FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 beşiktaş max 1 puan alır bu gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ben 4 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 @fede cok erken konusuyosun bence... bu takım ( keske o takım olsa smdi karnımı kasıya kasıya cıkariz bu guruptan derdim ama ewt gecen seneden kötü) geçen sene kımse sans vermezken 6. sıradan gelip şampiyon oldu ( ama gese febe kötüydü gibi cocukca bahaneleri yazmayin buraya iyi olsalarmiş)..Bu sene kımse sans vermese de (ki o kadar da zor bi grup değil)..Bu guruptan 2. olarak cıkmamasi için bir neden yok beşiktaşın...Delgado'dan acılan kontenjan yerine gelcek yabancıya bakar birazda..Deco fln deniyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 1 puan anca alır bjk, kotu kurra olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 applev0dka said: @fede cok erken konusuyosun bence... bu takım ( keske o takım olsa smdi karnımı kasıya kasıya cıkariz bu guruptan derdim ama ewt gecen seneden kötü) geçen sene kımse sans vermezken 6. sıradan gelip şampiyon oldu ( ama gese febe kötüydü gibi cocukca bahaneleri yazmayin buraya iyi olsalarmiş)..Bu sene kımse sans vermese de (ki o kadar da zor bi grup değil)..Bu guruptan 2. olarak cıkmamasi için bir neden yok beşiktaşın...Delgado'dan acılan kontenjan yerine gelcek yabancıya bakar birazda..Deco fln deniyor ama... Deco işi büyük yalan bence. Geçen yıl beşiktaş yusuf ve ernst sayesinde şampiyon oldu, hadi ernst bi derece kurtarır da yusuf' u şampiyonlar liginde harcarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bu takımın adam gibi sağ sol beki yok dmclerinden ernst hariç hiç biri güven vermiyor. forvetleri ya yetersiz ya hazır değil ya da çok kolay marke edilebilen adamlar,teknik direktörü kanat oynatmıyor ya da oynatmak istiyor beceremiyor. beşiktaşta bi sürü sorun var. kusura bakma da beşiktaşın gerçekleri bunlar. bazılarını medya da söylüyor, kargalar bana kılavuzluk etmesin diye cevap geliyor denizliden. çok zor bu şartlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Haberin kaynaği Erdem Ulus...O adamdan pek yalan haber cıkcagini sanmam...Ewt ernst-yusuf sırtlayip götrdü beşiktaşı.. Ama unutulan bişey var CL'de takımlar GB gibi kapanmıcak ve beşiktaş hücüm yapan takıma karşı kolay gol atabilir...Bekleyip görcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 fede said: bu takımın adam gibi sağ sol beki yok dmclerinden ernst hariç hiç biri güven vermiyor. forvetleri ya yetersiz ya hazır değil ya da çok kolay marke edilebilen adamlar,teknik direktörü kanat oynatmıyor ya da oynatmak istiyor beceremiyor. beşiktaşta bi sürü sorun var. kusura bakma da beşiktaşın gerçekleri bunlar. bazılarını medya da söylüyor, kargalar bana kılavuzluk etmesin diye cevap geliyor denizliden. çok zor bu şartlarda haklısın :D rıdvan i GB macinda 20dk fln oynatti üstüne düşülürse cok yetenkli birisi..Solda ibrahim üzülmez yorumsuz zaten :D adam iyi niyetli canini dişine takıyor ama azck da yetenek gerek...Bobo hazır değil,ama hazir bi bobo kolay tutulmaz...Nihata yorum yapmıcam...Ya hayal kırıklıgı olcak ya süper kahraman..ortalarda bitrcegini düşnmuyorum.. Mustafa denizliye gelince..Türk olarak bulaiblceginz en iyi hoca su zamanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ya futbolun en güzel yanı,herkesin kenidini Alex Ferguson sanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Nihat' ın direk hayal kırıklığı olacağı fikrindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Yok adamin söylediği şeyler doğru şeyler ama bilinmeyen şeyler değilki :D bu takımın back olarak oynatabilcegi adam yok..Milli takımin back'i sabri fln oldugu düşünüldüğünde ibrahim üzülmez gayet iyi geliyor kulaga :D en azndan provakatör fln diil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi sabrinin üzülmezin milli olduğu ülkede ekrem-ismail çifti gayet iyi bence. gönül ister rıdvan oynasın tabi ama ekrem dönünce zor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi iyilik kıstasınız sabri ve iyi diyorsunuz ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Sabri'ye gıcık olan bir galatasaraylı olarak Sabri'nin i. üzülmez'den çok daha iyi olduğunu düşünmekteyim. Provakatör olmayan adam seneler önce tribünlere el hareketi çekmişti,geçen sene de Toraman ile birbirlerine girmişler :D ayrıca Ramos da ispanya maçında otobana çevirdi kanadı :D İbrahim Üzülmez (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 hayır benim beklerimi eleştiren adamın tuttuğu takımın beki sabri diyoruz çelik ayna çektim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ahahah iyi eleştirmeyelim o zaman hiç bişey. takımı ben yönetiyorum sanki. sdkfljsklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 CthuLhu said: abi iyilik kıstasınız sabri ve iyi diyorsunuz ciddi ciddi. Sabri milli takım oyuncusu, bizm back oyuncumz fln diye övünen yığınla Gs'li var :D milli takım en üst kademeyse eger sabriyle kıyaslamak gayet doğal ( tabi terimin anlaşılmaz egolarini saymazsak..Toroman'ı cagırmamak gibi fln filan...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sabriyle övünen gsli mi var? son maçlarda gelişme var ama umarım daha da gelişir de adam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Sabriyle övünmem ama gs standartlarına göre övünmem geri kalan tsl takımlarına göre key playerdır NET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi lütfen sabri hakkında iyi şeyler söylemeyin bir GS'li olarak çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 İşte Kara Kartal'ın maç programı: 15 EYLÜL Beşiktaş-Manchester United Wolfsburg-CSKA Moskova 30 EYLÜL CSKA Moskova-Beşiktaş Manchester United-Wolfsburg 21 EKİM Wolfsburg-Beşiktaş CSKA Moskova-Manchester United 3 KASIM Beşiktaş-Wolfsburg Manchester United-CSKA Moskova 25 KASIM Manchester United-Beşiktaş CSKA Moskova-Wolfsburg 8 ARALIK Beşiktaş-CSKA Moskova Wolfsburg-Manchester United fixtur olumlu enazindan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 oha ilk maç m.utd la bilet fiyatları ne kadardırki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 fikstür güzel evet..ilk 3 macta 4 puan yapabilirsek cok güzel olur..son maca kalmasi durumnda CSKA ile içerde oynamamiz ise tadindan yenmicek bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 75 veya 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar