Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sürekli oynayan kişiler isimlerini söylesinler de başlarda hisse alalım :)
Mesela ben Kauta Airlines, şu an ilk uçuşum yolda. Zarar etceğinizi sanmam..

Ayrıca bilet fiyatlarında değişiklik yapamıyor muyuz?
Mesaj tarihi:
Haspam Airlines

Sınırsız hizmet

bu arada maılbox ınıza bakın kargo teklıfı gelıyor bana 1 tane gelmiş kabul ettim 20000 kazanıyorum tek seferde sanırsam yavas yavas teklıfler artcak bi ucak kıralıyorsunuz onunla goturuyorsunuz
Mesaj tarihi:
jacabo said:

Haspam Airlines

Sınırsız hizmet

bu arada maılbox ınıza bakın kargo teklıfı gelıyor bana 1 tane gelmiş kabul ettim 20000 kazanıyorum tek seferde sanırsam yavas yavas teklıfler artcak bi ucak kıralıyorsunuz onunla goturuyorsunuz

ne götürceğimize bakma derlerse kabul etme, uyuşturucu çıkıp kitlenebiliyosun havaalanında
Mesaj tarihi:
Murloc Airlines ben de. Friend liste falan ekleyelim birbirimizi.
Bi de abi ucusu baslatmalı mıyım ben hemen oyuna baslar baslamaz? Yani ad falan verdik para harcadık ama anlamadıgım seyler var. Kac kisi bilet almıs gorebiliyo muyuz? Ona gore mi start flight yapıcaz? Bi de maile baktım tum crew strike vermis, 200'er $ arttırdım fiyatlarını herelde kriz cozulmustur di mi?
Mesaj tarihi:
Crew Strike a ben şimdilik dokunmadım. Staff sayfasında alt tarafta çalışanların mutluluğu yazıyor, ona göre hareket ediyorum. Rotanı belirlediysen uçuşa başla derim ben. Start flight sayfasında tüm aradığın detaylar yazıyor=)
Mesaj tarihi:
Available seats: 135
Ticket price: $ 935
Estimated passengers: N/A
Total ticket income: N/A

boyle yazıyo. dolmasını mı bekliyim simdi tekrar start'a basıp devam etmek icin?
Mesaj tarihi:
Toledor said:

jacabo senin filonda hangi uçaklar var acaba, genişlemiş gördüm

bende 1 b737 var ılk verdıgı, 3 atr42, 1 atr72 var

toggie said:

boyle yazıyo. dolmasını mı bekliyim simdi tekrar start'a basıp devam etmek icin?

bekleme start de direk
Mesaj tarihi:
istanbul - frankfurt arası basladım ilk rotama :) 100k gelirim olacak 2 saat sonunda. yalnız siz ne zamandır oynuyosunuz baya genisletmissiniz yahu. bi de su stock isini cozersem tamamdır. hisse senediymis, borsaymıs hic cakmam o islerden ama bakicez.
Mesaj tarihi:
hisse fiyatı direk company value ve sirketin gelismesi ile alakalı, bu yuzden yeni baslayanlar dahil herkes sirket adını yazarsa zate ilgilendikce artan bu fiyat herkese kar olarak döner.
BlackWing Airlines.
Mesaj tarihi:
Yukari daki stocks a gel, sonra solda buy stocks var. search airline name e istedigin seyi gir al. buarada blackwingsten baya hisse aldim:P fiyatlari yukselmeye basladi..

Keko airlines hizmetinizdedir efem.
Mesaj tarihi:
evet yaw star alliance gibi bizde pati alliance kuralım kuruluyosa :D friend listede ekliyelim

benim Full of Bourbon Airlines merkezimiz istanbul olmak uzere avrupanın tum kentlerine uçuş yapmaktayız efenim.
Mesaj tarihi:
bu arada yukarda kırmızıyla yazılmış important infoda

said:
Dear all
Sunday (2009-09-06) at 8 PM [UTC + 1], Airline Manager will be upgraded with a new company value formula. This means that your company value will drop along with every other users company value. This should not affect you in any way, however i suggest that you sell off all your stocks before this change

şirketlerin değeri düşeceği için elinizde olan stockslarında değeri düşücek pazar gunune kadar elinizdeki stocksları satın bence
  • Yeni Oluştur...