Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunkin donuts veya muadili.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu beyler bayanlar, bildiğim kadarıyla türkiye distribütorü battı gitti, şubeler de kapandı. varsa dunkin veya dengi niteliklerde donut yapan firma biliyor musunuz istanbulda?

(hiç donut yemeden sırf menüde gördünüz diye "mcdonalds'ta var" demeyin, tatsız onlarınki 8-) )

özür editi: iki ay önce tıpatıp aynı topik açılmış, sonuç çıkmamış. öcne açıp sonra aradım :)

herkes çok yakın zamanda gördüğü açık olduğu bilinen şubeleri yazsın bi zahmet. yemem lazım, bulamazsam ben alacam distribütörlüğünü o derece.

avrupa yakasında carousel kapandı, istiklaldeki 3 sene önce kapandı, en son merter shell benzincideki kapandı, bildiğim kadarıyla kalmadı hiç. bi rivayete göre boğaziçi kampüsünde vardı ama o ne alemde bilmiyorum. bir de profilo AVM'de varmış zamanında ama onun da durumunu bilmiyorum.

raporlarınızı yarın sabah masamda görmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
böyle bilinmedik, kafe işi falan ama güzel yer de tavsiye edebilirsiniz, illa dunkin demiyorum. en son çare kendim yapmayı deneyeceğim.

edid: baggio abi kendim için mi arıyorum sence bi düşün :)
Mesaj tarihi:
kozyatağı karfurda var,daha geçen hafta yidim.
hatta kampanya vardı 6tane alana 2 tane bedava mı ne öyle bişi sdklf

bide capitolde en alt katta,pizza hut'ın yanında var.
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

Profiloda ki duruyo afiyet olsun.

bizzat yerinde incelemeler yaptım duruyormuş. teşekkürler yardımlarınız için hepinize. bana en yakın mecidiyeköy şubesine takılırım. o da kapanınca başka bir topikte görüşmek üzere. :)
  • Yeni Oluştur...