aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 http://silent-hunter.uk.ubi.com/silent-hunter-5/ Silent Hunter 4'ten daha düşük sistem isteyecek diyorlar. Tek konu ekran kartı, 512mb şart, 256mb'a sığdırılmaya çalışılacakmış. Yine forumlarda interaksiyon olayını abartıldığı yönünde haberler var. Örneğin tayfadan biri kart oynayalım mı dediğinde, evet diye cevap verip ufak bi oyun oynamak mümkün. İstenildiğinde denizaltındaki hayatı gerçekçi bir şekilde yaşatabilecek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 silent hill 5 diye okudum fail oluyodum uyanmasaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Trailer başarılıymış. Yine atlantik'e u-boat ile dönüyor olmamız ise (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Merakla bekliyorum. Oyuna eklenecek her denizaltının içide yani her odası ve bölümü modellense daha güzel olur, kaptan olarak gezeriz içini. Mürettebat daha detaylandırılırsa güzel olur. Trailerde güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 3-4 arası cok geliştirmemişlerdi oyunu. Bu sefer daha büyük bi adım atarlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bu seriye ideal başlangıç hangisiyle olur? Açıp açıp bir şey anlamayıp kapatıyorum da =) edit: -dum tabi, elimde hiç biri yok şu an sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 evet bende cok heves edip kurmustum, cok karisik gelmisti sonra. tekrar bi denemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Aynen her seferinde alıyorum kuruyorum bakıyorum kapıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Reality ayarlarını kapatarak oyunu süper mario'a döndürmek mümkün? Öyle deneyin? edik: Silent Hunter 3 için konusuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Naval academy'deki eğitim görevlerini bitirin (silent hunter 3 için konuşuyorum), sonrasında zaten birşey yok. Zorluk seviyesinide ilk olarak easy yapın ve oyuna atılın. Her görevden önce zaten yeni başdan ayarlayabiliyorsunuz sorluk seviyesini, bir kaç görev sonra kafanıza göre değiştirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 oyun cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ahahaha Ubisoft DRM protection yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 eheh aynen oyle SKIDROW yardirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 oyun nasıl, almaya niyetliydim ama bazı kötü yorumlar okudum. Oynanışı batırmış diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 denizaltida pusula yok ya da ben bulamadim. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bu oyunu Türkiye'ye kim getiriyo? Hemen bugün almak istesem nerden alaiblrim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Burda olabilir belki, Kurcaladım biraz, güzel baya. Gemi memi batırdım ettim, navigasyon cart curt kolay gibi geldi (oyun aşırı derecede kolay zorluk seviyesinde tabi ehe) kurcalıyorum şimdilik. Denizaltı içinde geziniyorsunuz ediyorsunuz keyifli baya. Bir tek aleti yanaştırmayı beceremedim, en son karaya çıkardım eşşek kadar denizaltıyı sdfgd. Karaya vuran denizaltının su almaya başlaması garip oldu biraz tabi, sonra battım nasıl olduysa ehaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bende dumeni bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Periskopa geçtiğinde sağ alttaki ufak haritadan veya navigasyon haritasından waypoint belirleyebiliyorsun. Onun dışında ok tuşlarıyla da kullanabilirsin ama çok zor oluyor tabi. Manuel gidecem dersen ok tuşları yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Oyun tam bir facia olmuş. Ne rudder var, ne rota ya geri dönme var ne de pusula hatta sonar ile derinlik öğrenme bile yok. UI çok rezil ama fanların yaptığı modlar ile sh 3 ve 4 ui'si eklenebiliyor. Oyun satın alınmaya değmez hatta korsan indirmeye bile. Tabi ubisoft yeni patch ile bir kaç şeyi düzelmezse. Oyunu oynayıp silmem 15 dakikayı geçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bence yeni bir patch cikana kadar oynamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 off bende bi hevesle indiriyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 oyunun guzel oldugunu soyleyin lutfen. 2'yi oynuyordu babam deli gibi, yıllar sonra 4'ü verdim kendisine de pek beğenmedi. bunu da şeyettireyim bari. şimdi okudum yorumları hiç uğraşmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 3'ü verseydin bence. Serinin en iyisi olduğunu söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Aman sakın yaklaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar