Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ya Sam, millet gayet halinden memnun. Neden hala gelip kolay gelsin size grindinizde vs diye diretiyorsun ki? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Moonsugar said: -JRPG = lol -grafikler mukemmel sole bole dendi alaksi yok. -karakter animasyonlari irenc otesi, sanki hizlandirilmis 3 sinif japon karete filmleri gibi. -karakterlerin saldirirken cikardigi yep yep yep yep yep gibi salak sulak sesler insani delirtiyo. -etraf gold spammer dolu oyuna girdiginizde ilk yaptiginiz sey bunlari ignorelamak oluyo. her oyuna girdiginizdede bunu yapmak asiri bayici bi durum. -bot cenneti heryerde bot var. kayniyo ben hayatimda bu kadar bot+spam gormedim. yapcaniz en iyi sey gidip butun chat pencerelerini kapatmak oluyo. -muziklere dicek bisi bulamiyorum zati -moba daliosun eleman gelio kim daha fazla dmg vurduysa xp de loot uda alio asddsgfdf. -inanilmaz derecede sisrilmis bi oyun, 2 ay belki dayanir sonra gecmis ola. oyunun tek guzel yani login ekrani ve menuleri. - Oynanış hakkında sadece 1 tane madde gördüm, ne kadar bilgili olduğun oradan belli. Ayrıca grafikler baya iyi evet, ekran kartın kötüyse bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mob tagleme konusundan ben de şikayetçiyim. Templarım, boss var bi tane, dalıyorum, vuruyorum vuruyorum vuruyorum, arkadan bi tane zibidi çıkıo "hauananahıhınnhede" diye bağırıp 2 büyü atıo, çat credit ve loot ona gidiyor. Saçma olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonsugar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Gayet bilgiliyim oynanis hakkinda. Asus GTX 285 Top kullaniyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 O zaman oynanış hakkında bir problemin yok yazdıklarından anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 war patladı. yok yok dur o değil. aoc patladı. ammaan o da değil yaff. ayiyon patladı. hah oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Wrath of lich King Cıkmıs top lvl 80 oyun 80 olduktan sonra baslıyo durumunda ve burda birsuru insan daha lvl 40 bile olmamıs oyun hakkında yorum yapıyoruz :) baslamaya ve 1 sans vermeye degermi deger bence, thats all ... Grind Grind diye baslayan insanlar wowda alısmıs lvlinde mobu 3 sn de oldurmeye 10 mob oldur dedigi questi 1 dk da yapmaya daldıgı mobu 30 sn de kesince grind grind demeye baslıyor ... oyunda gold spammer cok cok az, wow la kıyaslarsan yok bile diyebilirsin, wow daki gibi 10 gunluk triallar olmadıgı icin adamlar mantar gibi heryerden cıkamıyor lvl 5 altı whisper atamıyor, blockluyosun gunde 2-3 adamı sonrası son derece temiz, ben halimden memnunum wow da raid lead ediyorum lvl 80 olmus ust bas epic dolu adama nerde hangi skilli kullanması gerektigini falan soyluyorum, cok hızlı lvllamıs bazı skilleri kullanmaya hic ihtiyac duymamıs vsvs, burda agır agır gelsin, her skill i kullansın karakterini tanısın bari ... Tekrarlıyorum AoC dan fersah fersah otede, Wow kadar iyi degil ama kesinlikle denemeye deger ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 AoC un WAR un hatasi bitmemis oyunu piyasaya surmeleriydi, WAR hala fail durumda AoC az toparlamsi olsada optimzasyonu zayif grafik motoru ve kotu sohreti sagolsun bu noktadan sorna gg Aion oyle degil, gayet tok bitmis bir mmo var batidan cok benim gibi dogu tarzindan hoslaniyorsaniz bulunmaz bir inci zaten ama western shitto sevenler begenemiyebilir anlarim http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/misc-images-xxi/megaman.jpg soyle sacmaliklar yapsalardi bati release i icin cogu americatard in hosuna giderdi wow TBC bloot elf male kas sisirmece skandali gibin http://img301.imageshack.us/img301/1783/oldnew011nq7.jpg "dont pollute my gaeeem with western shitto" demis sair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Arakdaşın dediği gibi. bende wow da her tarafı end game itemle dolu. Raid memberim. Fakat bu oyunu baya sevdim ve wow acount iptal ettim. Animasyonları sevdim. müzikler iyi. questler. Armorlar farklı. kendi vendorun var. güzel yani. Tamamiyle hoşlanmak veya hoşlanmamk. zevk meselesi. Populasyon age of conandan fazla olur. wow la kıyaslanmasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ulegn! 