Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mekanikle uğraşan iki kişiyle 20 günde araç yetişmiyor seneye daha iyisini en azından kaportası olan bitane yapcaz işallah böle gidiyo ama hidrojenlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Hayırlı olsun,kaç basıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 60 basmış sanırım ama 90 a kadar çıkarırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Biraz daha bilgi versen, bu araba nedir ne değildir, amaç ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 trebuchet'tan arabaya: bir başarı öyküsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 prondir said: Biraz daha bilgi versen, bu araba nedir ne değildir, amaç ne? Ben konuştum,amaçları çok gizliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 çok çirkin araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Saeros said: trebuchet'tan arabaya: bir başarı öyküsü İlk aklıma gelen şeyi yazmışsın =D O mancınık ne meşhurdu yahu... Bu arada Chemical bu, 5 seneye akı kapasütörünü fln bulup gelmesini bekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 oha, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 3. fotodaki araç ile bir yere çarparsan ön kapak yüzünü parçalar veya kafanı koparır dikkat et.Onun dısında helal olsun iyi ugrasmıssınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 büle bişi isterik http://gargles.net/wp-content/uploads/2006/05/back-to-the-future-car-dolorean.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Absolut aslında kokpit camı vardı ama kaporta yetişmedi araç tubitağın hidromobil yarışı için, ama 2 ay falan süremiz vardı bizim pek yetişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Saeros said: trebuchet'tan arabaya: bir başarı öyküsü asfds sesli güldüm harbiden 3. aracın kaporta çok sakat duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 guzelmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tebrikler :) arabanın yanına trebuchet logosu çizsene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Tasarımıyla biraz uğraşsaydınız keşke. Mekaniği hakkında yorum yapamam ama fiziksel tasarımı yaptım oldu şeklinde biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 çok kötü lan ehahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Biraz aerodinamiye göre falan yapaydınız dışını :) Hatta o tenekeler yerine carbon fiberle arabayı hafifletebilirdiniz :) Alternatif tasarım lazm olursa yardımcı olabilirim :) Emeğe saygı güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 rakiplerin foto var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Xenocide said: büle bişi isterik http://gargles.net/wp-content/uploads/2006/05/back-to-the-future-car-dolorean.jpghep böyle bir arabam olsun istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Dolis said: Biraz aerodinamiye göre falan yapaydınız dışını :) Hatta o tenekeler yerine carbon fiberle arabayı hafifletebilirdiniz :) Alternatif tasarım lazm olursa yardımcı olabilirim :) Emeğe saygı güzel olmuş :) 2 ayda aracı yaptık karbonfiberin kendisi 1 ay sürüyor ya eheh yapcaktık yoksa herkezin var bi bizim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Projesini çizdiniz bide. Bizim sanayiye getir 1 günde yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Tebrik ettim , başarılar. Ama hakatten biraz daha ayrıntı versen güzel olur. Nekadar yakıtla nekadar gider vs. Maliyeti falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Benim de aklıma ilk trebuchet geldi ya, efsaneydi o. Tebrikler chemical. Uzay mekiği ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Şaka maka güzel olmuş =) daha iyi bir kaporta ile seri üretime geçilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar