xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sırf muhabbeti bölmek için dolu oyuna çağırdınız :(
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abi kızlara kız. ben tam zamanında cagirdim dolmus o sırada oyun. butun suc bunlarda
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Oyuna girdim sanıyorsanız yanılıyorsunuz.. Başka resimler de mi koysam :P sayfa başını da almışım hazır; 7 8 9 Bunlar da İtalya'dan...
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dory said: xaty foruma foto koyan kiz nasil tavan yapar suan anladin, simdi birak bunnari oyuna gel evet. Too late. ZAA.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 çok gerçekçiydi ama, ö.m. ile msn falan istemeler
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Teşekkür ederim^^ De herkes hon'a gitmiş yeaaa. Çok sıkıcı buralar.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bankamatik kartımı yuttu, eve geldim, hona girdim, oyun varmış, ne zaman bitecek diye süresine baktım, başlayalı 0 dakika olmuştu. Böyle kader.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Beni de çağırmadı kimse bunun içinde ayrı bi kırgınlık yaşıyorum sen yine sıklıyosun sadece asd
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Kaan hon'a başlarsam ortamı var mı? yoksa hiç gelmeyeyim arkadaş, sıkar beni dota kafaları. Ha hepinizi dizerim ipe o ayrı.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Evet ama ellerini karttan çeker çekmez yutması ve surat ifaden priceless.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Phae said: Kaan hon'a başlarsam ortamı var mı? yoksa hiç gelmeyeyim arkadaş, sıkar beni dota kafaları. Ha hepinizi dizerim ipe o ayrı. arkadasim sen de hep ezerim, doverim, yenerim diyosun, lafla olmuyo, gel alalim hesabini.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Hayatım karardı lan, param yok resmen tabi öyle olcak dfs. Phae said: Kaan hon'a başlarsam ortamı var mı? yoksa hiç gelmeyeyim arkadaş, sıkar beni dota kafaları. Ha hepinizi dizerim ipe o ayrı. Var kanka ortam çok eğleniyoruz biz. Arada gavur alıyoruz oyuna. Hem tam senlik böyle arenada puan kasar gibi puan kasıyorsun, sen seversin öyle şeyleri. Ama beta application almıyorlar artık, o yüzden bubayı alırsın şu anda.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 benim fazla akont var for the right price
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Akila 1 haftada seni tokatlayacak seviyeye gelirim, bahse var mısın? Kazanırsam imzan "Property of Xunn" olur 1 ay. Ben kaybedersem vice versa canıms.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xaty said: Oyuna girdim sanıyorsanız yanılıyorsunuz.. Başka resimler de mi koysam :P sayfa başını da almışım hazır; 7 8 9 Bunlar da İtalya'dan... Nedense sayfa başını güncelleme ihtiyacı hissettim, hon'daki oyun çabuk bitti bu arada.
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 surda kizlarin 3 5 repine bizi sattin ya bekle.. ben elbet bi gun host olurum.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Arkadaki büyük geminin aynısı izmire gelmiyo mu? ya da o bu mu?
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Yat 'Lady Nag Nag' aratınca çıkıyor gugıl'da, orası Portofino ve arkadakinin İzmir'e geldiğini sanmıyorum. yine sayfa başı gelmiş..
Öne çıkan mesajlar