Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ya onu bırakın yaw konu gitti kavga bitti. Tabii konu silinince kötü oldu o kadar post kasmıştık gitti hepsi :D :D zuroyilkeb alnaceyeh ,kacayalta mik kli mılakaB[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Haziran 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Rewendor, 13 Haziran 2004 12:14 tarihinde demiş ki: :D zuroyilkeb alnaceyeh ,kacayalta mik kli mılakaB :lol: Ben de nece yazıyo diyorum. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... [Bu mesaj Solonor tarafından 13 Haziran 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Hışş, kamuflajı bozma :)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: karpuz, 13 Haziran 2004 05:45 tarihinde demiş ki: hiçbir açıklaması yoktu çok ama çok özür dilerim ... Herkesden özellikle Valeron'dan çok ama çok özür dilerim... said: Valeron, 13 Haziran 2004 10:24 tarihinde demiş ki: sen bu topici acarak ve bana ozel mesaj atarak ne kadar efendi bi insan oldugunu ortaya koydun ... tartiştik oldu bitti onemli diyildi . ben insanlara cok onemli bişi olmadikca kolay kin tutmam ... Onemli olan senin sagligin sihatin ... Cok gecmiş olsun . bu cümleleri görünce çok sevindim. tatlı sonla bittiyse ne güzel..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Karpuza ban! Karpuz ban! Ayağından asıp iberti alem yapalım![signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 noldu ya? de jes voic sa delan ches? *!fransız kalır * *!kaçar *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 qui kızıştırma ortalığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 1 gece takılmadık kavgayı kaçırdık ne güzel karpuz keserdik :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 kavga felan yoktu cthulhu, sakin sakin tartıştık sadece.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 olsun biz de sakin sakin keserdik.. :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Demek ki neymiş, şişede durduğu gibi durmuyomuuş... :)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Yaaa işte arakdaşlar içmenin hem sağlığa zararı hemde sosyal ortamdaki zararları görüyoruz. Bir Daha İçmemen Dileğiyle *! Yeşil Ay Yeşil Ay Der Kaçar*[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 vol %40 mı yaptın naptın karpuz :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Cthulhu_, 13 Haziran 2004 14:54 tarihinde demiş ki: 1 gece takılmadık kavgayı kaçırdık ne güzel karpuz keserdik :) harbi merak ettim neler oldu acaba. gerçi karpuz özür dilediğine göre kesin büyük bişe oldu =] Gerçi sonuçta tatlıya bağlanmış herşey. Çok sevindim. Böyle örnek olun işte patililere ;) Bu arada karpuz senin mide çorba olmuştur ya? Tekila, bira vs.. normal yani bulanmasaydı şaşardım zate =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 karpuz içip aeeeeerrrr... diye b topic açtı aosbfalflasıashlf dslkhgalkf d,ye msglar attı.sora olay çıktı işte önemli bişi yok :D hoş bir anı oldu şimdi aklıma gelince gülüyorum *!yumuşayan ortamda daha bi dostluk havası yaratmaya çalışır*[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bu olay kapanmaz kapanmamalı :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 takip etmedımde son zamanlarda boyle bısuru tartısma oldu paticik seyahat bolumu acıp yollayalaymalmn herkesı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Natural_Jedi, 13 Haziran 2004 20:50 tarihinde demiş ki: karpuz içip aeeeeerrrr... diye b topic açtı aosbfalflasıashlf dslkhgalkf d,ye msglar attı.sora olay çıktı işte önemli bişi yok :D lol. bukadarınıda beklemezdim doğrusu ehe. başlıktan belli ne modda olduğu. :-P[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ayyaş karpus :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 gençler fazla içmeyelim. aşırıya kaçmayalım .[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: elma, 13 Haziran 2004 23:24 tarihinde demiş ki: gençler fazla içmeyelim. aşırıya kaçmayalım . bu ne amaçsız bi mesaj şimdi yahu? yarabbi...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 amacsiz mesajlar topiclerin tuzu biberi dun gecede vardi bu gecede war her gece olucak :-p[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ohhhooo be her eline birayı votkayı cini nebileyim viski alıp pati meydanına çıksa ne olur be? -ehehe dün diabloda adamın azına sıçmışım hatırlıyon mu lan? -peh bi aaralar bişiler konuştunuz siz ondan sonra yerde bi herifin kulağını gördüm gerisini hatırlamıyorum içkiliydim bende. -olsun bi özür diliyim bari ben...[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: LevieMaxilack, 14 Haziran 2004 00:18 tarihinde demiş ki: ohhhooo be her eline birayı votkayı cini nebileyim viski alıp pati meydanına çıksa ne olur be? -ehehe dün diabloda adamın azına sıçmışım hatırlıyon mu lan? -peh bi aaralar bişiler konuştunuz siz ondan sonra yerde bi herifin kulağını gördüm gerisini hatırlamıyorum içkiliydim bende. -olsun bi özür diliyim bari ben... Ah dünkü topic silinmeyecekti de bu sözlerin hepsi ve cevaplarına şuradan link verilecekti hemen ;)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar