goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yahu beyler bayanlar, bildiğim kadarıyla türkiye distribütorü battı gitti, şubeler de kapandı. varsa dunkin veya dengi niteliklerde donut yapan firma biliyor musunuz istanbulda? (hiç donut yemeden sırf menüde gördünüz diye "mcdonalds'ta var" demeyin, tatsız onlarınki 8-) ) özür editi: iki ay önce tıpatıp aynı topik açılmış, sonuç çıkmamış. öcne açıp sonra aradım :) herkes çok yakın zamanda gördüğü açık olduğu bilinen şubeleri yazsın bi zahmet. yemem lazım, bulamazsam ben alacam distribütörlüğünü o derece. avrupa yakasında carousel kapandı, istiklaldeki 3 sene önce kapandı, en son merter shell benzincideki kapandı, bildiğim kadarıyla kalmadı hiç. bi rivayete göre boğaziçi kampüsünde vardı ama o ne alemde bilmiyorum. bir de profilo AVM'de varmış zamanında ama onun da durumunu bilmiyorum. raporlarınızı yarın sabah masamda görmek istiyorum.
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dunkin kozyatagi carrefourda var şu an. 1. kapıdan girdiğinde solda hemen
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 böyle bilinmedik, kafe işi falan ama güzel yer de tavsiye edebilirsiniz, illa dunkin demiyorum. en son çare kendim yapmayı deneyeceğim. edid: baggio abi kendim için mi arıyorum sence bi düşün :)
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dunkin altunizade capitol'de de var halen.
CapN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Etilerden Hisar üstüne giderken sağdada vardı yanlış hatırlamıyorsam
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ohyeah said: dunkin kozyatagi carrefourda var şu an. 1. kapıdan girdiğinde solda hemen eet burda var.
uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 evet yahu dunkin donuts ve schlotskys'i aynı firma getiriyor. ikisi de hala capitol'de var?
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Profiloda ki duruyo afiyet olsun.
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Boğaziçi Üniversitesi'nde de olması lazım.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hadi ya duruyo mu? O YE MAN
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kozyatağı karfurda var,daha geçen hafta yidim. hatta kampanya vardı 6tane alana 2 tane bedava mı ne öyle bişi sdklf bide capitolde en alt katta,pizza hut'ın yanında var.
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ankarada arada sırada alırdık bunlardan da izmire döndüğümden beri hiç yemedim. İzmir'de var mı bildiğiniz yer?
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ankara çayyolu arcadium da hala açık :)
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 evet, arcadiumdan alıyordum ben de ankaradayken. amerikan emperyalizminin ve obezitesinin bir başka lezzeti.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 SodomVsGomore said: Profiloda ki duruyo afiyet olsun. bizzat yerinde incelemeler yaptım duruyormuş. teşekkürler yardımlarınız için hepinize. bana en yakın mecidiyeköy şubesine takılırım. o da kapanınca başka bir topikte görüşmek üzere. :)
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hadi ya neresinde? taksimden ana caddeden geldiğimi varsay, tarif edebilir misin?
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sg-1 said: ankarada arada sırada alırdık bunlardan da izmire döndüğümden beri hiç yemedim. İzmir'de var mı bildiğiniz yer? Kordonda vardı hala açık mı bilmiyorum.
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 böle amerikan filmlerinde görüp özendin dimi arada banada oluyo ya bende hiç yemedim
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 aynen abi neyse tarifi varmıs anneme yaptırırım (:D
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hisarustunde goz hastanesinin caprazında var, bjk çilekli tesisleri shellde de var
Öne çıkan mesajlar