Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dün geceki olaylardan dolayı çok özür dilerim...

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Ya onu bırakın yaw konu gitti kavga bitti.

Tabii konu silinince kötü oldu o kadar post kasmıştık gitti hepsi :D

:D zuroyilkeb alnaceyeh ,kacayalta mik kli mılakaB[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Haziran 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 13 Haziran 2004 12:14 tarihinde demiş ki:
:D zuroyilkeb alnaceyeh ,kacayalta mik kli mılakaB

:lol:
Ben de nece yazıyo diyorum. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...

Born to cry...

[Bu mesaj Solonor tarafından 13 Haziran 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 13 Haziran 2004 05:45 tarihinde demiş ki:
hiçbir açıklaması yoktu çok ama çok özür dilerim ... Herkesden özellikle Valeron'dan çok ama çok özür dilerim...

said:
Valeron, 13 Haziran 2004 10:24 tarihinde demiş ki:
sen bu topici acarak ve bana ozel mesaj atarak ne kadar efendi bi insan oldugunu ortaya koydun ... tartiştik oldu bitti onemli diyildi . ben insanlara cok onemli bişi olmadikca kolay kin tutmam ... Onemli olan senin sagligin sihatin ...
Cok gecmiş olsun .

bu cümleleri görünce çok sevindim.
tatlı sonla bittiyse ne güzel..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 13 Haziran 2004 14:54 tarihinde demiş ki:
1 gece takılmadık kavgayı kaçırdık ne güzel karpuz keserdik :)

harbi merak ettim neler oldu acaba. gerçi karpuz özür dilediğine göre kesin büyük bişe oldu =]

Gerçi sonuçta tatlıya bağlanmış herşey. Çok sevindim. Böyle örnek olun işte patililere ;)
Bu arada karpuz senin mide çorba olmuştur ya? Tekila, bira vs.. normal yani bulanmasaydı şaşardım zate =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

karpuz içip aeeeeerrrr... diye b topic açtı aosbfalflasıashlf dslkhgalkf d,ye msglar attı.sora olay çıktı işte önemli bişi yok :D hoş bir anı oldu şimdi aklıma gelince gülüyorum
*!yumuşayan ortamda daha bi dostluk havası yaratmaya çalışır*[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 13 Haziran 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
karpuz içip aeeeeerrrr... diye b topic açtı aosbfalflasıashlf dslkhgalkf d,ye msglar attı.sora olay çıktı işte önemli bişi yok :D

lol. bukadarınıda beklemezdim doğrusu ehe. başlıktan belli ne modda olduğu. :-P[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

ohhhooo be her eline birayı votkayı cini nebileyim viski alıp pati meydanına çıksa ne olur be?

-ehehe dün diabloda adamın azına sıçmışım hatırlıyon mu lan?
-peh bi aaralar bişiler konuştunuz siz ondan sonra yerde bi herifin kulağını gördüm gerisini hatırlamıyorum içkiliydim bende.
-olsun bi özür diliyim bari ben...[signature][hline]Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 14 Haziran 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
ohhhooo be her eline birayı votkayı cini nebileyim viski alıp pati meydanına çıksa ne olur be?

-ehehe dün diabloda adamın azına sıçmışım hatırlıyon mu lan?
-peh bi aaralar bişiler konuştunuz siz ondan sonra yerde bi herifin kulağını gördüm gerisini hatırlamıyorum içkiliydim bende.
-olsun bi özür diliyim bari ben...

Ah dünkü topic silinmeyecekti de bu sözlerin hepsi ve cevaplarına şuradan link verilecekti hemen ;)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...