Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu saatte ...

di

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah 7:45'te evden cikip ise gitmesi gereken ev ahalisi olarak (esim ve ben) hala ayaktayiz. Ne ara yatip nere ara kalkicaz bilmiyorum.

Ustune bir de nobetim var benim yarin -lanet olasi bitmek tukenmek bilmeyen nobetlerimden biri.

Aglicam lan. Calismak istemiyorum ben artik.
Mesaj tarihi:
Mumkunati yok. Bitmiyor kodumun isleri ve bitmesi lazim.

Gunduz ofis kalabalikken bir sekilde uyukluyosun millet halinden anliyor da gece nobette ne halt edicem bilmiyorum =)
Mesaj tarihi:
Privhunter said:

sabah 8:30 dersanesi olan kız arkadaşımda uyumuyo bide kalkıp yakacıktan kadıköye gidicek :D

Off sabaha kadar ayakta kalıp yakacıktan kadıköy'e gitmenin acısını bana sorun >_> Beklersin beklersin minibüsler dolu gelir, küfredemezsin bile.
Mesaj tarihi:
senko said:

ahah kermit öyle bi msj yazmıssınki hangi yöne çekeceğimi bilemedim konuyu.
vazgeçtim sonra bende trollemekten.

düşün yani bi topii trollden kurtardın.

oha hiç düşünmedim ben o anlamda olacağını
3 kere okudum senin mesajı
sonra kendi mesajımı sonra aklıma geldi vallahi.
kusura bakmayın.
Mesaj tarihi:
bende dün gece 2de yattım 4e kadar uyuyamadım.
4 ten sonrada lanet olası sivri sinekler oramı buramı ısırdı kaşın kaşın sinirden kalktım oturdum.
sabah 6'da yattım 8de ağlayarak kalktım resmen.

her haftasonu ardından böyle oluyo lanet olsun ya. ofiste uyukluyorum resmen
Mesaj tarihi:
Böjeek said:

ben hiç iyi değilim masaya kafamı koyup 5dk aralık aralık uyuyorum. 3 tane kahve içtim sonra etki edicek kesin kafein ve enerji patlaması yaşıcam eheh

eheh cok fena oluyor o. salak salak surekli konusup guluyorsun.
Mesaj tarihi:
Etkilese de yasasam keske =) Gidim dokunmuyor kodumun kafeini. Hayvan gibi kahve icip 2 saat icinde horlaya horlaya uyuyorum 10-12 saat.
Mesaj tarihi:
Böjeek said:

sivri sinekler oranı buranı gagalayınca huzur muzur kalmıyo o saatte hepsine sövüp sinirli bi insan oluyosun. bide davulcu gümbürde gümbür. off

kaçıp,şehir hayatına başlaman gerek bence artık
  • Yeni Oluştur...