Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 boşver slayer falam dottenbacaklıları salla,choppa ve zealot acın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Slayer'ın yanına en iyi Archmage gider malum singletarget healingde rakipsiz. Berzerk falan rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 slayer çok yanlış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 slayer yerine ib tercih ederim şahsen. dps gibi tank tank gibi dps. arkasında birde wp varsa. oath friendle beraber durdurmak zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Dünkü senaryolardan 39 killing blowlu Slayer ekran görüntüsü koyacaktım ama oyun 1000'den sonra kaydetmiyormuş, Mythic :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 o değil de 45 kb yapan bw koyarım ben merak eden çıkarsa, üzülme. (:P) kotbs + bw + wp de fena değil, bomber spec ile eritebilirsiniz milleti. bunun yanına 3 adam daha koyup warband erittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 en iyi 2li olarak ne önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 dok-dok/wp-wp bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ib-wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 chosen - dok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ib-am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 arkadaslar tesekkuler tavsıyeler için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Sam said: o değil de 45 kb yapan bw koyarım ben merak eden çıkarsa, üzülme. (:P)Ha sağ ol iyi ki bilgilendirdin, aoe nerf öncesi BW nasıl birşeydi hiçbir fikrim yoktu (!) Singletarget spec slayer, son patch, nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Benimki de bu hafta çekildi, single target spec kb için hep en iyisi zaten kaldı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Arkadaslar tavsiyelerinizi okuyodumda kotbs diye bi class önerilmişte kotbs nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 knight of the blazing sun, knight ya da kotbs denir halk arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Tesekkuler Sam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 birde black orc var,oyundaki en gereksiz class ve bende oyunun ilk ayı gaza gelip bo kasmıstım r32 e kadar sonra bıraktım,hala cok gereksiz sanırım forumdan okudugum kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Eskiden tecavüzdü, Spark'a sor anlatsın :p Adam bütün Scenario boyunca Orderı tanklıyordu, arcane ile ben heallerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Dark_Soul said: birde black orc var,oyundaki en gereksiz class ve bende oyunun ilk ayı gaza gelip bo kasmıstım r32 e kadar sonra bıraktım,hala cok gereksiz sanırım forumdan okudugum kadarıyla. o senin beğenmediğin bo'yu öldürmek için wb kurulurdu eskiden. hatta bir rivayete göre bir serverda "black orc down" diye bir guild kurulmuş. choppa denen şey (ki kendisinden haz etmem) bo sağlam nerf yemiş sonrasında kocayan bo kotbs'un archmage'ın maskarası olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 dakro said: hatta bir rivayete göre bir serverda "black orc down" diye bir guild kurulmuş. rofl! bo sergeant'lar daha kolay ölüyordu da toughest spec bo'lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 İlk sayfadan sonra diger 2 sayfayı okumaya kastım. O yuzden daha once yazıldıysa kusuruma bakmayın. Destro icin DoK (veya DoK + Squig Herder), Order icin Warrior Priest (veya WP + White Lion) tavsiye ederim. Order hakkındaki görüslerim yedigim dayaklarla alakalı hehe o yuzden ayrıntısını bilmiyorum ama üstü bası saglam DoK hem fena pataklar, hem güzel survive eder, hem de güzel healler. Squig Herder WoW'daki hunterın karsılıgı; healerı arkasına alıp karsı takımın healerlarına ve casterlarına dadandıgında cok faydalı isler cıkarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Duo'da utility (engineer veya herder) tavsiye etmem. Melee/healer (WP/DoK) yanina Melee DPS (choppa, slayer veya survival arttirma amacli tank dpsler -IB, chosen-)* tavsiye ederim. Ben dun 3 adam gordum "black orc down" dan ilk basta dank etmedi :P O kadar kotu mu yahu su an black orc'lar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 release vakti çay kaşığıyla çorba içmeye çalışmak gibi bir olaydı bo öldürmek, şimdi tatlı kaşığına döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 dakro said: choppa denen şey (ki kendisinden haz etmem) bo sağlam nerf yemiş sonrasında kocayan bo kotbs'un archmage'ın maskarası olmuştur. DPS Archmage oyundaki en rahat tank öldüren class, küçümsemeyelim :D Gangren said: Eskiden tecavüzdü, Spark'a sor anlatsın :p Adam bütün Scenario boyunca Orderı tanklıyordu, arcane ile ben heallerken.Abartmıyorum 1 tane hot atınca sırf onla rakip takımı tanklıyordu. Şu oyunda gördüğüm en imba top3'ye girer. Ya böyle bildiğin healsız idare ediyordu falan. Zaten Spark utanmazın teki, Marauder da kasmıştı, Ekmek Rift ile çeker, 3 saniyede karşı takımı keserlerdi. Nerf geldi bunlar oyunu bıraktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar