Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 level 4 oldum heya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 malis var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kelebekli wand aldım olm lvl 5 item kodum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 garbıça doğru gider sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 beta key gonderebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 key e gerek yok direk kaydol oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hangi serverdasınız nickler ne geliom bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 warriorlar çok op. arenada tek tuş rating kasıyolar. nerfnerf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 oha lvl 1 deniz yıldızı öldürüodu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mortik nickim, ekleyin beni eğer görmeden eklenebiliosa ben de girdim pek oynayamadım da TÜRK OLUŞUMU kurmayı planliorum DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 cannot find player dio =( edit: level 4 üm londra ya gidemedim moblar kesti yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 http://cdn0.knowyourmeme.com/i/1582/original/picard-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yahu oyun hakkında bi bilgi versenize abi,napıyoruz oyunda? sitede baktım sadece gezmekten dolaşmaktan filan bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Blizzard ve Mytic'e bu basligin linkini gonderip altina... WHAT HAVE YOU DONE?! yazmak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 aga quest yapıon xp topluon..mining gathering fln skillerin var onlarla bşiler topluon vendora satıon veya questtir..combat var itemlarda dodge chance fln filanda var =) tek fark combatta yaratığı öldürmüosn en sonunda uyutuosn :D merchantlar flnda var var yani ne düşünüosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ahaha cok guzelmis ya. sonunda hadi sen kaybettin uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sdeceokuyangenç said: aga quest yapıon xp topluon..mining gathering fln skillerin var onlarla bşiler topluon vendora satıon veya questtir..combat var itemlarda dodge chance fln filanda var =) tek fark combatta yaratığı öldürmüosn en sonunda uyutuosn :D merchantlar flnda var var yani ne düşünüosan ahah iyiymiş,deniyelim bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 çocuk oyunu bu abi ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abi Viktor ciddi ciddi oynuyor mu bu oyunu? eğer Viktor oynuyorsa kesin oynanmalı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oyunda eu sitesinden account aldım ama giremiyorum oyuna yardım edebilecek varmı acaba arkadaşlar :p yoksa oyun kapalıda boşunamı tırmalıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sevgili Hello Kitty Online Avrupa oyuncuları, Open Beta sürecimize katıldığınız ve uluslararası camiamıza daha da kitty sevgisi ve dostluk kattığınız için tüm içtenliğimizle teşekkür etmek istiyoruz. Ne derler bilirsiniz – misafir arttıkça ortam da şenlenir! Hepinizi pek yakında Final Launch’ta (Son Lansman) görmekten de mutluluk duyacağız. Muhteşem olacak! Resmi web sitemizi, twitter ve facebook sayfamızı sık sık yoklayın, zira önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi geçeceğiz. O zamana kadar, sihirli krallığımızdan en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Hello Kitty Online Avrupa Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 iyi kız kaldırılır bu oyundan wow halt etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 amana abi naptn ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Sildiğim son mesaj gibi, ilk gereksiz, saçma, mesajda garbıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar