Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Antalya'da savcılığa başvuran 44 yaşındaki İrfan A., boşanma davası açtığı eşi 30 yaşındaki M.A.’nın, ilk eşinden olan oğlu 23 yaşındaki M.E.A.’yı ayarttığını ve 9 yıldır aşk yaşadıklarını iddia ederek, ‘küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar’ suçundan yargılanmasını istedi. İrfan A., 1984 yılında evlendiği E.A.'dan M. ve M.E. adında iki çocuk sahibi oldu. Anlaşamayan çift, 1995 yılında boşandı. Çocuklardan M.'nin velayeti annesine, M.E.'ninki ise babası İrfan A.’ya verildi. Çift ayrıldıktan sonra baba-oğul aynı evi paylaşmaya başladı. Havalimanında çalışan İrfan A., oğlu 14 yaşındayken 2000 yılında ailesinin önerisiyle ikinci kez evlendi. M.A.’dan B. adını verdiği bir oğlu daha olan İrfan A.’ın mutluluğu, iki yıl önce bozuldu. Oğlunun kirli iç çamaşırını yatak odasında bulan İrfan A. ile eşi M.A. arasında sorunlar başladı. Eşi ile oğlunun arasındaki ilişkinin üvey anne ile oğul arasındaki ilişki gibi olmadığını fark ettiğini söyleyen İrfan A., bir yıl önce de boşanma davası açtığını belirtti. Mahkemenin belirlediği 1500 TL tedbir nafakasını alan eşiyle oğlunun kiraladıkları dairede birlikte yaşadıklarını belirten İrfan A., savcılığa yaptığı suç duyurusunda M.A.'la evlendikleri sırada oğlunun 14 yaşında olduğunu ve ilişkinin o tarihlerde başladığını ileri sürerek, eşinin ‘küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar’ suçundan yargılanmasını istedi. “Çok utandım ve günlerce kimseyle paylaşamadığım için psikolojim bozuldu. Kimsenin yüzüne bakamaz hale geldim” diyen İrfan A., “Eşime ve çocuklarıma iyi bir gelecek sağlayabilmek için sabah akşam çalışıyordum. Bazen nöbette kalıyor ve eve gidemiyordum. Meğer eşimle oğlum aynı yatakta yatıyorlarmış. Bugün 9 yaşında olan oğlum B.’nin bile benden mi olduğundan şüphe etmeye başladım” dedi. İrfan A., “Bunu aklım almadı. Oğlumun ve eşimin böyle bir şeyi yapabilmesine şaştım kaldım. Onunla konuştuğumda her şeyi inkar ediyor. Ancak arkadaşlarıma, nasıl birlikte olduklarına kadar herşeyi anlatıyor. Ortak arkadaşlarımızla beraber pikniğe gidiyorlar, aynı evde yaşıyorlar ve benim maşımdan bağlanan tedbir nafakası olan 1500 lirayla geçiniyorlar” diye konuştu. M.E.A., babasının iddialarıyla ilgili, “Yok öyle birşey” demekle yetindi. M.A. ise iddialarla ilgili konuşmak istemedi ( MSNden alıntı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Cocuk "yok oyle bisey" demis. Dagilin beyler, olay kapanmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ensest e giriyor mu şimdi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ensest elbette değil ama sapkınlık. Suç olmalı. Küçük yaştaki çocuğa taciz suçu sadece erkek sapkınlara uygulanmamalı. Eğer sadece zina bilmemne açılırsa ayıp ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 çok fazla hentai izlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 iyi de yokmus oyle bisi. cocuk cok guzel cevap vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Orjinal bir yapım oldukça başarılı buldum. Yaratıcılık var konusu var iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bi de adamin parasiyla adamin yatağinda yok artık Lebron James adam insan içine cıkamıyorum demiş bi de vah vah bu herif hiç düşünmemişmi ben bu karidan ayrildim yeni kari aldım bu yüzden oğlum bana kızmış benden intikam almak ister diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 NoTwisT said: Cocuk "yok oyle bisey" demis. Dagilin beyler, olay kapanmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 MSN'den alıntı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 http://tr.msn.com/ Pffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ohh daireyi al parayı al karıyı da al. yaşa. hayat ne güzel. baba feci döde gelmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 anneye haram gözle bakılırmı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Anaya babaya kalkan el TAŞ olur. Fazlasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 warimathras said: bi de adamin parasiyla adamin yatağinda yok artık Lebron James adam insan içine cıkamıyorum demiş bi de vah vah bu herif hiç düşünmemişmi ben bu karidan ayrildim yeni kari aldım bu yüzden oğlum bana kızmış benden intikam almak ister diye? 23 yaşındaki bi gencin "İNTİKAM ALAYIM" gibi bi düşünceyle böyle bişey yaptığını düşünüyor musun gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 gerçekse çok hayvanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Kinkaudonau said: Oğlunun kirli iç çamaşırını yatak odasında bulan İrfan A. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 http://www.komikalem.com/karikatur/leman_kapaklari/batinin_ahlaksizligi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 4chana koysan halk kahramanı ilan edilir oğlan lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Boci said: Kinkaudonau said: Oğlunun kirli iç çamaşırını yatak odasında bulan İrfan A. kakasını kaçırmıştır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ulan insan babasının girdiği karıya girer mi be ben aynı bardaktan su içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bu adam şimdi annesini yapmış oldu hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 haber tam kaedalik ya loli deil ama hentai direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dartanian said: Bu adam şimdi annesini yapmış oldu hmm.. Tolga, üvey annesini yapmış oluyo yavrum :D anladnmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 deli erotik film çıkar bu konudan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar