Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAR da class tavsiyesi

marauth

Öne çıkan mesajlar

Dark_Soul said:

birde black orc var,oyundaki en gereksiz class ve bende oyunun ilk ayı gaza gelip bo kasmıstım r32 e kadar sonra bıraktım,hala cok gereksiz sanırım forumdan okudugum kadarıyla.

o senin beğenmediğin bo'yu öldürmek için wb kurulurdu eskiden.

hatta bir rivayete göre bir serverda "black orc down" diye bir guild kurulmuş.

choppa denen şey (ki kendisinden haz etmem) bo sağlam nerf yemiş sonrasında kocayan bo kotbs'un archmage'ın maskarası olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sayfadan sonra diger 2 sayfayı okumaya kastım. O yuzden daha once yazıldıysa kusuruma bakmayın.
Destro icin DoK (veya DoK + Squig Herder), Order icin Warrior Priest (veya WP + White Lion) tavsiye ederim. Order hakkındaki görüslerim yedigim dayaklarla alakalı hehe o yuzden ayrıntısını bilmiyorum ama üstü bası saglam DoK hem fena pataklar, hem güzel survive eder, hem de güzel healler. Squig Herder WoW'daki hunterın karsılıgı; healerı arkasına alıp karsı takımın healerlarına ve casterlarına dadandıgında cok faydalı isler cıkarabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:
choppa denen şey (ki kendisinden haz etmem) bo sağlam nerf yemiş sonrasında kocayan bo kotbs'un archmage'ın maskarası olmuştur.

DPS Archmage oyundaki en rahat tank öldüren class, küçümsemeyelim :D

Gangren said:
Eskiden tecavüzdü, Spark'a sor anlatsın :p

Adam bütün Scenario boyunca Orderı tanklıyordu, arcane ile ben heallerken.
Abartmıyorum 1 tane hot atınca sırf onla rakip takımı tanklıyordu. Şu oyunda gördüğüm en imba top3'ye girer. Ya böyle bildiğin healsız idare ediyordu falan.

Zaten Spark utanmazın teki, Marauder da kasmıştı, Ekmek Rift ile çeker, 3 saniyede karşı takımı keserlerdi. Nerf geldi bunlar oyunu bıraktı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...