Dolis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Suadiye - caddedekide açık sanırım geçen sushi co ya giderken gördüm :D Bu arada tatlı olarak sushicodan Kızarmış Dondurma ve ballı cevizi tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Prosciutto said: sg-1 said: ankarada arada sırada alırdık bunlardan da izmire döndüğümden beri hiç yemedim. İzmir'de var mı bildiğiniz yer? Kordonda vardı hala açık mı bilmiyorum. açık, duruyor. genelde 3 çeşit falan donut oluyor içinde; ama olsun. ben kahvesine gidiyorum, işin donut kısmında değilim. kahvesi efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 boğaziçinde var tadı çok kötü lan donutlarının. kahvesi de normal filtre kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 abi mc'in tarcınlısı super ya. bi ara 10ar 10ar alıp koyuyodum dolaba. simdi gecti tabi artık, homer gibi gobek oldu daha genc yasımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 türkiyedekiler çok kötü amerikada bi seferde 7-8 tane yerdim burda 2 tane yiyince komaya giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bi seferde 7-8 de iyiymiş. epey kiloluydun değil mi sen dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 7-8 çok fazla cidden onlar çok ağır bence,fazla tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 beni bir tanesi kesiyor, 7-8 ne yahu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 adam hayvan çıktı fd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bi seferde 7-8 normal insanın yapabilecegi bi is degil ya. max 2 tane yiyebiliyorum ust uste. abartırsam 3 belki 4 olur ama daha fazlası imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 munchkin mi yiyosun birader, 7-8 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 oha 7-8 tane yiyormuş sen insan mısın be taşlayın şunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 maslak opet'te var, eve dönerken arada alırım okul zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Amerikan konsoloslugunun yanında vardı bir tane, hala duruyor mu bilemeyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ahah topic 7-8 manya olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben mcdonalstaki çikolatalı donut sıcak çikolatayla güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 7-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 okan üniversitesi akfırat kampüsünde kantinde var. ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kingpin said: adam hayvan çıktı fd. efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 birader, normal piyasası neyse 2 katı fiyatına evine kargolatırım. kargo ücretide senden. kabul mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 anlamadim 7-8 tane donut degil mi topu topu? Ben slim bi adamimdir, ama 6 tane yerim kahvaltida alirsam. belki ayni donuttan bahsetmiyoruzdur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Donut yapmak kadar kolay birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 goldbären said: hadi ya neresinde? taksimden ana caddeden geldiğimi varsay, tarif edebilir misin? Harbiye'de Ramada Otel'in yanında. Osmanbey metro çıkışına yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kingpin said: bi seferde 7-8 de iyiymiş. epey kiloluydun değil mi sen dfds. kilolu ise 7-8 fazla degil ki. ben zayıfım ve 6 tane yiyorum yani. azcık yiyim de bitmesin dedigimde 2-3 tane yiyorum sdfs. yenir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 YEDİSEKİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar