Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon olmadan Şampiyonluk Turu

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Bu arada yazı editlenmiş, kusra bakmayın ama bu yazının editlenmesi terbiyesizliktir açık ve net söyleyeyim. Koskoca yazının 2 cümlesi yüzünden tamamını çöpe atmak kepazelikten başka bir şey değil, insanlar illa o yüzden beğenecek diye bir şey de yok. Yazıyı aynen geri koyuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo FB aleyhine olması şart değildi, GS için aynısı olsa yine yazardım ben, bu tür enteresan olayları okumak hoşuma gidiyor, bu yüzden arada futbol bloglarına, ne bileyim facebooktaki taraftar fan page'lerine (hepsi değil 2-3 tane düzgün rastladım kalanını geç) falan bakıyorum, sadece GS değil FB, BJK ve tarafsız olanlara da.

Daha geçenlerde, geçenlerde derken gerçi geçen sezon sanırım, mesela şu anda "tam profesyönel süper oyuncu" dediğimiz Harry Kewell'ın Leeds'ten ayrılırken attığı kazık hakkında da yazmıştım böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu gayet komik bi haberdi. şampiyonluk sözleriyle uzaktan yakından alakası yok ama fenerin öle boşuna şampiyonluk turu atması birine komik gelmiyorsa onun problemi vardır başka birşey değil

ki yazıda en ufak hakaret birşey yoktu. klasik triplerle editlemiş adam işte
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha amma büyüttünüz yahu,yazarın bağlamaya çalıştığı şeyin saçma olduğu bariz belli de,yazının içeriği GAYET de komik,okurken baya güldüm,olay sadece fener-gs olayı değil,komik olmayın...
Zaten Rewendor'da yazar harika bir tesbitte bulunmuş demiyor sanırım,koymasının nedeni burada verilen örnek,ilk defa duydum böyle birşeyi,hani birinden duysam inanmazdım,o derece yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse farketme gayretini göstermese de benzer bir mesajı 10-15 dakika sonra tekrar attım zaten, "mesaj niye gitmemiş yav" diyerek. Alıntı yerine Güncelle demişim ilk sefer atarken, sonra da işte olduğumdan durumu farketmeden kapadım browserı, bu kadar basit olayın özü.

Ne zaman kimin işime gelmeyen ama kurallara uygun mesajını sebepsiz editlemişim de buna yapayım, üstüne üstlük geri düzeltme gücü olan adama yapıyorum bir de şimdi salak gibi yani öyle mi? Vay anasını.

Paranoyak mısınız, acınız mı var nedir, hadi herkesi geçtim bari sen katılmasaydın "oha işine gelmemiş editlemiş" furyasına Rew. Dışarıdan bakan da modlar içinde takım/karar çatışması falan var, hiç objektif değiller, hep kavga ediyorlar sanacak.

Neyse bari dost düşman görmüş olduk, güzel de bir ironi oldu. "Şampiyon olmadan tur atanlar" topiğinde ufak bir "açıklama görmeden nefretini kusan lapinler" olayı yaşadık. Bakalım kaç tanesi özür dileyecek, kaç tanesi susup oturacak, kaç tanesi zeytinyağı olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...