hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yeni druid kasmak istiyorum account bid itemlardan hangileirni almam lazım ve lvl lamak icin en iyi talent sekli hangisidir ben feral olmak istiyorum iyi midir lvl lamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Feral en hızlı seçenek şu anda. Üzerinde Agility ve Stam bulunan itemler ile başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Kedi ol gogogo. Başkasını düşünme. Heirloom olarak da stamina, agility, ap falan veren leatherları ve http://www.wowhead.com/?item=42991 alabilirsin ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Wowheadden baktım lvl 1 leri gösteriyorda chest ve omuzluk gördüm leather feral icin silah yok mu account bid olarak bide valorle bi sey alınmıyor artık degil mi onları cevireyim mi, rogue a omuzluk almıstım account bid onu feraldede kullanabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Wowhead sapıtmış galiba, heirloomların özelliklerini göremedim. Bi druid olarak kullanabileceğin heirloom silahlar sınırlı. Sadece daggerlar, stafflar ve 1h/2h mace'leri kullanabiliyosun. Dual-wield da yok, o yüzden 1h bi silah kullandığında off-hand'e ihtiyacın var. Şu üç silahı düşünebilirsin. Ben kullanışlılık açısından şöyle sıraladım: http://www.wowwiki.com/Repurposed_Lava_Dredger http://www.wowwiki.com/Venerable_Mass_of_McGowan http://www.wowwiki.com/Sharpened_Scarlet_Kris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sword war bi tane wintergraspde feral atack power veren.chest ile shoulder da alabilirsin wintergrasp da keepers shard ile alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Druidler sword kullanamaz yalnız. Kullanabildiği silahlar: dagger, 1h mace, 2h mace, staff, polearm, fist weapon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 two hands mace i almak mantıklı o zaman bide yeni cıkan chesti zaten rogueda leather omuzluk vardı onuda druya göndereyim ama önce bakmam lazım elimde badge varmı :D peki bunlara enc basılıyormu mesela http://www.wowhead.com/?spell=27984 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 "Requires a level 35 or higher item." dediği için olmaz. Kullanan karakterin level'ı kaç olursa olsun tüm heirloom itemların ilvl'ı 1. Enchant olayını şöyle düşün, pre-TBC enchantları yapabilirsin bi tek. Mesela crusader yapabilirsin. Ama benim tavsiyem agility: http://www.wowhead.com/?spell=27837 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bu arada başka topic açmadan ben de birşey danışayım. Bu %20 exp geyigi ile 1 strat runı yaklaşık % kaç getiriyor? Yakınlarda denemiş olan varsa ve bilgi verirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Pyro said: Bu arada başka topic açmadan ben de birşey danışayım. Bu %20 exp geyigi ile 1 strat runı yaklaşık % kaç getiriyor? Yakınlarda denemiş olan varsa ve bilgi verirse sevinirim. Demin denedik, %20 exp ile %93.6 geliyor level 47-48 civarında. 40-45 dk sürüyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bu run 40 45 dk nası sürüyo strhat ? full run mu yapıyonuz yoksa baron tarafınımı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 boost mu yoksa kendi level aralıgındakilerle mi girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Full run yaptık Pop ile işte, 1 tane level 80 rog, bir de ben 46-48 rog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ha full run mış. :) iyi iyi. 45-55'i paladin arkadaşa 4-5 saate kastırırız biz bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 full run mı diye sorunca yanlıs anlasılıyor. sanırım demek istediğiniz light+ dark stratholme mu yoksa sadece dark stratholme mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Full run druidlerle falan çok etkili olabiliyo bazen. çünkü o zaman boss'lar aoe spellerini pek kullanmaya fırsat bulamadan ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 barbu said: full run mı diye sorunca yanlıs anlasılıyor. sanırım demek istediğiniz light+ dark stratholme mu yoksa sadece dark stratholme mu? Light, dark strat nedir ya? Undead side, living side mı demek istedin? Bildiğin full run işte, her ikisini de temizledik, full rundan başka ne anlam çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 elaidi said: Full run druidlerle falan çok etkili olabiliyo bazen. çünkü o zaman boss'lar aoe spellerini pek kullanmaya fırsat bulamadan ölüyor. Kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Pyro said: barbu said: full run mı diye sorunca yanlıs anlasılıyor. sanırım demek istediğiniz light+ dark stratholme mu yoksa sadece dark stratholme mu? Light, dark strat nedir ya? Undead side, living side mı demek istedin? Bildiğin full run işte, her ikisini de temizledik, full rundan başka ne anlam çıkıyor. evet, onu demek istedim. oyle deniyordu eskiden bizim serverda diye hatırlıyorum. yanlıs da olabilir bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 elaidi said: Full run druidlerle falan çok etkili olabiliyo bazen. çünkü o zaman boss'lar aoe spellerini pek kullanmaya fırsat bulamadan ölüyor. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 asırlardır oraya yaşayan sıtrat ve ölü sıtrat denir kapısında bi amca vardı eskiden. oraya giden bi daha dönmedi diye uyarırdı. sonra skoloya tayini çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 strat ta bi "baron run" bi de "full run" olmuyomuydu zaten? baron run=sırf undead zone full run=undead+living Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 artık baron run kutuları acmak oldugundan o degisti:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar