Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

sinad

Öne çıkan mesajlar

jacabo said:

Haspam Airlines

Sınırsız hizmet

bu arada maılbox ınıza bakın kargo teklıfı gelıyor bana 1 tane gelmiş kabul ettim 20000 kazanıyorum tek seferde sanırsam yavas yavas teklıfler artcak bi ucak kıralıyorsunuz onunla goturuyorsunuz

ne götürceğimize bakma derlerse kabul etme, uyuşturucu çıkıp kitlenebiliyosun havaalanında
Sosyal ağlarda paylaş

Murloc Airlines ben de. Friend liste falan ekleyelim birbirimizi.
Bi de abi ucusu baslatmalı mıyım ben hemen oyuna baslar baslamaz? Yani ad falan verdik para harcadık ama anlamadıgım seyler var. Kac kisi bilet almıs gorebiliyo muyuz? Ona gore mi start flight yapıcaz? Bi de maile baktım tum crew strike vermis, 200'er $ arttırdım fiyatlarını herelde kriz cozulmustur di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yukarda kırmızıyla yazılmış important infoda

said:
Dear all
Sunday (2009-09-06) at 8 PM [UTC + 1], Airline Manager will be upgraded with a new company value formula. This means that your company value will drop along with every other users company value. This should not affect you in any way, however i suggest that you sell off all your stocks before this change

şirketlerin değeri düşeceği için elinizde olan stockslarında değeri düşücek pazar gunune kadar elinizdeki stocksları satın bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...