kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 oha süper olmuş ya :) çok sevindim adına dyna. inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 AHAHA abi tebrikler :) bir yastıkda kocayın boy boy çocuğunuz olsun (en az 3 ama bak rte darılır sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tebrikler çok fantastik bi nikah olmuş insanın evlenesi geliyo resimleri görünce (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 oha herif bariz evlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bi yastıkta kocayın inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 SEN BİR DELİSİN... Mutluluklar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Çok güzel olmuş tebrik ederim.Mutluluklar.Şahane olmuş ama hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 tebrikler lan. muhteşem haber. gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yeni gördüm topiki :P hayırlı olsun. Bir yastıkta kocayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Olivies said: SEN BİR DELİSİN... Mutluluklar ;) Beni sizler Delirttiniz! Teşekkürler tekrardan. O zırhlı eleman ileri geri volta atıyordu dükkan önünde, dükkan sahibi geldi foto çekilmek istiyorsan 1 Lat dedi, tamam giy gel dedim, heh bide harbiden adam gibi giyin kalkansız kılıçsız falan olmaz dedim :p iyi idi, dükkan sahibi fotolara da baktı iyi çıkmadıysa gene çekelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 fotolara baktımda, baya güzel evlenmişsiniz, herkes bu kadar iyi evlenemiyo, hep sıradan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 gz gz mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Çok tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 tebrikler ve mutluluklar.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 tebrikler gz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 tebriklerrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hayırlı olsun da, tayyip dedirtmişler sana çaktırmadan, yeyp meyp yalan bence ehehe mutluluklar diyoruzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ooo tebrikler dyna! bir yastıkta kocayın, biz de çıkalım kerevitine. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Tebrikler valla herşey harika gözüküyor :) Yıllar yılı mutluluklar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Tebrikler Dyna. Statik bir hayata dinamik bir geçiş yapmışsın. :P Dilerim birbirinizi her zaman hoş görebileceğiniz mutlu bir birlikteliğiniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 tebrikler :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 oha adam evlenmiş mesajları efsaneymiş. mutluluklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mutluluklar İnan. Msnden yazdık baya ama tınlanmadık, evlenince böyle oluyorsan keşke evlenmeseydin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 olm sen ormanda 10 jeyn gücünde nazlı ve alıngansın. ne zaman ne yazdın da tınlamadım be. ayrıca 1 dk boş vaktim olsa nefes almaya harcıyorum şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ahaha geçen gündü ya tebrik edip yanında hakareti de basmıştım biraz. Sorun değil, gerekli ilgiyi buradan görmekte güzel :D Tekrar mutluluklar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar