Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 benim iki tane dörtkökikim var. yani sekizkökikisi olan bir insan olarak resmen altıma kusuyorum bu dediklerinize.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 benim de farmville'da 25 tavuk, 14 inek, 7 kuzum, bir takım tavşanlarım var. geçen birkaçını sattım parasızlıktan. ama farmville şeyi kızmadı.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 fede said: hoşbulduk kaan :/ sana kırgınım ama :/ Tahmin edebiliyorum =/ Ama biz de emir kuluyuz aga =/ Hem Dinan da iyi oldu biraz paticik başından kalkar böylece dedi, o yüzden gönlüm rahat. HEPSİ SENİN İYİLİĞİN İÇİN FATİH.
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kediyi de köpeği de eve alıştırıp sokağa salmak gözümde caniliktir.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 neden hayvan isimleri hep k le başlıyo lan keçi koyun kedi köpek kuş kuzu kaan
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 7 farktan birini buldum. en alttaki resimde memelerin var. d-cup
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Cons said: neden hayvan isimleri hep k le başlıyo lan keçi koyun kedi köpek kuş kuzu kaan Senin de işerim ağzına.
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şevkiciğim sen çok güzel bir kızsın. öpüyorum.
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Xaenin said: fede said: hoşbulduk kaan :/ sana kırgınım ama :/ Tahmin edebiliyorum =/ Ama biz de emir kuluyuz aga =/ Hem Dinan da iyi oldu biraz paticik başından kalkar böylece dedi, o yüzden gönlüm rahat. HEPSİ SENİN İYİLİĞİN İÇİN FATİH. abv :( şaka lana ahaha
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 nasıl albüm bu full yazı? siz hiç fotoğraf albümünde yazı gördünüzmü?
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 gördüm ben hep "sene 94" "sene 73" "alamanya" "çiftlikte" "dudu" filan yazıyo
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 utanmasalar resimleri ascii ile atacaklar
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 burda alttan ellerle push up effekti verilmis gibi memislere.
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 biz bayanlar bunun için sütyen kullanıyoruz.tavsiye ederim =b
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bugun coldeki ikinci gunumuzdu, cok acaip bi gundu ve yok oldum ust uste. ilk basta size arap gencligin coldeki bir numarali eglencesi olan ATVleri gostereyim... alet cooooooook zevkli, ilk basta yeni gelin gibi yanastim kum tepelerine ama gunun sonund adeta turk fimlerindeki coskun gibi estirdim. Bu ana cadirimizin bir goruntusu. Burda sadece koltuk tv falan var, 30 kisi falan toplaniyor araplar burda, Bu hakiki cadir, icinde prefabrik falan yok Aksam ise protokol yemegi vardi. Kral disinda tum bakanlarin ve bedevilerin lider asiretinin reislerinin katildigi bir yemek vardi, ona giristik, yemekler bayagi iyidi. ahanda masanin bir kismi... gordugunuz gibi asiri yemek terletti beni. Valla cok acaip bi gundu, devami gelir insallah :D
Öne çıkan mesajlar