xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sırf muhabbeti bölmek için dolu oyuna çağırdınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abi kızlara kız. ben tam zamanında cagirdim dolmus o sırada oyun. butun suc bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 vay, italy=win. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Şimdi kızlar da sustu, olmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Oyuna girdim sanıyorsanız yanılıyorsunuz.. Başka resimler de mi koysam :P sayfa başını da almışım hazır; 7 8 9 Bunlar da İtalya'dan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dory said: xaty foruma foto koyan kiz nasil tavan yapar suan anladin, simdi birak bunnari oyuna gel evet. Too late. ZAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 çok gerçekçiydi ama, ö.m. ile msn falan istemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Şesu başarılı bi kapak resmi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Teşekkür ederim^^ De herkes hon'a gitmiş yeaaa. Çok sıkıcı buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bankamatik kartımı yuttu, eve geldim, hona girdim, oyun varmış, ne zaman bitecek diye süresine baktım, başlayalı 0 dakika olmuştu. Böyle kader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Beni de çağırmadı kimse bunun içinde ayrı bi kırgınlık yaşıyorum sen yine sıklıyosun sadece asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Kaan hon'a başlarsam ortamı var mı? yoksa hiç gelmeyeyim arkadaş, sıkar beni dota kafaları. Ha hepinizi dizerim ipe o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Evet ama ellerini karttan çeker çekmez yutması ve surat ifaden priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Phae said: Kaan hon'a başlarsam ortamı var mı? yoksa hiç gelmeyeyim arkadaş, sıkar beni dota kafaları. Ha hepinizi dizerim ipe o ayrı. arkadasim sen de hep ezerim, doverim, yenerim diyosun, lafla olmuyo, gel alalim hesabini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Hayatım karardı lan, param yok resmen tabi öyle olcak dfs. Phae said: Kaan hon'a başlarsam ortamı var mı? yoksa hiç gelmeyeyim arkadaş, sıkar beni dota kafaları. Ha hepinizi dizerim ipe o ayrı. Var kanka ortam çok eğleniyoruz biz. Arada gavur alıyoruz oyuna. Hem tam senlik böyle arenada puan kasar gibi puan kasıyorsun, sen seversin öyle şeyleri. Ama beta application almıyorlar artık, o yüzden bubayı alırsın şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 benim fazla akont var for the right price Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Akila 1 haftada seni tokatlayacak seviyeye gelirim, bahse var mısın? Kazanırsam imzan "Property of Xunn" olur 1 ay. Ben kaybedersem vice versa canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xunn gel olm. geyik babayarolar gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xaty said: Oyuna girdim sanıyorsanız yanılıyorsunuz.. Başka resimler de mi koysam :P sayfa başını da almışım hazır; 7 8 9 Bunlar da İtalya'dan... Nedense sayfa başını güncelleme ihtiyacı hissettim, hon'daki oyun çabuk bitti bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 surda kizlarin 3 5 repine bizi sattin ya bekle.. ben elbet bi gun host olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Siz beni sattınız asıl.. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Arkadaki büyük geminin aynısı izmire gelmiyo mu? ya da o bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 8.fotodan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 stalker ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Yat 'Lady Nag Nag' aratınca çıkıyor gugıl'da, orası Portofino ve arkadakinin İzmir'e geldiğini sanmıyorum. yine sayfa başı gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar