Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAR da class tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o değil de 45 kb yapan bw koyarım ben merak eden çıkarsa, üzülme. (:P)

kotbs + bw + wp de fena değil, bomber spec ile eritebilirsiniz milleti. bunun yanına 3 adam daha koyup warband erittik.
Mesaj tarihi:
Sam said:
o değil de 45 kb yapan bw koyarım ben merak eden çıkarsa, üzülme. (:P)
Ha sağ ol iyi ki bilgilendirdin, aoe nerf öncesi BW nasıl birşeydi hiçbir fikrim yoktu (!) Singletarget spec slayer, son patch, nuff said.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

birde black orc var,oyundaki en gereksiz class ve bende oyunun ilk ayı gaza gelip bo kasmıstım r32 e kadar sonra bıraktım,hala cok gereksiz sanırım forumdan okudugum kadarıyla.

o senin beğenmediğin bo'yu öldürmek için wb kurulurdu eskiden.

hatta bir rivayete göre bir serverda "black orc down" diye bir guild kurulmuş.

choppa denen şey (ki kendisinden haz etmem) bo sağlam nerf yemiş sonrasında kocayan bo kotbs'un archmage'ın maskarası olmuştur.
Mesaj tarihi:
dakro said:
hatta bir rivayete göre bir serverda "black orc down" diye bir guild kurulmuş.

rofl!

bo sergeant'lar daha kolay ölüyordu da toughest spec bo'lardan.
Mesaj tarihi:
İlk sayfadan sonra diger 2 sayfayı okumaya kastım. O yuzden daha once yazıldıysa kusuruma bakmayın.
Destro icin DoK (veya DoK + Squig Herder), Order icin Warrior Priest (veya WP + White Lion) tavsiye ederim. Order hakkındaki görüslerim yedigim dayaklarla alakalı hehe o yuzden ayrıntısını bilmiyorum ama üstü bası saglam DoK hem fena pataklar, hem güzel survive eder, hem de güzel healler. Squig Herder WoW'daki hunterın karsılıgı; healerı arkasına alıp karsı takımın healerlarına ve casterlarına dadandıgında cok faydalı isler cıkarabiliyor.
Mesaj tarihi:
Duo'da utility (engineer veya herder) tavsiye etmem. Melee/healer (WP/DoK) yanina Melee DPS (choppa, slayer veya survival arttirma amacli tank dpsler -IB, chosen-)* tavsiye ederim.

Ben dun 3 adam gordum "black orc down" dan ilk basta dank etmedi :P

O kadar kotu mu yahu su an black orc'lar?
Mesaj tarihi:
dakro said:
choppa denen şey (ki kendisinden haz etmem) bo sağlam nerf yemiş sonrasında kocayan bo kotbs'un archmage'ın maskarası olmuştur.

DPS Archmage oyundaki en rahat tank öldüren class, küçümsemeyelim :D

Gangren said:
Eskiden tecavüzdü, Spark'a sor anlatsın :p

Adam bütün Scenario boyunca Orderı tanklıyordu, arcane ile ben heallerken.
Abartmıyorum 1 tane hot atınca sırf onla rakip takımı tanklıyordu. Şu oyunda gördüğüm en imba top3'ye girer. Ya böyle bildiğin healsız idare ediyordu falan.

Zaten Spark utanmazın teki, Marauder da kasmıştı, Ekmek Rift ile çeker, 3 saniyede karşı takımı keserlerdi. Nerf geldi bunlar oyunu bıraktı :P
  • Yeni Oluştur...