24-25 arasi 2.350.00 xp normal questlerden gelen 350 000 xp gerisi grind veya gathering. e gatherinde bir nevi grind zaten git topla vs. craftinge para dayanmiyor zati :D instance ve dungeona girdim allahtan da biraz xp artti. ama oda grup grinding :D ahihihihihi.. arhm... grindion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 aga birak bu mmo isini git call of duty oyna dicemde ondada frag grindliyorsun level almak icin kesmez oda seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sen bana cevap vermek ve asagilamak zorundamisin ? eline gecen nedir anlamadim ki? oyun guzelmi diye sorulmus bende bana dokunan yanini soyluyorum ama sen her an firliyorsun oradan. anlamadim derdin nedir herkes seninle ayni fikirdemi olmak zorunda ? oyunu begendim 50 de olacagim ama bu sikintiyi millet bilsin. belkide grindden nefret eden birisi cikar yaziyi gorur triali bekler ne bilim. ne acaip bir durumsun viktor :) attigim anda postu direk karsima git baska oyun oyna, wow oyna, sunu oyna, sen mmo oynama, levelleme diyerek cikiyorsun. lutfen lutfen baska seylerle gel artik, kendini grindliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Abi oyun açılalı 15 gün oldu level 49 adam var , amma mızmızlandınız yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kaede said: Nesi aynı kanuni leveling farklı skill stat talent vs herşey farklı crafting farklı gathering farklı parti sistemi farklı class dağılımı farklı hybrid class yok gibi birşey mount mantığı farklı campaign quest karşılığı yok guild sistemi farklı pvp fazla yapmadım yorum yapamıycam ama aion pvp si mass vs mass şeklinde yani wow dan alakasız instanced pve release de gayet sınırlı wow daki gibi 3 quest al doğru instanceına git 2 level al yok çok merak ediyorum nesini benzettin. Şurda aklıma gelen birkaç bişeyi yazdım iyi yada kötü değil sadece farklı olan bunu yeni gormusum kaede. cevap vereyim ben genel fantasy mmolara benzer dedim, ornekleyelim istersen. tas akgit makas / healer tank dps bunun uzerine kurulu oyun zaten %50 si bence benzer oluyor. statslar ve skiller cok benzer wowda yoksa eq da onda yoksa aoc de onda yoksa warhammerda yoksa baskasinda bilinen seyler. trade skiller klasik zaten. malzeme toparlama desen oda bilinen ve yapilmis bir sey. degisik olan ucma var ve bence super cok keyif aliyorum. campaign questler eq serilerinde vanguard da vb var zaten isimleri epic quest vs seklinde gecer. guild sistemi ve guildlerin level atlamasi puan toparlamasi falan eq2 den basliyor. kisaca demek istedigim fantasy tabanli bir oyun aion herseyin en iyisini toparlamis biraz suslemis ve vermis zaten adamlarda 10. jenarasyonuz demiyorlar. wowun eq ya yaptigini simdi onlar wow a ve digerlerine yapiyor ve bence de oldukca basarili. grind haric :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paranla rezil olmak isteyenler için harika bir oyun buna verdiğim paraya yanarım başkada birşeye yanmam hergün beklenen 2-3 varan sıra sorunu bu yetmiyormuş gibi bir mob 6 kişinin dalması herkesin herkese ks yapıp durması zaten bu kadar yoğunlukta başkada birşey beklenmezdi herşeyin paraya göre dönmesi hadi bu iyi güzelde ilerde skillere istenen paralar 500k ilerde 1m görecek eebe kardeşim zaten para zor kasılıyor bunu nasıl başaracağız her ölüşte hele lvl 40 yakınsa kaybedilen exp geri almak için 50-60k para istemesi oyundaki pvp saçmalığı herşey sayıya dönmüş ve ranger, soc. veya cleric pvp çok aşırı üstün olması soararım size glad. veya temp kasanlara soc. karakterlerle pvp yaptınızmı ben herife vuramıyorum bile bu kadarda uçurum olmamalı şayet bu oyuan yeni başlıyacaksanız aman ha bir daha düşünün derim şimdi bazı arkadaşlar oyunu beğenmiş olabailir çünkü hızlı lvl alıpta şuan 40 lvl görenler için bu oyun süper zaten o lvl çok aşırı bir sayıda oyuncu yok ve 40 lvl haritalardada mob. bulmak pek sorun yaşatmıyor ama düşük lvl kastığı yerlere bir bakın derim acıyorum onlara 20-30 mob için uğraşan 100 üstü kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bu sikintin her yeni cikan populer mmonun ortak sorunudur. aiona bu yuzden kotu demek pek olmamis. ha ben templar olarak bir quest mobunu 10 dakka bekledikten sonra daldim ardindan bir sorc bencen daha cok damage verdigi icin mobdan loot edip questi bitirdi maalesef bu cok delirtici bir durum. tekrar bekledim sonra yaptim. tabii bu oyundan degil oyuncu kitlesinden dogan bir sorun. pis sorc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 grup kasmak en güzeli.hadi gelip çalsınlar.hoş yarı xp gelcek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Aion yapısal olarak iyi güzel oyanış grafik güzel ama bu güzellikleri bize yaşatamıyor ben 20:00 bu oyuna girmeye çalışırken karşma 2000 kişi var diye bir yazı ve üstündede 2 saat küsür bir bekleme süresi gördüğümde bu oyun dünyanın en baba oyunu olsun oynamam abi. Soc. konusunda sanada katılıyorum hepsi ks kişilkle değil abi herifin class. baba kılas mob. yanına gelemden alıyor daha ne olsun biz glad. veya temp ise 1 mob kes 2 dk. hep dıoldur diğerine dal sonra q. mob. gelsin soc. veya mage sınıfı elinden alsın. Pvp hiç girmiyorum biz tank sınıfları pvp bir cacık olamayız bizim görev önden gidip ölmek arkadaki mage sınıfı nasıl olsa alır diyoruz abyss ben mesela kasarken hep yanıma soc. bir dostumu alırdım çünkü herifte herşey var bir elyo gördük mü 2 tane vururu işini bitiridi ben ise 2 saat uğraşırdım karşımdakini alayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 e amaç o zaten, hem ölmeyip en deli dps yapmamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 channel diye bir olay var, server yeni aicldiginda kastim gayet kalabalikti wow gibi mob kapmaca oynamadim kimseyle kanuni grind grind demene kiziyorum burda 3 arkadasimi baslaticaktim senin grind sikayetlerinden baslatamiyorum, adamlara vanilladaki gibi oldugunu anlatamiyorum gozlerini oyle bir korkuttunki burda tesekkur ederim oyun boktan hep grind var pvp de balance yok, afk iken sorc kesmis beni NERF, adam gankleme var olunce para gidiyor item kasmacadan ibaret boktan rezil rusva bir oyun, oldumu? grind begenmiyen biraksin oynamasin baslamasin, level kasmak hosuna gitmiyen bir quest turunda 1 level almak istiyenler filanda gelmesin alin super elestiri milletin bruda veya yabanci forumalrda whineladigi seylerin hepsi MMO nun tabiatinda olan seyler, bu akdar mmo dan biktiysaniz oynamayin direk. zamaninda wow da agliyanlarada soylerdim bunu simdide soyluyorum kimse kimsenin akfasina silah dayayip zorla oynatmiyor, solo oyniycaksaniz bundan daha guzel hikayesi ve oynanisi olan yiginla oyun var epic kasmak zor diye aglarsiniz epic kasmak kolaylastirili bu defa herkeste epic var diye aglarsiniz pvp zor balans yok diye aglarsiniz butun classlar birbirinin ayni olur sonra bu nasil pvp bayiyor diye agalrsiniz grind zor para kazanamiyoruz binek alamiyoruz diye aglarsiniz grind kolaylatirilir bu kerede AH de itemlar neden bu kadar pahalli diye aglarsiniz mmo solo oynanan bir oyun degil kisaca, topluluk ustune kurulu kendi ekonomisi kendi kurallari olan bir dunyasi var, size hos gelen birsey sizden baska 1000 kisi icin cok sinri bozucu olabiliryor bazi durumlarda ayni zamanda mmo da cok oyniyan adamla az oyniyanin esit olmasi diye birsey olamaz, nice mmo bu yuzden heba oldu insanlar aylarca emek verdigi bir seyi baska birisinin 2 saat icinde almasindan hoslanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kanuni said: 24-25 arasi 2.350.00 xp normal questlerden gelen 350 000 xp Burda bir hata var gibi Kanuni, sanırım sadece bu levellarda verilen questleri sayıyorsun? Sonuçta 24-25 arası bitirebilen bir campaign quest varsa, tek başına serinin 250k civarı vereceğini düşünüyorum. Nereden edindin bu bilgiyi? AION Armory falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 her mmoda tank sinifi ayni maalesef. ha talentlerle degisirsin vs ama burada sinirlar daha bir kati cizilmis durumda. tanksan dpsin az ve dayanikliligin en ust noktada. gruplarda superiz bence cok keyifli tank olmak. grup olalim dalalim diyorsunda level 24 olarak 23 mob bekliyorum onada grup biraz sacma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ulan bi mesaj okuyorum, oynayayım diyorum bi mesaj okuyorum oynanmaz diyorum. ne biçim insansınız lan euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Gangren said: Kanuni said: 24-25 arasi 2.350.00 xp normal questlerden gelen 350 000 xp Burda bir hata var gibi Kanuni, sanırım sadece bu levellarda verilen questleri sayıyorsun? Sonuçta 24-25 arası bitirebilen bir campaign quest varsa, tek başına serinin 250k civarı vereceğini düşünüyorum. Nereden edindin bu bilgiyi? AION Armory falan mı? evet onlari yaptim zaten 23 de ama su an en yakin campaign 30 gosteriyor ve alamiyorum sadece 213k lik bir questim var 23 de alipda yapamadigim. onda da grupla gittim ama cikmam gerekti. destroying the curse adli quest. geri kalan tum campaingler tamam. yani grupla gidersen daha cabuk bitirip eger grup bulamazsan tek takiliyorsun ve kasiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kanuni said: grup olalim dalalim diyorsunda level 24 olarak 23 mob bekliyorum onada grup biraz sacma.. 23 24 questlerinin olduğu morheiminin altındaki yerde bi quest 30 diğer quest 25 mob kestiriyor.tek başına kesmek var bunları.yanında bi adamla kesmek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar