Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silent Hunter 5

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

http://silent-hunter.uk.ubi.com/silent-hunter-5/

Silent Hunter 4'ten daha düşük sistem isteyecek diyorlar. Tek konu ekran kartı, 512mb şart, 256mb'a sığdırılmaya çalışılacakmış.
Yine forumlarda interaksiyon olayını abartıldığı yönünde haberler var. Örneğin tayfadan biri kart oynayalım mı dediğinde, evet diye cevap verip ufak bi oyun oynamak mümkün. İstenildiğinde denizaltındaki hayatı gerçekçi bir şekilde yaşatabilecek gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Naval academy'deki eğitim görevlerini bitirin (silent hunter 3 için konuşuyorum), sonrasında zaten birşey yok. Zorluk seviyesinide ilk olarak easy yapın ve oyuna atılın. Her görevden önce zaten yeni başdan ayarlayabiliyorsunuz sorluk seviyesini, bir kaç görev sonra kafanıza göre değiştirirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Burda olabilir belki,
Kurcaladım biraz, güzel baya. Gemi memi batırdım ettim, navigasyon cart curt kolay gibi geldi (oyun aşırı derecede kolay zorluk seviyesinde tabi ehe) kurcalıyorum şimdilik.
Denizaltı içinde geziniyorsunuz ediyorsunuz keyifli baya. Bir tek aleti yanaştırmayı beceremedim, en son karaya çıkardım eşşek kadar denizaltıyı sdfgd.

Karaya vuran denizaltının su almaya başlaması garip oldu biraz tabi, sonra battım nasıl olduysa ehaeh.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun tam bir facia olmuş. Ne rudder var, ne rota ya geri dönme var ne de pusula hatta sonar ile derinlik öğrenme bile yok. UI çok rezil ama fanların yaptığı modlar ile sh 3 ve 4 ui'si eklenebiliyor. Oyun satın alınmaya değmez hatta korsan indirmeye bile. Tabi ubisoft yeni patch ile bir kaç şeyi düzelmezse. Oyunu oynayıp silmem 15 dakikayı geçmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...