di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Sabah 7:45'te evden cikip ise gitmesi gereken ev ahalisi olarak (esim ve ben) hala ayaktayiz. Ne ara yatip nere ara kalkicaz bilmiyorum. Ustune bir de nobetim var benim yarin -lanet olasi bitmek tukenmek bilmeyen nobetlerimden biri. Aglicam lan. Calismak istemiyorum ben artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sabah 8:30 dersanesi olan kız arkadaşımda uyumuyo bide kalkıp yakacıktan kadıköye gidicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 belli bi dönem sıkıntı çekersiniz olur her dönem. eşinle beraber çalışıyosan ilerde illaki meyvesini alırsın zaten. sabretmek iyidir bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ahah kermit öyle bi msj yazmıssınki hangi yöne çekeceğimi bilemedim konuyu. vazgeçtim sonra bende trollemekten. düşün yani bi topii trollden kurtardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Trolleyenin ustune duserim direkt. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sabah 9da kalkıp taksime gidicem bende uyuyamıyorum çalışmak sıkıcı bişi ayda bi teklik versin biri bana evde oturuyim sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bir an evvel uyumanız lazim.4saatin altında uyku geri tepiyor gun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mumkunati yok. Bitmiyor kodumun isleri ve bitmesi lazim. Gunduz ofis kalabalikken bir sekilde uyukluyosun millet halinden anliyor da gece nobette ne halt edicem bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Privhunter said: sabah 8:30 dersanesi olan kız arkadaşımda uyumuyo bide kalkıp yakacıktan kadıköye gidicek :D Off sabaha kadar ayakta kalıp yakacıktan kadıköy'e gitmenin acısını bana sorun >_> Beklersin beklersin minibüsler dolu gelir, küfredemezsin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 12-1 arası kendi güzel tatlı uykumdan uyanırım sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 senko said: ahah kermit öyle bi msj yazmıssınki hangi yöne çekeceğimi bilemedim konuyu. vazgeçtim sonra bende trollemekten. düşün yani bi topii trollden kurtardın. oha hiç düşünmedim ben o anlamda olacağını 3 kere okudum senin mesajı sonra kendi mesajımı sonra aklıma geldi vallahi. kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kermit ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bende dün gece 2de yattım 4e kadar uyuyamadım. 4 ten sonrada lanet olası sivri sinekler oramı buramı ısırdı kaşın kaşın sinirden kalktım oturdum. sabah 6'da yattım 8de ağlayarak kalktım resmen. her haftasonu ardından böyle oluyo lanet olsun ya. ofiste uyukluyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 5 gibi yatip 7,5'ta kalktim surunerek. gozum kapali geldim ise resmen. su anda iyiyim ama cok fena patlicak gece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben hiç iyi değilim masaya kafamı koyup 5dk aralık aralık uyuyorum. 3 tane kahve içtim sonra etki edicek kesin kafein ve enerji patlaması yaşıcam eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 allah kahretsin. bi kaç saate yazlığa gidecem yüzcem... tüh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Böjeek said: ben hiç iyi değilim masaya kafamı koyup 5dk aralık aralık uyuyorum. 3 tane kahve içtim sonra etki edicek kesin kafein ve enerji patlaması yaşıcam eheh eheh cok fena oluyor o. salak salak surekli konusup guluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sen hep kafein patlaması yaşıyorsun ki o zaman? oooo ne dediii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Etkilese de yasasam keske =) Gidim dokunmuyor kodumun kafeini. Hayvan gibi kahve icip 2 saat icinde horlaya horlaya uyuyorum 10-12 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 uyumak önemli değil bence. huzurlu uyumak önemli. bir de huzurlu yaşamak. bana bu fırsatı tanıdığınız için teşekkür eder, yarışmacı arkadaşların allah belası versin diye dilerim (içimden). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sivri sinekler oranı buranı gagalayınca huzur muzur kalmıyo o saatte hepsine sövüp sinirli bi insan oluyosun. bide davulcu gümbürde gümbür. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 benimde uykum var ve mesai 19.00 da bitiyor bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Böjeek said: sivri sinekler oranı buranı gagalayınca huzur muzur kalmıyo o saatte hepsine sövüp sinirli bi insan oluyosun. bide davulcu gümbürde gümbür. off kaçıp,şehir hayatına başlaman gerek bence artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ist avrupa yakası şişli de oturuyorum. daha ne kadar şehire gidebilirimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben bilmem..o ağaç kesilecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar