmu hiç.
Öncedende gördüm bunu, sapığın teki dalga geçmiş kısacası yani.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 02 January 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kedinin mackatt ta hafif bir sorun olur sanırım bu monte edilince bence bu biraz zor bişey.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Mesaj tarihi:
kedilere ölüüm :-)[hline]KinGpiN the striked sazan
BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Mesaj tarihi:
absolut ben inanıyorum bunu yapsa yapsa akıllı biri yapar Aynşıtayn gibi (amann beee yazılışınımı istiyonuz! einstein)
doğa üstü :P güce sahip insanlar yapabilir cok iyi yapmış bunu yapan Kedilerin götüne matkapı full sokacan heheheh[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
  • Yeni Oluştur...