Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dün geceki olaylardan dolayı çok özür dilerim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya onu bırakın yaw konu gitti kavga bitti.

Tabii konu silinince kötü oldu o kadar post kasmıştık gitti hepsi :D

:D zuroyilkeb alnaceyeh ,kacayalta mik kli mılakaB[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Haziran 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 13 Haziran 2004 05:45 tarihinde demiş ki:
hiçbir açıklaması yoktu çok ama çok özür dilerim ... Herkesden özellikle Valeron'dan çok ama çok özür dilerim...

said:
Valeron, 13 Haziran 2004 10:24 tarihinde demiş ki:
sen bu topici acarak ve bana ozel mesaj atarak ne kadar efendi bi insan oldugunu ortaya koydun ... tartiştik oldu bitti onemli diyildi . ben insanlara cok onemli bişi olmadikca kolay kin tutmam ... Onemli olan senin sagligin sihatin ...
Cok gecmiş olsun .

bu cümleleri görünce çok sevindim.
tatlı sonla bittiyse ne güzel..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Mesaj tarihi:
noldu ya? de jes voic sa delan ches?

*!fransız kalır *
*!kaçar *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
Demek ki neymiş, şişede durduğu gibi durmuyomuuş... :)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 13 Haziran 2004 14:54 tarihinde demiş ki:
1 gece takılmadık kavgayı kaçırdık ne güzel karpuz keserdik :)

harbi merak ettim neler oldu acaba. gerçi karpuz özür dilediğine göre kesin büyük bişe oldu =]

Gerçi sonuçta tatlıya bağlanmış herşey. Çok sevindim. Böyle örnek olun işte patililere ;)
Bu arada karpuz senin mide çorba olmuştur ya? Tekila, bira vs.. normal yani bulanmasaydı şaşardım zate =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
karpuz içip aeeeeerrrr... diye b topic açtı aosbfalflasıashlf dslkhgalkf d,ye msglar attı.sora olay çıktı işte önemli bişi yok :D hoş bir anı oldu şimdi aklıma gelince gülüyorum
*!yumuşayan ortamda daha bi dostluk havası yaratmaya çalışır*[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Mesaj tarihi:
takip etmedımde son zamanlarda boyle bısuru tartısma oldu paticik seyahat bolumu acıp yollayalaymalmn herkesı[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 13 Haziran 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
karpuz içip aeeeeerrrr... diye b topic açtı aosbfalflasıashlf dslkhgalkf d,ye msglar attı.sora olay çıktı işte önemli bişi yok :D

lol. bukadarınıda beklemezdim doğrusu ehe. başlıktan belli ne modda olduğu. :-P[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
said:
elma, 13 Haziran 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
gençler fazla içmeyelim. aşırıya kaçmayalım .

bu ne amaçsız bi mesaj şimdi yahu? yarabbi...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
ohhhooo be her eline birayı votkayı cini nebileyim viski alıp pati meydanına çıksa ne olur be?

-ehehe dün diabloda adamın azına sıçmışım hatırlıyon mu lan?
-peh bi aaralar bişiler konuştunuz siz ondan sonra yerde bi herifin kulağını gördüm gerisini hatırlamıyorum içkiliydim bende.
-olsun bi özür diliyim bari ben...[signature][hline]Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you.

Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 14 Haziran 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
ohhhooo be her eline birayı votkayı cini nebileyim viski alıp pati meydanına çıksa ne olur be?

-ehehe dün diabloda adamın azına sıçmışım hatırlıyon mu lan?
-peh bi aaralar bişiler konuştunuz siz ondan sonra yerde bi herifin kulağını gördüm gerisini hatırlamıyorum içkiliydim bende.
-olsun bi özür diliyim bari ben...

Ah dünkü topic silinmeyecekti de bu sözlerin hepsi ve cevaplarına şuradan link verilecekti hemen ;)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:

• Yeni Oluştur...