Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ya onu bırakın yaw konu gitti kavga bitti. Tabii konu silinince kötü oldu o kadar post kasmıştık gitti hepsi :D :D zuroyilkeb alnaceyeh ,kacayalta mik kli mılakaB[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Haziran 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Rewendor, 13 Haziran 2004 12:14 tarihinde demiş ki: :D zuroyilkeb alnaceyeh ,kacayalta mik kli mılakaB :lol: Ben de nece yazıyo diyorum. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... [Bu mesaj Solonor tarafından 13 Haziran 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Hışş, kamuflajı bozma :)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: karpuz, 13 Haziran 2004 05:45 tarihinde demiş ki: hiçbir açıklaması yoktu çok ama çok özür dilerim ... Herkesden özellikle Valeron'dan çok ama çok özür dilerim... said: Valeron, 13 Haziran 2004 10:24 tarihinde demiş ki: sen bu topici acarak ve bana ozel mesaj atarak ne kadar efendi bi insan oldugunu ortaya koydun ... tartiştik oldu bitti onemli diyildi . ben insanlara cok onemli bişi olmadikca kolay kin tutmam ... Onemli olan senin sagligin sihatin ... Cok gecmiş olsun . bu cümleleri görünce çok sevindim. tatlı sonla bittiyse ne güzel..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
Qui Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Karpuza ban! Karpuz ban! Ayağından asıp iberti alem yapalım![signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 noldu ya? de jes voic sa delan ches? *!fransız kalır * *!kaçar *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 1 gece takılmadık kavgayı kaçırdık ne güzel karpuz keserdik :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 kavga felan yoktu cthulhu, sakin sakin tartıştık sadece.. :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 olsun biz de sakin sakin keserdik.. :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Demek ki neymiş, şişede durduğu gibi durmuyomuuş... :)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Yaaa işte arakdaşlar içmenin hem sağlığa zararı hemde sosyal ortamdaki zararları görüyoruz. Bir Daha İçmemen Dileğiyle *! Yeşil Ay Yeşil Ay Der Kaçar*[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 vol %40 mı yaptın naptın karpuz :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Cthulhu_, 13 Haziran 2004 14:54 tarihinde demiş ki: 1 gece takılmadık kavgayı kaçırdık ne güzel karpuz keserdik :) harbi merak ettim neler oldu acaba. gerçi karpuz özür dilediğine göre kesin büyük bişe oldu =] Gerçi sonuçta tatlıya bağlanmış herşey. Çok sevindim. Böyle örnek olun işte patililere ;) Bu arada karpuz senin mide çorba olmuştur ya? Tekila, bira vs.. normal yani bulanmasaydı şaşardım zate =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Natural Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 karpuz içip aeeeeerrrr... diye b topic açtı aosbfalflasıashlf dslkhgalkf d,ye msglar attı.sora olay çıktı işte önemli bişi yok :D hoş bir anı oldu şimdi aklıma gelince gülüyorum *!yumuşayan ortamda daha bi dostluk havası yaratmaya çalışır*[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bu olay kapanmaz kapanmamalı :D[signature][hline]
Apache Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 takip etmedımde son zamanlarda boyle bısuru tartısma oldu paticik seyahat bolumu acıp yollayalaymalmn herkesı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Natural_Jedi, 13 Haziran 2004 20:50 tarihinde demiş ki: karpuz içip aeeeeerrrr... diye b topic açtı aosbfalflasıashlf dslkhgalkf d,ye msglar attı.sora olay çıktı işte önemli bişi yok :D lol. bukadarınıda beklemezdim doğrusu ehe. başlıktan belli ne modda olduğu. :-P[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ayyaş karpus :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power..
elma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 gençler fazla içmeyelim. aşırıya kaçmayalım .[signature][hline]all fired up
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: elma, 13 Haziran 2004 23:24 tarihinde demiş ki: gençler fazla içmeyelim. aşırıya kaçmayalım . bu ne amaçsız bi mesaj şimdi yahu? yarabbi...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 amacsiz mesajlar topiclerin tuzu biberi dun gecede vardi bu gecede war her gece olucak :-p[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ohhhooo be her eline birayı votkayı cini nebileyim viski alıp pati meydanına çıksa ne olur be? -ehehe dün diabloda adamın azına sıçmışım hatırlıyon mu lan? -peh bi aaralar bişiler konuştunuz siz ondan sonra yerde bi herifin kulağını gördüm gerisini hatırlamıyorum içkiliydim bende. -olsun bi özür diliyim bari ben...[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: LevieMaxilack, 14 Haziran 2004 00:18 tarihinde demiş ki: ohhhooo be her eline birayı votkayı cini nebileyim viski alıp pati meydanına çıksa ne olur be? -ehehe dün diabloda adamın azına sıçmışım hatırlıyon mu lan? -peh bi aaralar bişiler konuştunuz siz ondan sonra yerde bi herifin kulağını gördüm gerisini hatırlamıyorum içkiliydim bende. -olsun bi özür diliyim bari ben... Ah dünkü topic silinmeyecekti de bu sözlerin hepsi ve cevaplarına şuradan link verilecekti hemen ;)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Öne çıkan mesajlar