Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Baş rollerde Anthony Hopkins ve Meg Ryan. Anthony Hopkins, Ernest Hemingway'i, Meg Ryan ise Mary Hemingway'i oynuyor. Fazla söze gerek duymuyorum. 2005 olarak gözüküyor. Oha falan eden bir kadro. Merak ettiğim Anthony Hopkins ile Meg Ryan arasındaki yaş farkıdır ehe.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hehe bilmiyorum ama çok iyi olacağa benziyor,hadi hayırlısı :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 meg ryan çok mu genç sanıyorsunuz? o 15 yıl önce filandı.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 nine meg.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 heh Anthony abimize bişi olmaz geçen filmindede Nicole Kidman ı götürmüştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bekliyoruz hadi bakalım 2005 i.hopkins abimiz icin. yaslandı tabi megi ya :D o ihtisamlı bi hali vardı Van Damme'ın Quest adli filminde zuper :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Meg Ryan (43) Anthony Hopkins (67) babası olacak yaştaymış yine de :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Anthony Hopkins'i Anthony Queen olarak algıladım dedim adamı hortlatacaklar mı. :D[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Meg Ryan' ın iki şeyine uyuz oluyorum. 1. si 40 küsür yaşında hala 18 yaşındaki kız rollerini oynuyor, daha doğrusu oynamaya çalışıyor. 2. si ise berbat oynuyor. Bu güne kadar doğru düzgün oynayabildiği tek film "When Harry met Sally" dir ki zaten o filmdeki masada orgazm sahnesi ile ünlü olmuştur. Yani oyunculuk hayatı boyunca bir tek masada orgazm olmayı becerebildi. Gerisi fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 gusel kadroda in$allah filme kadrosu gıbı olur demekten ba$ka bı$ı du$muo bana =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 son filminde topless mış öle duydum :P meg ryan 43 ? ohşk yaşlıymış beah botox ownz :P[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 When Harry met Sally süperdi. Ayrıca You've got mail'de güzeldi. Bir şey daha ekliyeyim bu kadın genç gösteriyor bayağı.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 minyon zaten yaşına göre kilo sorunu hiç yok + genç gösteriyolar ;)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Meg Ryan a laf atanı kuyuya atıyorlar ona göre ;) atması beleş...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Dun Scrubs da super bi laf vardi Carla sooluyodu YOu'll realize that your relationships are not the ones from stupid love movies that Meg Ryan plays in. gibi bisi super bi lafti hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bu film miydi hatırlamıyorum ama geçende bi yerlerde meg ryan'ın kariyerinde ilk defa sex öğeleri içeren bir gerilim filminde oynayacağını okuyup şaşırmıştım. kadın da sıkıldı tabi sümüklü aşık kadın rollerinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bugün vizyona girdi o film, 16 yaş sınırı var.aynı zamanda yukarıda bahsettiğim film oluyor. aha bu 5,1 almış fragmanını izlemiştim, gerilimden çok gerici polisiye filmlerini andırıyordu hani şu "polis silahla eve girer katil evdedir, yavaş yavaş ses çıkarmadan ilerler" filmlerinden gibi gözüktü bana..[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 In The Cut contains Nudity. Meg Ryan menepoz teyze oluyor.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Hahahah... Rated R for strong sexuality including explicit dialogue, nudity, graphic crime scenes and language.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar