rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 evet beyler bayanlar; karşımızdaki bilgisayar tamir,satıcı,microsoft yetkili satıcısı vs. serkan abinin dükkanı soyulmuş. sabah bi kalktım heryer polis kaynıyo fln. tabi bi sazanlık yapıp indik aşağıya... bi baktım dükkan bomboş resmen sadece tamirdeki bilgisayarlar var... ve ben dün akşam bilgisayarımı aldım tamirden oradan yani belki benim bilgisayarda gidebilrdi. polisler 8 den beri oradalar tabii sağolsun kardeşim 8 de uyandırdığı için polisler geldiğinde bilebiliyorum... yani bunu yapan çirkef adamları kınıyorum... Hiçbir yardımını benden esirgemeyen Serkan Abi'nin dükkanını soyanlar cezalarını bulacaklar... inanıyorum :([signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** [Bu mesaj rona tarafından 13 Haziran 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 [Bu mesaj rona tarafından 13 Haziran 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben de kınıyorum: kın ![signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 serkan abiye nasıl yaparlar böyle bişey hala aklım almıyo...[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 koskoca serkan abiye yapılır mı bu be ayıp bre[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 alcaz onların kellelerini kafaları fazla ağırlık yapıyor herhalde onlara ??? bizim arkadaşında net cafesi soyulmuştu.Uçkur peşinde koşarken. allahtan sigortalıydı çabuk toparlanabildi =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 dimi yani sağolun polisler hala parmakizi alıyolar.. adamlar göçmüş suratlarından belli...[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 vay şerefsizler boyu devrilesiceler. Ah serkan abi ah.. Allahım ben sana ne yaptım da bunlar başıma geliyoooo ! Dağlar ovalar gibi serkan abimdi be[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 :D abi adamlar taşaQ geçiyo yaaa oluumm ciddi diyorum Serkan Abi mi kaldı ya... yok dağ gibiymiş yok öleeeymiş falan filan[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sigortası varmıymış serkan abinin[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bi arkadaşımızııın bilgisayarı kaybolmuuuş Aramızda bir hırsız olabiliirr. Bu çok ciddi bir mesele. Bu arkadaşımız madur durumda. Arkadaşımız daha yeni upgrade ettirmiş, yazık değil mi Buradan o hırsıza iki çift sözüm olacak...Lan! Delikanlı gibi çık ortaya erkeksen... (bkz. cüzdan.avi)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Deep-Night, 13 Haziran 2004 12:04 tarihinde demiş ki: vay şerefsizler boyu devrilesiceler. Ah serkan abi ah.. Allahım ben sana ne yaptım da bunlar başıma geliyoooo ! Dağlar ovalar gibi serkan abimdi be İmza yapcam dayanamıyorum. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 eehehehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: rona, 13 Haziran 2004 12:07 tarihinde demiş ki: Serkan Abi mi kaldı ya... yalan olmuş serkan abin. artık gitsin simit satsın napalım ulan? Oturup ağlıyalımmı geçmiş olsun ne diyelim başka[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 aheh rona anca anladı =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 serkan abime yapılır mı be[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 gecmi$ olsun ya cok kötu bi$i nerdeyse 0 dan ba$lıcak i$e[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Vardır herhalde sigortası serkan dayının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 evet arkadaşlar şimdi Serkan Abi için bir yardım kampanyası başlatıyoruz,herkes elindekini gönlünden kopanı versin[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 *telefon çalar* -Alüüü! -Hacım Serkan Abi soyulmuş. -NEEEE!Ali,Mehmet,Hayrullah yürüyün hırsızları döfmeye gidiyoruz Serkan Abimizi soymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hueh serqan abi kim ya bizim bi tane mat hojası war o mu :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bi sürü kişi geçmiş dalgasını biraz güldüm ama ayıp be kardeşler :P bi de düşünün sizin yada bi tanıdığınızın başına geldi sigortalı bile olsa çok kötü bi durum işler aksıyor vs vs geçmiş olsun valla adama yazık..[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 serkan abiye kalkan elleri kıracağız! serkan abi fan club :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi adam dalga geçilicek bi şekilde yazmış ben çıkıp geliyommu buraya mahmut abinin tekel bayiini soydular boyuna bira alırdık nerden alcaz şimdi diye...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hele o vidaları takarken boardı kasaya yerleştrirkene onun üzerine adam tanımam...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar