Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyada takımların seyirci ortalaması

Fistan

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

yahu taraftarın parası azsa fenerbahçelilerden kötü araftar mı oluyor yani?

çok saçma yahu..hele ki şu gsm operatörü işinde fenerin gerisinde kalmamız kabu ledilemez gibi bir laf eden adnan polat'a da uyuz oldum.. ulan ben 2349 yıldır kullanıyorum bu hattımı, ikinci telefonum da yok. neden gidip alaym ki gs mobile?

sus leş/rezil/kepaze taraftar seni
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Konyaspor karşılaşmasında 157 bilet satılmış olması bu sezon yaşanan Olimpiyat Stadı trajedisinin, tarihe geçecek bir parçası. Tamam soğuktu, kar yağıyordu; bunlar seyirciyi etkileyen faktörler ama her ne olursa olsun Galatasaray tarihi bir rekora imza atıyordu..

ahahah 70 bin kişilik stadda 157 taraftar olursa , 35 bin kişilik statda kaç seyirci olur :D

şu mantığınla bitirdin gerisini okumadım bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:

2 Sezondur Forma satışlarından haberin yok galiba.

Kombine Satışlarına gelince. Stadın koltuk sayısı ve satılan kombine sayısına bakarsan yaklaşık aynı oranı elde edersin çok fazla fark oldugunu zannetmiyorum. FB Stadın yapısından dolayı 1541513 tane Kombine cesidi var. GS Stadından öyle birşey yok o yüzden ya alacaksın yada almayacaksın.

noolmuşki 2 sezondur?

ayrıca fenerin en ucuz ucuz kombinesi 750 milyon.
buda böyle bir bilgi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Fistan said:

Khelben said:

fakirliğimiz transferlerden belli oluyor,

helal olsun o zaman böyle birleşen taraftara.
3 er 5 er atıp transfer yapmışsınız.
seyircinin fakirliğiyle kulübün fakirliğinin ne alakası var? boş boş yazıyosun burda.

pardon bn takımın fakirliği sandımdı.

fakir zengin her klüpte var en fakir bjk o zmn

Fistan said:

onlar tinerci

ne demek lan bu??? bi laf edicem kalkamıcaksınız altından üstüne banlıcaksınız o olucak...
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

Radiance said:

2 Sezondur Forma satışlarından haberin yok galiba.

Kombine Satışlarına gelince. Stadın koltuk sayısı ve satılan kombine sayısına bakarsan yaklaşık aynı oranı elde edersin çok fazla fark oldugunu zannetmiyorum. FB Stadın yapısından dolayı 1541513 tane Kombine cesidi var. GS Stadından öyle birşey yok o yüzden ya alacaksın yada almayacaksın.

noolmuşki 2 sezondur?

ayrıca fenerin en ucuz ucuz kombinesi 750 milyon.
buda böyle bir bilgi işte.

Telsim 500 TL satanlar sahte kombine o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

seyirci sayısı degilde stad doluluk oranı dikkate alınsa daha mantıklı . sonucta westfalen stadının kapasitesiyle nou camp kapasitesi aynı degil , ama dortmund yüzde 98 99 larda oynarken nou camp yüzde 80 lerde kalıo bence dortmund seyircisinin daha baglı oldgunu gösteriri belkide

olmazmıki öyle olur bence
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dediğin dortmund seyircisinin daha bağlı oldugunu göstermen sadece stadlarının küçük oldugunu gösterir. Toplam taraftar sayısının stada gelene oranlayark ancak bağlılı ölçebilirsin ki oda göreceli olur stada gelerek mi bağlı seyirci olunur diyenler çıkabilir. Ama senin mantıgın kesinlikle yannış ama neyse mevzu diil :)

3 büyükler mevsuzuna gelincede herkes biliyor ki GS yada BJK bugun FB ile aynı kapasitede stada sahip olsalarda fener kadar dolduramazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bi takimin seyircisinin zengini fakiri mi olur ya? 2 kardesten biri fenerli biri gs li oluyo, nasi boyle konusabiliyosunuz guluyorum valla.
bi de bu seyirci ortalamalari benim bildigim kadariyla satilan kombine sayisinin ustune sezon boyu satilan biletlerin ortalamasi eklenerek bulunuyor.
yani gs nin de bi stadi olsa ve 30 bin kombine satsa, onlarin da rakamlari bu civari bulur.
ama stad buyudukce, klup zenginlestikce taraftar bagirmiyo, oyle de bi sikinti var.
gecen sion macinda max 3 bin kisi bagirdi son ses, butun stad inledi. 55 bin kisi o sekilde bagirsa neler olur demekki
Sosyal ağlarda paylaş

"deja cyrano" said:

...başka bir örnegi yok dünyada.
Schalke var direk, ezeli rakip olaraktan hem de. Şehrin nüfusuna göre baksan, Gelsenkirchen Dortmund'un yarısı falan. Westfalen eyaletinden hatta ikisi de, hatta Revierderby diye geçiyo bildiğim kadarıyla maçları. Diğer Alman takımlarının da öyle çoğu başarılı kulüp falan değil aslında, ama var işte taraftar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...