=) Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 başımdan geçen olay ve sorunlar :D biri çaldırdı beni 3 gün önce bende tanıyamadım die mesaj attım soora ben sana çok aşığım lütfen telimi aç die bende sapık mısın lan sen die msj attım sora işte ne kaçırdığını bilmiyorsun bye die mesaj geldi bende hiç mesaj atmadım sora akşam bi çaldırayım dedim aradı ben şuan müsait değilim cnm sora ararım ben seni dedi böle kaşar bi kız sesi bende kapattım işte dünde mesaj geldi biliyorum sevgilini çok seviosun ve onu bırakmassın ama ben seni istiyorum ben seninle herşeye varım ;) die bende cevap atmadım yine soora buakşam bi özelden çaldırayım dedim açmadı gelen cevap :ütfen beni özel numaradan arama biliyorum en kısaa zamanda benimle olmak istiyorum senle yarın alsancakta buluşucam yeri ve zamanı seni arayıp sölicem sende boş durma boş bir ev bul bende kimsin sen ya ? die mesaj attım cevap vermedi aradım 2 kere saka mısın die mesaj attım sarjım az yarın senle konuşup nerde buluşacağımı sölicem sana şimdi lütfen arama die mesaj geldi ben bidaha aradım eşim anlayacak lütfen arama artık dedim die mesaj geldi adın soyadın yeterli dedim bunu sana asla söylemem dedi şimdi gelelim soruna benim böbrekler tehlikede mi ? sevgilim mi yapıodur? arkadaşlarım yapmıyor biliyorum sapık mı bu ? yarın sadece meraktan gidicem(insanın başına bişey ya meraktan yada hoppadan gelir) arkadaşımı önden salıcam bakıcak bi çevreye.nası fikir ? nebiçim hayat bu? acaba bana sağlam dayak yolu mu gözüküyor ? ps:msnden arkadaşa anlattığım şekilde kopyaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 saçmalama ne gidicen.çok ilginçsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bence git kıza s.ktiri çek gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Sevgilini seviyosan gidersen böbrekler değil de ilişki tehlikede bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sevgilin yapıosa ayrıl direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 manyakmısın abi ne gidicen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 tam olarak nereye geliyor kız? ben kolaçan ederim dert değil. zaten sağ böbrek bu aralar çok sorun çıkartıyo ağrı yapıyo vs. hem atın ölümü arpadan olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ayrıca sevgilin yapıyor olabilir var böyle kızlar. yani gerçekse bu kız ya 90lı ya 90lı sdf eğer sevgilinse ve gidersen zor kurtarırsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abi git ama sağlam git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 zaten 3 kişi ayarladım işte dalga geçiolarsada içeri girip onlar bakıcak yada dayak yicem muhtemelen benim eskilerden birinden ama biliorumki sevgilim değil.gidicem çünkü inanılmaz merak ediorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 gitmezsen böylesin ---> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sevgilin bi arkadaşına yaptırtıodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 kim yaz bilmedigin numarayi yaz 2222 ye gonder numaranin sahibi telefonuna gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 alsancakta görüşürüz saat ve mekanı sölicem dedi ben zaten orda kalabalık olurum da...abidik gubidik mekan sölerse yerim böle işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 BonePART said: kim yaz bilmedigin numarayi yaz 2222 ye gonder numaranin sahibi telefonuna gelsin numara vodafone ve yollayıp baktım rehberle kayıtlı değil kafamız çalışıyor :D sevgilimin yapmadığına adım gibi eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Adresi ver. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 kıza mesaj at. sevgilinin adı neyse mesela X "X, sen yapıyorsun bunu biliyorum ama gidip bulusucam ve eger arkadasını kullanıyosan bu işte onu da bi güzel ... sonra seni bebegim, gorusuruz yarın. bye" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bu şekilde olmasada başka şekilde bu olayın önlemini aldım zaten :) gerek kalmadı buna... yani eğer o yapıosa bile hiçbitürlü bana zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mekanı söyleyince burda görelim seni.Yarın alsancakta olucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sevgilinin bi arkadaşı veya sevgilini senden ayırmaya kalkan bi erkeğin tezgahladığı bişi bile olabilir. böle sazan gibi atlanmaz her şeye. akıllı olun. hoşlanan, seven, zaten ismini, cismini adam gibi söyler gelir karşına derdini anlatır medenice. göt olacaksın hiç gitme kimseyi de gönderme benden söylemesi, hakikaten hoşlanan bi kız bile olsa kesinlikle dengesiz ve güvenilmez biri olduğunu saçmalaması ile belli etmiş, gerçi senin de ona yaklaşımın epeyce yamuk ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 git. nasreddin hoca hesabi; ya tutarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 suvras said: hakikaten hoşlanan bi kız bile olsa kesinlikle dengesiz ve güvenilmez biri olduğunu saçmalaması ile belli etmiş bu yüzden gitme merak edicek bişey de yok, en fazla bi süredir seni stalklayan çirkin bi kız çıkar, ihivihi diye güler suratına "nası meraklandırdım seni" der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bella said: saçmalama ne gidicen.çok ilginçsiniz. isin ucunda neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 kamerayla git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Saeros said: suvras said: hakikaten hoşlanan bi kız bile olsa kesinlikle dengesiz ve güvenilmez biri olduğunu saçmalaması ile belli etmiş bu yüzden gitme merak edicek bişey de yok, en fazla bi süredir seni stalklayan çirkin bi kız çıkar, ihivihi diye güler suratına "nası meraklandırdım seni" der sonra ver allam ver ver allahim ver amman sabahlar olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar