Lexius Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kelebekli wand aldım olm lvl 5 item kodum !
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hangi serverdasınız nickler ne geliom bende
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 warriorlar çok op. arenada tek tuş rating kasıyolar. nerfnerf.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 oha lvl 1 deniz yıldızı öldürüodu beni
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mortik nickim, ekleyin beni eğer görmeden eklenebiliosa ben de girdim pek oynayamadım da TÜRK OLUŞUMU kurmayı planliorum DAS
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 cannot find player dio =( edit: level 4 üm londra ya gidemedim moblar kesti yolda
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 http://cdn0.knowyourmeme.com/i/1582/original/picard-facepalm.jpg
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yahu oyun hakkında bi bilgi versenize abi,napıyoruz oyunda? sitede baktım sadece gezmekten dolaşmaktan filan bahsediyor
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Blizzard ve Mytic'e bu basligin linkini gonderip altina... WHAT HAVE YOU DONE?! yazmak istiyorum...
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 aga quest yapıon xp topluon..mining gathering fln skillerin var onlarla bşiler topluon vendora satıon veya questtir..combat var itemlarda dodge chance fln filanda var =) tek fark combatta yaratığı öldürmüosn en sonunda uyutuosn :D merchantlar flnda var var yani ne düşünüosan
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ahaha cok guzelmis ya. sonunda hadi sen kaybettin uyu.
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sdeceokuyangenç said: aga quest yapıon xp topluon..mining gathering fln skillerin var onlarla bşiler topluon vendora satıon veya questtir..combat var itemlarda dodge chance fln filanda var =) tek fark combatta yaratığı öldürmüosn en sonunda uyutuosn :D merchantlar flnda var var yani ne düşünüosan ahah iyiymiş,deniyelim bakalım :D
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abi Viktor ciddi ciddi oynuyor mu bu oyunu? eğer Viktor oynuyorsa kesin oynanmalı hehe
pinkporing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oyunda eu sitesinden account aldım ama giremiyorum oyuna yardım edebilecek varmı acaba arkadaşlar :p yoksa oyun kapalıda boşunamı tırmalıyorum :S
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sevgili Hello Kitty Online Avrupa oyuncuları, Open Beta sürecimize katıldığınız ve uluslararası camiamıza daha da kitty sevgisi ve dostluk kattığınız için tüm içtenliğimizle teşekkür etmek istiyoruz. Ne derler bilirsiniz – misafir arttıkça ortam da şenlenir! Hepinizi pek yakında Final Launch’ta (Son Lansman) görmekten de mutluluk duyacağız. Muhteşem olacak! Resmi web sitemizi, twitter ve facebook sayfamızı sık sık yoklayın, zira önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi geçeceğiz. O zamana kadar, sihirli krallığımızdan en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Hello Kitty Online Avrupa Takımı
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 iyi kız kaldırılır bu oyundan wow halt etmiş
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Sildiğim son mesaj gibi, ilk gereksiz, saçma, mesajda garbıç.
Öne çıkan mesajlar