Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Papa?Yuh...

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Meg Ryan' ın iki şeyine uyuz oluyorum.
1. si 40 küsür yaşında hala 18 yaşındaki kız rollerini oynuyor, daha doğrusu oynamaya çalışıyor.
2. si ise berbat oynuyor. Bu güne kadar doğru düzgün oynayabildiği tek film "When Harry met Sally" dir ki zaten o filmdeki masada orgazm sahnesi ile ünlü olmuştur.
Yani oyunculuk hayatı boyunca bir tek masada orgazm olmayı becerebildi. Gerisi fasa fiso.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün vizyona girdi o film, 16 yaş sınırı var.aynı zamanda yukarıda bahsettiğim film oluyor.

aha bu
5,1 almış

fragmanını izlemiştim, gerilimden çok gerici polisiye filmlerini andırıyordu hani şu "polis silahla eve girer katil evdedir, yavaş yavaş ses çıkarmadan ilerler" filmlerinden gibi gözüktü bana..[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0
:::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama
:::
Sosyal ağlarda paylaş

In The Cut contains Nudity.
Meg Ryan menepoz teyze oluyor.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

Hahahah...

Rated R for strong sexuality including explicit dialogue, nudity, graphic crime scenes and language.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...