jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yakıt şu anda 500 dolar gömülün derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 http://i29.tinypic.com/slsmyg.jpg aşmış adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 oh %99 demandli route buldum. 8 saat ama bi ucus 350k$ falan getiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 3 uçağım var bugün içerisinde 3. rk72 midir nedir 530k $ olanı alcam (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 benımde 4 uçak var sımdı aksama 5. yı alcam 530k lık olandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Disappear said: nasi oluyo ya. bende neden yoktu? sonradan şapmışlar sanırım ben de dün girdiğimde b737 verdi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Sürekli oynayan kişiler isimlerini söylesinler de başlarda hisse alalım :) Mesela ben Kauta Airlines, şu an ilk uçuşum yolda. Zarar etceğinizi sanmam.. Ayrıca bilet fiyatlarında değişiklik yapamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Haspam Airlines Sınırsız hizmet bu arada maılbox ınıza bakın kargo teklıfı gelıyor bana 1 tane gelmiş kabul ettim 20000 kazanıyorum tek seferde sanırsam yavas yavas teklıfler artcak bi ucak kıralıyorsunuz onunla goturuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Astana - Ankara hattında hizmetteyiz. Yükselmek bizim, oturmak sizin işiniz Fede Airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Dublin - Lagos Düşlerinizin 100feet üzerinde bir yolculuk için... Dandanadan Airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 jacabo said: Haspam Airlines Sınırsız hizmet bu arada maılbox ınıza bakın kargo teklıfı gelıyor bana 1 tane gelmiş kabul ettim 20000 kazanıyorum tek seferde sanırsam yavas yavas teklıfler artcak bi ucak kıralıyorsunuz onunla goturuyorsunuz ne götürceğimize bakma derlerse kabul etme, uyuşturucu çıkıp kitlenebiliyosun havaalanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Murloc Airlines ben de. Friend liste falan ekleyelim birbirimizi. Bi de abi ucusu baslatmalı mıyım ben hemen oyuna baslar baslamaz? Yani ad falan verdik para harcadık ama anlamadıgım seyler var. Kac kisi bilet almıs gorebiliyo muyuz? Ona gore mi start flight yapıcaz? Bi de maile baktım tum crew strike vermis, 200'er $ arttırdım fiyatlarını herelde kriz cozulmustur di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Crew Strike a ben şimdilik dokunmadım. Staff sayfasında alt tarafta çalışanların mutluluğu yazıyor, ona göre hareket ediyorum. Rotanı belirlediysen uçuşa başla derim ben. Start flight sayfasında tüm aradığın detaylar yazıyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 jacabo senin filonda hangi uçaklar var acaba, genişlemiş gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Available seats: 135 Ticket price: $ 935 Estimated passengers: N/A Total ticket income: N/A boyle yazıyo. dolmasını mı bekliyim simdi tekrar start'a basıp devam etmek icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Toledor said: jacabo senin filonda hangi uçaklar var acaba, genişlemiş gördüm bende 1 b737 var ılk verdıgı, 3 atr42, 1 atr72 var toggie said: boyle yazıyo. dolmasını mı bekliyim simdi tekrar start'a basıp devam etmek icin? bekleme start de direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 istanbul - frankfurt arası basladım ilk rotama :) 100k gelirim olacak 2 saat sonunda. yalnız siz ne zamandır oynuyosunuz baya genisletmissiniz yahu. bi de su stock isini cozersem tamamdır. hisse senediymis, borsaymıs hic cakmam o islerden ama bakicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hisse fiyatı direk company value ve sirketin gelismesi ile alakalı, bu yuzden yeni baslayanlar dahil herkes sirket adını yazarsa zate ilgilendikce artan bu fiyat herkese kar olarak döner. BlackWing Airlines. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 simdi ben ne yaparsam senin isine yarar? senin sirketi nasıl bulucam mesela oyunda. arayuz cok boktan ya, hic begenmedim ama oyun cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Yukari daki stocks a gel, sonra solda buy stocks var. search airline name e istedigin seyi gir al. buarada blackwingsten baya hisse aldim:P fiyatlari yukselmeye basladi.. Keko airlines hizmetinizdedir efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bw ve keko 100 er tane aldım :p siz de benden alın bari cıkar iliskisi yasayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ahah ben de murloc airlines`a ortagim artik :D friendliste falan alalim birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 evet yaw star alliance gibi bizde pati alliance kuralım kuruluyosa :D friend listede ekliyelim benim Full of Bourbon Airlines merkezimiz istanbul olmak uzere avrupanın tum kentlerine uçuş yapmaktayız efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu arada yukarda kırmızıyla yazılmış important infoda said: Dear all Sunday (2009-09-06) at 8 PM [UTC + 1], Airline Manager will be upgraded with a new company value formula. This means that your company value will drop along with every other users company value. This should not affect you in any way, however i suggest that you sell off all your stocks before this change şirketlerin değeri düşeceği için elinizde olan stockslarında değeri düşücek pazar gunune kadar elinizdeki stocksları satın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 böle herkesten hisse senedi aldım, ancak benim param azaldıkca sirketimin hisse senedi fiyatı düsüomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar