Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdi benim böbrekler tehlikede mi

=)

Öne çıkan mesajlar

başımdan geçen olay ve sorunlar :D

biri çaldırdı beni 3 gün önce
bende tanıyamadım die mesaj attım
soora ben sana çok aşığım lütfen telimi aç die
bende sapık mısın lan sen die msj attım
sora işte ne kaçırdığını bilmiyorsun bye die mesaj geldi
bende hiç mesaj atmadım
sora akşam bi çaldırayım dedim
aradı ben şuan müsait değilim cnm sora ararım ben seni dedi böle kaşar bi kız sesi
bende kapattım
işte dünde mesaj geldi biliyorum sevgilini çok seviosun ve onu bırakmassın ama ben seni istiyorum ben seninle herşeye varım
;) die
bende cevap atmadım yine
soora buakşam bi özelden çaldırayım dedim
açmadı gelen cevap :ütfen beni özel numaradan arama biliyorum en kısaa zamanda benimle olmak istiyorum senle yarın alsancakta buluşucam yeri ve zamanı seni arayıp sölicem sende boş durma boş bir ev bul
bende kimsin sen ya ? die mesaj attım
cevap vermedi aradım 2 kere
saka mısın die mesaj attım
sarjım az yarın senle konuşup nerde buluşacağımı sölicem sana şimdi lütfen arama
die mesaj geldi
ben bidaha aradım
eşim anlayacak lütfen arama artık dedim die mesaj geldi
adın soyadın yeterli dedim
bunu sana asla söylemem dedi

şimdi gelelim soruna
benim böbrekler tehlikede mi ?
sevgilim mi yapıodur?
arkadaşlarım yapmıyor biliyorum
sapık mı bu ?
yarın sadece meraktan gidicem(insanın başına bişey ya meraktan yada hoppadan gelir) arkadaşımı önden salıcam bakıcak bi çevreye.nası fikir ?
nebiçim hayat bu?
acaba bana sağlam dayak yolu mu gözüküyor ?

ps:msnden arkadaşa anlattığım şekilde kopyaladım
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilinin bi arkadaşı veya sevgilini senden ayırmaya kalkan bi erkeğin tezgahladığı bişi bile olabilir. böle sazan gibi atlanmaz her şeye. akıllı olun. hoşlanan, seven, zaten ismini, cismini adam gibi söyler gelir karşına derdini anlatır medenice. göt olacaksın hiç gitme kimseyi de gönderme benden söylemesi, hakikaten hoşlanan bi kız bile olsa kesinlikle dengesiz ve güvenilmez biri olduğunu saçmalaması ile belli etmiş, gerçi senin de ona yaklaşımın epeyce yamuk ama neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

suvras said:

hakikaten hoşlanan bi kız bile olsa kesinlikle dengesiz ve güvenilmez biri olduğunu saçmalaması ile belli etmiş

bu yüzden gitme
merak edicek bişey de yok, en fazla bi süredir seni stalklayan çirkin bi kız çıkar, ihivihi diye güler suratına "nası meraklandırdım seni" der
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

suvras said:

hakikaten hoşlanan bi kız bile olsa kesinlikle dengesiz ve güvenilmez biri olduğunu saçmalaması ile belli etmiş

bu yüzden gitme
merak edicek bişey de yok, en fazla bi süredir seni stalklayan çirkin bi kız çıkar, ihivihi diye güler suratına "nası meraklandırdım seni" der

sonra ver allam ver ver allahim ver
amman sabahlar olmasin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...